Από τις προσωπικές μου εμπειρίες, έχω διαπιστώσει ότι οι ηχολήπτες είναι άνθρωποι 2 ταχυτήτων. Ή πολύ καλά άτομα, με γνώση και ευαισθησία για τη δουλειά τους, ή άτομα εντελώς χυμαδιό που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και τον μισθουλάκο τους, αδιαφορώντας πλήρως για τη δουλειά του συγκροτήματος που αναλαμβάνουν. Ευτυχώς, η δεύτερη περίπτωση μου έχει τύχει μόνο 3 φορές ενώ συνήθως συναντώ ηχολήπτες που ξέρουν πολύ καλή μουσική, είναι σε τρομερό επίπεδο σε κάποιο όργανο, υποστηρίζουν κάθε καλή δουλειά και έχουν απόλυτη συνείδηση της σοβαρότητας του αντικειμένου τους, άρα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν αυτό που λέμε "κακή μίξη". Μπορεί να ανήκω στους τυχερούς που πέφτουν στις εξαιρέσεις του κανόνα, πάντως έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε για την άλλη πλευρά των ηχοληπτών. Δηλαδή, δεν υπάρχει πιό σπαστικό πράγμα από έναν ηχολήπτη που είναι στον κόσμο του την ώρα που εσύ έχεις τρελαθεί γιατί ακούς έναν ήχο εξωφρενικό και σκέφτεσαι "πώς θα βγώ στη συναυλία με τέτοιο ήχο;". Εύχομαι να τυχαίνουν πάντα και σε όλους οι καλές περιπτώσεις! :wink: