- Πόντοι
- 16
Kαλησπερα guys!
Exω παθει την πλακα μου με την συγκεκριμενη κιθαρα!
Εδω και μια βδομαδα ασχολουμαι αποκλειστικα και μονο για την παρτη της.Μπηκα στο forum της Ibanez και διαβα σα 56-57 σελιδες με το συγκεκριμενο θεμα,εχω κατεβασει τις απειρες φωτογραφιες,εχω διαβασει τα χαρακτηριστικα και γενικα οτι εχει σχεση μ'αυτη την κιθαρα.
Για να ξηγηθουμε βεβαια,ποτε δεν ημουν φαν των signature μοντελων γιατι πολυ απλα κανενα δεν εχει σχεση με την αυθεντικη κιθαρα που εχει στα χερια του ο εκαστοτε καλλιτεχνης.
Ομως η συγκεκριμενη μ'εχει αφησει αναυδο!!
neck thru κατασκευη,ΕΜG original μαγνητες και φινιρισμα...?Αστα να παν στο διαολο!@$#Κι'ολα αυτα made in KOREA!!Δεν με πειραζει καθολου.
Τις αποψεις σας,κριτικες,σχολια και γνωμες σας.
Εννοειται οτι θα αγοραστει καθαρα και μονο για ΜΕΤΑL... Yeahh!
(ΥΓ:Νομιζω εχει μια ενα παιδι απο δω μεσα εν ονοματι Michael-Amott..)
Exω παθει την πλακα μου με την συγκεκριμενη κιθαρα!
Εδω και μια βδομαδα ασχολουμαι αποκλειστικα και μονο για την παρτη της.Μπηκα στο forum της Ibanez και διαβα σα 56-57 σελιδες με το συγκεκριμενο θεμα,εχω κατεβασει τις απειρες φωτογραφιες,εχω διαβασει τα χαρακτηριστικα και γενικα οτι εχει σχεση μ'αυτη την κιθαρα.
Για να ξηγηθουμε βεβαια,ποτε δεν ημουν φαν των signature μοντελων γιατι πολυ απλα κανενα δεν εχει σχεση με την αυθεντικη κιθαρα που εχει στα χερια του ο εκαστοτε καλλιτεχνης.
Ομως η συγκεκριμενη μ'εχει αφησει αναυδο!!
neck thru κατασκευη,ΕΜG original μαγνητες και φινιρισμα...?Αστα να παν στο διαολο!@$#Κι'ολα αυτα made in KOREA!!Δεν με πειραζει καθολου.
Τις αποψεις σας,κριτικες,σχολια και γνωμες σας.
Εννοειται οτι θα αγοραστει καθαρα και μονο για ΜΕΤΑL... Yeahh!
(ΥΓ:Νομιζω εχει μια ενα παιδι απο δω μεσα εν ονοματι Michael-Amott..)