Κλαησπερα, σε ολους!
Μενω σε πολυκατοικια και εχω ενα θεματακι με τους ενοικους σχετικα με τον θορυβο που παραγεται απο τα drums μου....Δεν δεχομαι παρατηρησεις καθημερινα αλλα ειναι σιγουρο πως μια δυο φορες καποιος θα ερθει και θα ζητησει να σταματησω γιατι εχει κουραστικει να με ακουει να χτυπιεμαι!
.Ετσι και εγω το πειρα αποφαση να κανω κατι για την ηχομονωση του δωματιου.Απο οτι εχω διαβασει και σε αλλα thread σε μια πολυκατοικια υπαρχει το προβλημα του οτι ο ηχος και οι δονησεις περνανε μεσα απο τους τοιχους και ιδικα οταν μιλαμε για drums.Το δωματιο ειναι περιπου 35 τετραγωνικα.Εχει δυο πορτες,η μια οδηγει στην αυλη κ η αλλη στην πολυκατοικια και τις σκαλες.Ακριβως απο πανω ειναι η πυλωτη.
Αυτο που θελω ειναι να μειωσω οσο το δυνατον περισσοτερο τον ηχο που περναει στην πολθκατοικια και γενικα τη "βαβουρα" που προκαλειται.Το θεμα κοστος ειναι καποιο θεμα,οποτε θα ηθελα να ακουσω τισ οικονομικες λυσεις.Ειμαι διατεθημενος ομως να δαπανησω καποια χρηματα αν αυτο ειναι απαραιτητο.
Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Μενω σε πολυκατοικια και εχω ενα θεματακι με τους ενοικους σχετικα με τον θορυβο που παραγεται απο τα drums μου....Δεν δεχομαι παρατηρησεις καθημερινα αλλα ειναι σιγουρο πως μια δυο φορες καποιος θα ερθει και θα ζητησει να σταματησω γιατι εχει κουραστικει να με ακουει να χτυπιεμαι!
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Αυτο που θελω ειναι να μειωσω οσο το δυνατον περισσοτερο τον ηχο που περναει στην πολθκατοικια και γενικα τη "βαβουρα" που προκαλειται.Το θεμα κοστος ειναι καποιο θεμα,οποτε θα ηθελα να ακουσω τισ οικονομικες λυσεις.Ειμαι διατεθημενος ομως να δαπανησω καποια χρηματα αν αυτο ειναι απαραιτητο.
Ευχαριστω εκ των πρωτερων.