Iced Earth - Birth of the Wicked (Guitar Playthrough)

Stratos VR

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Αυτά συμβαίνουν όταν δεν το κουνάς ρούπι από το σπίτι λόγω καύσωνα 
grin.gif

Hope you'll enjoy!

ps Όπως πάντα, περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις 
smiley.gif

Ωραίος. 

Θα μπορούσαν να είχαν γίνει μεγάλη μπάντα αν δεν την είχε μικρύνει ο Schaffer με τα καμώματά του. Το 2ο τους είναι για μένα αριστούργημα και το καλύτερό τους

Ωραίος. 

Θα μπορούσαν να είχαν γίνει μεγάλη μπάντα αν δεν την είχε μικρύνει ο Schaffer με τα καμώματά του. Το 2ο τους είναι για μένα αριστούργημα και το καλύτερό τους

Γενικά έχουν δώσει πολλά καλά άλμπουμ/τραγούδια. Ειδικά από τα 90s δύσκολα να διαλέξεις το "καλύτερο" αν και προσωπικά στο "Something Wicked" έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία. Για τα του Schaffer, τι να πει κανείς; ?

Τι έχει ο παππούς ο Σεηφερ ρε παιδιά;;;

Εκτός του "σιχαμενου" δεξιού χεριού ?

Μάλλον θα εννοείτε τις χαζομάρες μετά την 9/11 με τα ψιλοδεξια κομματάκια . Νταξει δεκτον 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Reactions: Stratos VR

Εκτός του "σιχεμενου" δεξιού χεριού ?

Μάλλον θα εννοείτε τις χαζομάρες μετά την 9/11 με τα ψιλοδεξια κομματάκια . Νταξει δεκτον 
Ε ναι, λίγο αυτά λίγο κάτι χαζομάρες περί οπλοκατοχής σε σχολεία και διάφορα τέτοια σε συνεντεύξεις αλλά εντάξει, σε καλλιτεχνικό επίπεδο τον αγαπάμε τέρμα! ?

• Like
Reactions: Rebel_Of_South
Παππούς όντως πλέον 

demonswizardsmay2019gray_638.jpg

Εγώ εννοώ ότι δεν κράτησε ένα σταθερό line up. Ούτε ο ίδιος δεν αντιμετώπισε την μπάντα του σαν μπάντα, αλλά σαν προσωπικό project. Αυτά τα πήγαινελα μουσικών που είτε δεν τους πλήρωνε είτε για άλλους λόγους περισσότερο κακό έκανε στην πορεία της μπάντας και καλό στην τσέπη του

Ε ναι, λίγο αυτά λίγο κάτι χαζομάρες περί οπλοκατοχής σε σχολεία και διάφορα τέτοια σε συνεντεύξεις αλλά εντάξει, σε καλλιτεχνικό επίπεδο τον αγαπάμε τέρμα! ?
Α δεν τα ξέρω αυτά . Πολύ σπάνια ασχολούμαι με προσωπικές απόψεις αγαπημένων μουσικών για να μην μπορώ να μπω στη διαδικασία να ξεχωρίσω άνθρωπο - καλλιτέχνη

Πού δύσκολο βέβαια να με επηρεάσει, πρέπει να είναι εντελώς "σκουπίδι" 

Θυμάμαι και ένα γραφικουλη πρότζεκτ Sons of Liberty ελαφρώς "ψεκασμενο" . Χαχαχα ....Αλλά μου είχε κάνει κλικ μουσικά χωρίς να είναι και φοβερό 

Σόρρυ που ξεχειλωνει το θέμα . Είμαι στη δουλειά δεν έχω ακούσει το cover 

• Like
Reactions: Stratos VR
Παππούς όντως πλέον 

demonswizardsmay2019gray_638.jpg

Εγώ εννοώ ότι δεν κράτησε ένα σταθερό line up. Ούτε ο ίδιος δεν αντιμετώπισε την μπάντα του σαν μπάντα, αλλά σαν προσωπικό project. Αυτά τα πήγαινελα μουσικών που είτε δεν τους πλήρωνε είτε για άλλους λόγους περισσότερο κακό έκανε στην πορεία της μπάντας και καλό στην τσέπη του
Σε αυτό εντάξει, συμβαίνει εν γένει σε πολλές μπάντες. Άλλες τις επηρεάζει λιγότερο και άλλες περισσότερο αλλά δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που ένα μεταγενέστερο (από το αρχικό) line up έκανε το "κλικ" σε μια μπάντα. Βέβαια υπάρχει και το παράδειγμα των Rammstein ?

αλλά δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που ένα μεταγενέστερο (από το αρχικό) line up έκανε το "κλικ" σε μια μπάντα.
Όπως στους Iced Earth εν προκειμένω

Τρομερά ταλαντούχος και νεαρός κιθαρίστας που " φάνηκε" και στον τελευταίο εξαιρετικό δίσκο και τραγουδιστή που τους ξαναεβαλε στον χάρτη , είναι φανταστικός σε παλιό υλικό ενώ και τα δικά του τα έχω λατρέψει

που ένα μεταγενέστερο (από το αρχικό) line up έκανε το "κλικ" σε μια μπάντα
Εδώ δε μιλάμε για ένα κλικ όμως. Κάτι αντίστοιχο και οι αγαπημένοι Annihilator

Τρομερά ταλαντούχος και νεαρός κιθαρίστας που " φάνηκε" και στον τελευταίο εξαιρετικό δίσκο
Ο Randall Shawver έχει γράψει για μένα τα καλύτερα σόλο σε άλμπουμ των IE.

Ναι δεν λέω το αντίθετο. Απλά για μένα και το τωρινό lineup μου κάνει κλικ . Ειδικά λόγω τραγουδιστή που έχει 2/3 δισκαρες

Άλλο παράδειγμα για μένα οι Accept μετά το 2010

Άλλο παράδειγμα για μένα οι Accept μετά το 2010
Σωστός, αν και τώρα είναι σαν προσωπικό project του Hoffmann μιας και είναι ο μόνος που απέμεινε μετά την αποχώρηση και του Baltes

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα