- Πόντοι
- 1
Γεια σας ήθελα απλα να ρωτήσω τί είδος ροκ θεωρείται ακριβώς αυτο το κομμάτι..
Αροκ, όπου Α στερητικόν.πυξ λαξικος Κ. είπε:Γεια σας ήθελα απλα να ρωτήσω τί είδος ροκ θεωρείται ακριβώς αυτο το κομμάτι..
ετσι για να εξηγούμαστε επειδή σ'αυτο το φορουμ το 95 % φαντάζομαι ειναι μουσικοί , τεχνικοί ήχου κ.τ.λ και το αλλο 5 % ανθρωποι σαν εμένα που ασχολούνται γενικά με την μουσική και θέλουν να μαθαινουν απο τους υπολοιπους ..εαν κάποιος ξέρει να απαντήσει σε μια ερώτηση σοβαρά να το κάνει ή να μην ασχολείται καν.. οι εξυπνοβλακιστικες απαντήσεις να λειπουνNestoras είπε:Αροκ, όπου Α στερητικόν.
H απάντησή μου ήταν απόλυτα σοβαρή. Τώρα γιατί ο λάτρης των Πυξ-λαξ τη θεώρησε εξυπνοβλακώδη (τελικά τι απ' τα 2πυξ λαξικος Κ. είπε:...εαν κάποιος ξέρει να απαντήσει σε μια ερώτηση σοβαρά να το κάνει ή να μην ασχολείται καν.. οι εξυπνοβλακιστικες απαντήσεις να λειπουν
ok φιλε..απλα ηθελα να μου πει καποιος προς τα που κινηται το κομμάτι..όπως ο φιλος ndnikola ποιο πανω... το τι θεωρείς εσύ ροκ ειναι προσωπικό..Nestoras είπε:H απάντησή μου ήταν απόλυτα σοβαρή. Τώρα γιατί ο λάτρης των Πυξ-λαξ τη θεώρησε εξυπνοβλακώδη (τελικά τι απ' τα 2δεν δύναμαι να το γνωρίζω. Λυπάμαι, αλλά έχω άλλη άποψη για το "τι είναι ροκ". Αγαπητό μου μειράκιον από το Noiz έχεις να μάθεις πολλά, απλά υπομονή.