- Πόντοι
- 1
Γειά σας παίδες!!! Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ λαικους ήχους για το Korg M3???
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αποροία το έχω. Όταν μιλάμε για Λαϊκούς ήχους , για τι ήχους μιλάμε?pasxaliste είπε:Γειά σας παίδες!!! Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ λαικους ήχους για το Korg M3???
Δεν είναι και τόσο τραγικό να φτιάξεις κάποια απλά πραγματάκια. Απλά θέλει λίγο υπομονή.pasxaliste είπε:Γειά σας παίδες!!! Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ λαικους ήχους για το Korg M3???
Σοβαρολογείς τώρα ή πλάκα κανεις?kilon είπε:αποροία το έχω. Όταν μιλάμε για Λαϊκούς ήχους , για τι ήχους μιλάμε?
από τα πιο αγενή post που έχω διαβάσει. Κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν στην ερώτηση του φίλου και εσύ τους την λες κι όλας.volan είπε:πολυ παπατζιλικι για λιγους ηχους
τι λε ρε παιδια.
αν ειναι να ρωτας κατι εδω μεσα και να λεει ο καθενας το κοντο και το μακρι του ,
λες και ολοι ειναι ιδιμονες σαν ορισμενους τι αξια εχει.
αν θελετε παιδες να κανετε μαθηματα καντε μια ενοτητα για manual οργανων και γραψτε εκει οτι θελετε να χερουμε και εμεις που ειναι , να μην ψαχνουμε εδω και εκει. καταλαβατε?????
ε?
Ήχοι δεν υπάρχουν απ' ότι φαίνεται. Αρα το μόνο που απομένει για τον φίλο pasxaliste είναι να φτιάξει δικούς του ήχους. Εκεί έρχονται τα υπόλοιπα μέλη τα οποία δίνουν συμβουλές.volan είπε:Φιλε δεν τους τι λεω ,αλλα ο ανθρωπος ρωτισε για ηχους οχι για manual k.t.l οποτε καποιοι δεν το παιζουν εξυπνοι?
Άν αυτό που λες για αυτούς που το παίζουν έξυπνοι πάει για τον φίλο Korg_Nikos απλά να σου πω φίλε Volan ότι ο άνθρωπος έχει κάνει διατριβή πάνω στα Korg και δεν θέλει να το παίξει έξυπνος σε κανέναν. Απλά να βοηθήσει θέλει..volan είπε:Φιλε δεν τους τι λεω ,αλλα ο ανθρωπος ρωτισε για ηχους οχι για manual k.t.l οποτε καποιοι δεν το παιζουν εξυπνοι?