Iced Earth - Watching over me by aris17561

Με συγκινησες θυμηθακα τα λυκειακα μου χρονια!!!!

Κοιταξε η εκτελεση σου, αν κ τιμια δε μου αρεσε για 2 λογους.

1ον ο ηχος στις κιθαρες. Πολυ πλαστικος - ψευτικος. Δεν ειμαι κιθαριστας για να στο τεκμηριωσω αλλα μου θυμησε λιγο κατι ακυρες πεταλιερες που εχεουν πρισετ ηχους οπως : medieval ballad ή true metal gain κλπ.

2ον και πιο σημαντικο. Η ΠΡΟΦΟΡΑ σου. θελει παρα πολυ δουλεια

hwept είπε:
Με συγκινησες θυμηθακα τα λυκειακα μου χρονια!!!!

Κοιταξε η εκτελεση σου, αν κ τιμια δε μου αρεσε για 2 λογους.

1ον ο ηχος στις κιθαρες. Πολυ πλαστικος - ψευτικος. Δεν ειμαι κιθαριστας για να στο τεκμηριωσω αλλα μου θυμησε λιγο κατι ακυρες πεταλιερες που εχεουν πρισετ ηχους οπως : medieval ballad ή true metal gain κλπ.

2ον και πιο σημαντικο. Η ΠΡΟΦΟΡΑ σου. θελει παρα πολυ δουλεια
ok ενδιαφερουσα κριτικη σε ευχαριστω...

Καλή προσπάθεια.

Κριτική:

Θες πολύ δουλειά στη μίξη  κυρίως στις ισορροπίες μεταξυ των οργάνων και στον ήχο των κιθάρων που ακούγονται πολύ ψοφιες.

Η φωνή σου τα έχει τα χαμηλά και έχει καλή χροιά αλλά η προφορά θέλει πολλή δουλειά καθως και ο τρόπος που τραγουδάς τα πιο δύσκολα μέρη.

Τέλος απο ότι εχω καταλάβει εισαι περισσότερο ρυθμικός κιθαρίστας και αυτό κάνει μπαμ.

Η lead κιθάρα σου θέλει πάρα πολλή δουλειά. Όχι τόσο απο θέμα δεξιοτεχνίας και οτι δεν πατάς στις νότες αλλά από θέμα έκφρασης και άνεσης παιξίματος.

Γενικά δεν έιναι δυσάρεστο το άκουσμα και αυτό δείχνει οτι είναι μια καλή προσπάθεια.

Keep working!  ;)

Loki είπε:
Καλή προσπάθεια.

Κριτική:

Θες πολύ δουλειά στη μίξη  κυρίως στις ισορροπίες μεταξυ των οργάνων και στον ήχο των κιθάρων που ακούγονται πολύ ψοφιες.

Η φωνή σου τα έχει τα χαμηλά και έχει καλή χροιά αλλά η προφορά θέλει πολλή δουλειά καθως και ο τρόπος που τραγουδάς τα πιο δύσκολα μέρη.

Τέλος απο ότι εχω καταλάβει εισαι περισσότερο ρυθμικός κιθαρίστας και αυτό κάνει μπαμ.

Η lead κιθάρα σου θέλει πάρα πολλή δουλειά. Όχι τόσο απο θέμα δεξιοτεχνίας και οτι δεν πατάς στις νότες αλλά από θέμα έκφρασης και άνεσης παιξίματος.

Γενικά δεν έιναι δυσάρεστο το άκουσμα και αυτό δείχνει οτι είναι μια καλή προσπάθεια.

Keep working!  ;)
Loki σε ευχαριστω πολυ... Ευχαριστο το οτι η πρωτη μου πρσπαθεια για μιξη φωνη κιθαρα κτλ δεν ειναι εντελως αισχος...

Οι κιθαρες πραγματι ακουγονται ψοφιες... Εχω το pod farm και παιζω με αυτο... Κρινεται οτι φταιει το πραγραμμα η οι ρυθμησεις... Με καποιο αλλο προγραμμα θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα ας πουμε ?

Με τον Peavey και το μικρόφωνο μπροστά θα είχες πολύ καλύτερο αποτέλεσμα ,

ακόμα και με το PODHD500. Μη βαριέσαι. Δυο καλώδια θα συνδέσεις.  ;D

Loki είπε:
Με τον Peavey και το μικρόφωνο μπροστά θα είχες πολύ καλύτερο αποτέλεσμα ,

ακόμα και με το PODHD500. Μη βαριέσαι. Δυο καλώδια θα συνδέσεις.  ;D
Με θεωρω πολυ rookie προς το παρον για να κανω ηχογραφηση με μικροφωνο απο ενισχυτη... Εκει παιζουν πολλα... Ας μαθω πρτα τι κανουν τα impulses κτλ και επειτα βλεπουμε... Υπαρχει και το revalver που εχει πολυ τιμιο αντιγραφο του 6505 απο οσο ξερω... Θα δοκιμαστει...

μπραβο Αρη!!

εγω γουσταρα μονο και μονο που ειναι Iced Earth !!

η φωνή οκ, μια χαρα μου φάνηκε..και τα οργανα...η μίξη χάνει λιίγο αλλα ολα οκ !!

κανε και κανένα άλλο να γουσταρουμε !!

όντως η φωνή ήταν αρκετά καλή

έχεις ρίξει το τέμπο?

οι ρυθμικές μια χαρά, όντως θα μπορούσες να είχες φτιάξει λίγο ποιοτικότερους ήχους αλλά για το επίπεδο που είμαστε αρκετοί από εδώ δε με χάλασε.... (δεν περίμενα παραγωγή στούντιο δλδ)

τα lead δεν τα πρόσεξες καθόλου, πολλά και τρανταχτά λάθη....

γενικώς καλό! ;)

Μπράβο σου, πολύ τίμια προσπάθεια.

Θα συμφωνήσω γενικά με τους προλαλήσαντες. Έχω να ακούσω iced earth από το horror show, και θυμάμαι ότι η ρυθμική κιθάρα του shaffer είναι ''οδοστρωτήρας'', στην διασκευή σου όμως είναι πολύ πίσω η ρυθμική κιθάρα - και κακώς γιατί είναι χαρακτηριστικό του ήχου των Iced Earth, όπου είναι πολύ μπροστά. Τα lead θέλουν δουλίτσα. Πάντως η φωνή σου με ''έπεισε''. Keep on rocking!

Φιλτατε για πρωτη προσπαθεια καλο βγηκε με μοναδικη ''παραφωνια'' το σολακι...εκει θελεις δουλεια αρκετη μιας και εισαι φουλ του ρυθμικου παιξιματος απ'οτι εχω δει γενικα....απλα τα πραγματα φιλε...γραφε οτι γουσταρεις...να περνας καλα....και η βελτιωση θα ερθει σε ολα σιγα σιγα...και στις μηξεις...και στη φωνη....και στο παιξιμο γενικοτερα....κανε αυτο που γουσταρεις και ασε εμας να λεμε ;D ;D ;D ;D

Τα λεμε φιλος ;)

Μπράβο και απο μενα...

Γουστάρω IE και ναι...και για μενα ειναι σχεδόν συνώνυμο με τα χρονια του λυκειου οπως προανέφερε ενας φιλος πιο πριν...

τωρα για το cover... αξιότιμη προσπάθεια...αλλα ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι δυστυχώς είναι κάτω του μετρίου (σχεδόν) σε ολα...και θέλει (τουλάχιστον) κουρδιζμα η κιθάρα σου....

αυτα...imho...

Άρη αυτό το R ξέχνα το όμως έτσι? Ακούγεται τόσο πολύ (ειδικά όταν λες θΡΡΡου) και το χαλάει... Η φωνή θέλει δουλίτσα αλλά οκ! Θα το βρεις... Για μίξη κλπ είναι πολύ μέτριο αλλά για πρώτη προσπάθεια σε βρίσκω θεό! Αν θες έλα από εδώ να το ξαναγράψουμε  ;)

hot_sauce είπε:
έχεις ρίξει το τέμπο?
Οχι δεν εω ριξει το τεμπο... Ουτε κουρδισμα...

Άρη αυτό το R ξέχνα το όμως έτσι? Ακούγεται τόσο πολύ (ειδικά όταν λες θΡΡΡου) και το χαλάει... Η φωνή θέλει δουλίτσα αλλά οκ! Θα το βρεις... Για μίξη κλπ είναι πολύ μέτριο αλλά για πρώτη προσπάθεια σε βρίσκω θεό! Αν θες έλα από εδώ να το ξαναγράψουμε  ;)
Παιδια αυχαριστω πολυ για τα σχολια σας... Πραγματι η κιθαρες ειναι πολυ πισω... Αλλα αυτι φτιαχνεται... Θα κοιταξω να φτιαξω λιγο την μιξη και να ξαναανεβασω να μου πειτε αποψη... Ισως κανω και κανενα re-amping... Δεν ειμαι σιγουρος οτι με το pod farm μπορω να βγαλω καλυτερους ηχους... Θα δειξει...Εχω και το revalver ...

Παντως και παλι ευχαριστω...

funky_bassman είπε:
Αν θες έλα από εδώ να το ξαναγράψουμε  ;)
Σε ευχαριστω πολυ ... Θα το κανονισουμε σιγουρα...

btw εφτιαξα εναν ηχο στο pod farm και θα ηθελα να τον εξετασετε... Σας φενεται καθολου οδοστρωτηρας η μπα ?

Ωραίος είναι αλλά σε μίξη δεν ξέρω αν θα είναι τόσο καλός... Γενικά καλό είναι όταν φτιάχνουμε ήχους να σκεφτόμαστε ότι παίζουμε με άλλους (ή θέλουμε να παίξουμε με άλλους) οι οποίοι έχουν ο καθένας τον ρόλο του (οργανικά και συχνοτικά) σε μία μπάντα... Τα μπάσα τα καλύπτουν το μπάσο και η μπότα

Τα μπασομεσαία η (ρυθμική) κιθάρα, τα pad/synth και τα τομ (και τα floor tom)

Τα μεσαία η lead κιθάρα, τα lead synth και το ταμπούρο

Κι από εκεί και πάνω είναι τα πιατίνια....

(την φωνή δεν την βάζω σαν όργανο αν και πρέπει)

funky_bassman είπε:
Ωραίος είναι αλλά σε μίξη δεν ξέρω αν θα είναι τόσο καλός... Γενικά καλό είναι όταν φτιάχνουμε ήχους να σκεφτόμαστε ότι παίζουμε με άλλους (ή θέλουμε να παίξουμε με άλλους) οι οποίοι έχουν ο καθένας τον ρόλο του (οργανικά και συχνοτικά) σε μία μπάντα... Τα μπάσα τα καλύπτουν το μπάσο και η μπότα

Τα μπασομεσαία η (ρυθμική) κιθάρα, τα pad/synth και τα τομ (και τα floor tom)

Τα μεσαία η lead κιθάρα, τα lead synth και το ταμπούρο

Κι από εκεί και πάνω είναι τα πιατίνια....

(την φωνή δεν την βάζω σαν όργανο αν και πρέπει)
Δλδ πιστευεις οτι αυτος ο ηχος δεν θα κοβει σε μιξη η δεν το σκεφτηκες ετσι ? Γενικα δυσκολευομαι πολυ με οτι και αν εχω για εξοπλισμο να βγαλω εναν σωστο ηχο οπου να ειναι συχνοτικα καλος κτλ... Ουτε με λαμπατο ξερω ουτε με πεταλιερα κτλ... Απλα ακουω παιζωντας και αν μου κανει στο χερι τοτε λεω οκ καλος ειναι παμε...

aris 17561 είπε:
Γενικα δυσκολευομαι πολυ με οτι και αν εχω για εξοπλισμο να βγαλω εναν σωστο ηχο οπου να ειναι συχνοτικα καλος κτλ... Ουτε με λαμπατο ξερω ουτε με πεταλιερα κτλ... Απλα ακουω παιζωντας και αν μου κανει στο χερι τοτε λεω οκ καλος ειναι παμε...
Προσπάθησε να φτιάχνεις ήχο βάζοντας ένα drum machine να παίζει και κάποια random μπασογραμμή... Σε ΠΟΛΥ γενικές γραμμές (για το μεταλ):

British Sound: Τα μπάσα στο παρα 10, τα μεσαία στο και 20 και τα πρίμα στο και 10 (μιλάω για το eq)

American Sound: Τα μπάσα στο και 15, τα μεσαία στο παρα 15 και τα πρίμα στο και 10

(σαν ρολόι σκέψου με το 12 ακριβώς να είναι στη μέση)

funky_bassman είπε:
Τα μπάσα τα καλύπτουν το μπάσο και η μπόταΤα μπασομεσαία η (ρυθμική) κιθάρα,
πιστεύω πως οι παραπάνω γραμμές έχουν προ πολλού καταργηθεί στο μέταλ, διαρκώς οι κιθαρίστες καταπατούν τα χωράφια του μπάσου

άρη είναι high  gain και δεν λασπώνει άρα πιστεύω πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back