Ηχητική εγκατάσταση σε φυσικοθεραπευτήριο

Status
Not open for further replies.

mar1anta

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα!

Είμαι φυσικοθεραπεύτρια και ανοίγω τώρα εργαστήριο.

Θα ήθελα να έχω μουσική στους χώρους θεραπείας των ασθενών μου, καθώς και στην αναμονή και στο γραφείο μου. Συνολικά δηλαδή είναι 4 διαφορετικοί χώροι. Όλα αυτά τα ηχεία θα καταλήγουν στο γραφείο της γραμματέως μου, στην υποδοχή, ώστε εκείνη να έχει τον έλεγχο. Το ιδανικό θα ήταν να συνδέονται κάπως με ένα λαπτοπ και από εκεί να παίζουμε ότι θέλουμε.

Δεν έχω ιδέα τι ηχεία πρέπει να ψαξω, από που, και τι άλλο εξτρα θα χρειαστώ..

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με διαφωτίσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω απάντηση..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Υπομονη οι ειδημονες εχουν παει για υπνο ;D ;D

1. Εισαι όμορφη?

2. Τι χρηματικο όριο έχεις στο μυαλό σου ενδεικτικα?

3. θελεις η μουσικη στους χωρους να ειναι ποιοτική σχετικα περαν της εντασεως, δηλαδη

4. Θελεις σε καθε δωματικο να ακουγεται η ιδια μουσική?

5. Ποσα τετραγωνικα ειναι οι χώροι, εχεις κάτοψη με μετρα? Αυτο θα καθορισει πολλα για μια σοβαρη προταση

εμπλεξες σε εξειδικευμενο φορουμ για την μουσικη και την τεχνολογια.

Ειναι αρκετοι οι παραμετροι  για να παρεις μια ορθη απαντηση που θα σε καλυψει.

cos_dr είπε:
2. Τι χρηματικο όριο έχεις στο μυαλό σου ενδεικτικα?

4. Θελεις σε καθε δωματικο να ακουγεται η ιδια μουσική?
+1

Απλώς προσθέτω ότι στο κόστος της εγκατάστασης πρέπει πιθανότατα να προστεθεί και η συνδρομή στην ΑΕΠΙ.

Jazzjoker είπε:
Απλώς προσθέτω ότι στο κόστος της εγκατάστασης πρέπει πιθανότατα να προστεθεί και η συνδρομή στην ΑΕΠΙ.
Μόνο εάν η μουσική που θα χρησιμοποιηθεί αφορά ΑΕΠΙ κλπ.Εάν η μουσική που θα χρησιμοποιηθεί δεν έχει σχέση με ΑΕΠΙ και λοιπούς οργανισμούς, τότε παίζει ελεύθερα.

και συμπληρωνω σε αυτο το ποστ οτι απαντησα ναι μεν γνωριζοντας εν μερει καποια πραγματα και μπορω να σου δωσω απαντησεις αλλα στην πραγματικοτητα το μουσικο μου πεδιο ειναι αλλου, υπαρχουν εδω αλλοι φιλοι ειδικοί στο θεμα που θα σε βοηθησουν πολυ καλυτερα και εξ ορισμου, βεβαια δεν ειναι ομορφοι σαν εμενα αλλα την δουλεια σου θα την κανεις.

:-) :-0

Μανώλης Χναράκης είπε:
Μόνο εάν η μουσική που θα χρησιμοποιηθεί αφορά ΑΕΠΙ κλπ.

Εάν η μουσική που θα χρησιμοποιηθεί δεν έχει σχέση με ΑΕΠΙ και λοιπούς οργανισμούς, τότε παίζει ελεύθερα.
Θεωρητικά για να βρεθεί μουσική που ΔΕΝ έχει σχέση με την ΑΕΠΙ, πρέπει να βρεθούν κομμάτια που δεν είναι εγγεγραμμένα ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο στην ΑΕΠΙ ή στις αντίστοιχες ξένες εταιρίες πνευματικών δικαιωμάτων.
Υπάρχουν κάποια τέτοια CD αλλά η αλήθεια είναι πως συνήθως είναι μάπα (για αυτονόητους λόγους). Και υπάρχει και ο Αλκίνοος, νομίζω, που δε γουστάρει την ΑΕΠΙ καθόλου μα καθόλου! ;D

mar1anta είπε:
Καλησπέρα!

Είμαι φυσικοθεραπεύτρια και ανοίγω τώρα εργαστήριο...

πιστεύω το video της "aufchenalgia" του cos_dr ήταν προφητικό  8)

κατά τα άλλα:

εμπλεξες σε εξειδικευμενο φορουμ για την μουσικη και την τεχνολογια.

Ειναι αρκετοι οι παραμετροι  για να παρεις μια ορθη απαντηση που θα σε καλυψει.

Μα Αλκίνοο σε φυσιΚΟθεραπευτήριο? Εντελώς ντεκαβλέ λαίμαι, ημαρτόνε δλδ

Εγώ θα προτείνω την μουσική και οι γνώστες την τεχνολογία.

Push it - salt & pepa

Hurt - Nine Inch Nails

Everybody hurts - REM

This will hurt - Happy Days

Pump the jam - Technotronic

Feel the pain - Dinosaur Junior

This Is Gonna Hurt - Hoobastank

Let's get physical -Olivia Newton-John

Hit me with you best shot - Pat Benatar

Hit me with your rhythm stick - Ian Dury

Λίγες αρχικές προτάσεις.

Θα πούμε από κοντά τα υπόλοιπα.

Έχω και εκείνο τον επίμονο πόνο στον ώμο....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλώ όρισες.

Δεν είναι δυνατόν να σου δώσει κάποιος σοβαρή πρόταση εγκατάστασης με τα δεδομένα που δίνεις.

Προφανώς απο κάπου τελικά θα αγοράσεις τα μηχανήματα. Αυτοί συνήθως κάνουν επιτόπια μελέτη και σου προτείνουν ανάλογο εξοπλισμό.

Θα σου πρότεινα να πάρεις 2-3 προτάσεις - προσφορές.

Ξεκίνα απο εδώ http://agora.noiz.gr

Nikolas είπε:
Υπάρχουν κάποια τέτοια CD αλλά η αλήθεια είναι πως συνήθως είναι μάπα (για αυτονόητους λόγους). Και υπάρχει και ο Αλκίνοος, νομίζω, που δε γουστάρει την ΑΕΠΙ καθόλου μα καθόλου! ;D
Eίσαι κακούλης! ;D

Εμείς το άλμπουμ μας (δεν εκδόθηκε απο ελληνική εταιρία) δεν μπήκε στο νταβατζιλίκι της ΑΕΠΙ κ ΔΕΝ είναι μάπα!

Χωρίς πλάκα όμως κάτι κρατήσεις έρχονται απο Γαλλία μεριά (που είναι η εταιρία) για μία αντίστοιχη ΑΕΠΙ των εκεί καλλιτεχνώνε...

Αν παιχτει ποτε στο ελληνικο ραδιοφωνο το cd σας μη φοβασαι ,παλι η ελληνικη ΑΕΠΙ θα μαζεψει τα δικαιωματα και θα τα στειλει στην...γαλλικη ΑΕΠΙ... ;D

Εμενα μου ηρθαν το 2009 ...59,56 ευρω  ;D γιατι ενα κομματι απο το πρωτο μας cd παιχτηκε 2 φορες σε εναν ραδιοσταθμο "εθνικ" στο Παρισι.... ;D

πλούτισες και εσύ όπως εγώ...

ρε σύ μάστορα στείλε μου σε πμ κανένα λινκ

στο οποίο μπορώ να ακούσω πράγματα που παίζεις/έχεις παίξει κτλπ

πχ αυτή τη μπάντα που λες τώρα. να ακούσομε τις τελεκαστεριές σου! :)

degdekis είπε:
Eίσαι κακούλης! ;D

Εμείς το άλμπουμ μας (δεν εκδόθηκε απο ελληνική εταιρία) δεν μπήκε στο νταβατζιλίκι της ΑΕΠΙ κ ΔΕΝ είναι μάπα!

Χωρίς πλάκα όμως κάτι κρατήσεις έρχονται απο Γαλλία μεριά (που είναι η εταιρία) για μία αντίστοιχη ΑΕΠΙ των εκεί καλλιτεχνώνε...
Λιγουλάκι κακούλης... όχι πολύ...  ;D
Την SAGEM λες.

Όλες οι εταιρίες πευματικών δικαιωμάτων επικοινωνούν και βλέπουν τι γίνεται, κοκ... Οπότε...

Οπότε μας "προστατεύουν" κανονικά.... :-\

Μπορει αντι να πληρωνει την ΑΕΠΙ  να πληρωνει το MAD αλλα θα πρεπει να ακουγεται αποκλειστικα η μουσικη που παιζει απο το καναλι, δε θα μπορει να επιλεγει η ιδια τι κομματια θα ακουστουν. Το κανουν πολλοι ιδιοκτητες αυτο στα καταστηματα τους. Νομιζω οτι η ΑΕΠΙ παιρνει 2000 euro το χρονο και το MAD ενα 500αρικο

Από την εγκατάσταση, έχουμε φτάσει στα πνευματικά δικαιώματα.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back