Καλησπέρα και πάλι. Μετα απο αρκετό καιρό παρουσίας στο φορουμ θελω πραγματικα να ευχαριστήσω ολα αυτα τα ατομα εδω μέσα που , αθελα τους μου έχουν μάθει τόσα πολλά πάνω στην ενασχόληση με τη μουσική.
Στο ζουμι-ν τώρα. Εδω και πολύ καιρό μροσπαθω σιγα σιγά να μαζέψω εξοπλισμό για να ηχογραφω στο δωματιο μου τις δικες μου ιδεες. Φυσικά , δεν θέλω να πιασω επαγγελματικά αποτελέσματα αφού ακομη ειμαι νεοπας στο ειδος αυτό. Απλώς οσο ζούμε μαθαίνουμε.
Εχω λοιπόν καποιες ερωτήσεις τις οποιες θα παραθετω σε αυτο το θρεντ. Οσοι γνώστες,ειδημονες κτλ δεν βαριέστε να μου απαντήσετε δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ.
Λεποοον, η κάρτα ήχου μου είναι η komplete audio 6 απο ΝΙ. Τα χαρακτηριστικά της στην έξοδο των ακουστικών είναι τα εξής:
Maximum Output Level (High Impedance) +12 dBu, 3.0 Vrms
Maximum Output Power 20 mW @ 100 Ohms, 11 mW @ 33 Ohms
Dynamic Range 102 dB (A)
THD+N @ Max Level, 100 Ohms 0.014%
Frequency Response (96 kHz), -1 dB 9 Hz - 45 kHz
1. Αν συνδέσω δυο ζευγαρια ακουστικά με ένα ανταπτοράκι , τα οποία τα ένα είναι στα 80 Οhm και το άλλο στα 50 θα μπορεσει να τα οδηγήσει η καρτα μου και να ακούω χωρίς καποιο προενισχυτή;
2.Να προτιμήσω τα beyerdynamic DT770 στα 250 η στα 80 Οms;
3.Η κάρτα ήχου μου έχει εισόδους hi-z; (ισως είναι χαζή ερώτηση)
4. Οταν συνδέω το μπάσο (ibanez sr505) (εχει active equalizer) πρεπει να τα συνδέω σαν line η σαν instrument;
Αυτά προς το παρών, για να ξεκαθαρίσουν καποια πράγματα στο μυαλο μου.
Ευχαριστω προκαταβολικά.
Στο ζουμι-ν τώρα. Εδω και πολύ καιρό μροσπαθω σιγα σιγά να μαζέψω εξοπλισμό για να ηχογραφω στο δωματιο μου τις δικες μου ιδεες. Φυσικά , δεν θέλω να πιασω επαγγελματικά αποτελέσματα αφού ακομη ειμαι νεοπας στο ειδος αυτό. Απλώς οσο ζούμε μαθαίνουμε.
Εχω λοιπόν καποιες ερωτήσεις τις οποιες θα παραθετω σε αυτο το θρεντ. Οσοι γνώστες,ειδημονες κτλ δεν βαριέστε να μου απαντήσετε δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ.
Λεποοον, η κάρτα ήχου μου είναι η komplete audio 6 απο ΝΙ. Τα χαρακτηριστικά της στην έξοδο των ακουστικών είναι τα εξής:
Maximum Output Level (High Impedance) +12 dBu, 3.0 Vrms
Maximum Output Power 20 mW @ 100 Ohms, 11 mW @ 33 Ohms
Dynamic Range 102 dB (A)
THD+N @ Max Level, 100 Ohms 0.014%
Frequency Response (96 kHz), -1 dB 9 Hz - 45 kHz
1. Αν συνδέσω δυο ζευγαρια ακουστικά με ένα ανταπτοράκι , τα οποία τα ένα είναι στα 80 Οhm και το άλλο στα 50 θα μπορεσει να τα οδηγήσει η καρτα μου και να ακούω χωρίς καποιο προενισχυτή;
2.Να προτιμήσω τα beyerdynamic DT770 στα 250 η στα 80 Οms;
3.Η κάρτα ήχου μου έχει εισόδους hi-z; (ισως είναι χαζή ερώτηση)
4. Οταν συνδέω το μπάσο (ibanez sr505) (εχει active equalizer) πρεπει να τα συνδέω σαν line η σαν instrument;
Αυτά προς το παρών, για να ξεκαθαρίσουν καποια πράγματα στο μυαλο μου.
Ευχαριστω προκαταβολικά.