Η Γίδα - Unmastered

ponokefalos

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά! Όλοι ανεβάζουν κλιπάκια και επειδή ζήλεψα πήρα την απόφαση να ανεβάσω και εγώ ένα τραγούδι.Ένα τραγούδι που έρχεται να ταράξει τα νερά της μουσικής (γενικότερα). Ένα τραγούδι κατάθεση ψυχής με προοδευτική σύνθεση και ποιητικό - πάνω απο όλα συμβολικό στίχο. Πως σας φένεται, η ΓΙΔΑ. Για να δείτε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος που βαριέται. Να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Δημήτρη για τα υπέροχα Gospel backing vocals του.

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/ponokefalos/i_gida.mp3

Κιθάρα: "Fighter" Professional Strat-Copy (SD στη γέφυρα) -> Boss GT-6 -> Digital line in.

Mic: Shure sm 57

Kαι όλα τα υπόλοιπα ο COMPUTER

εεε μα τι ανεβαζει ο τυπος... :?: :!:
Oυτε εμενα μου αρεσε, αλλα δεν με υποχρεωσε κανεις να το ακουσω. Οποτε calm down.

εμένα μου άρεσε και έχω γράψει και εγώ τέτοια αλλά με

μπινελίκια :lol: δυστυχώς φίλε μου δεν είσαι πρωτοπόρος

αλλά βαδίζεις πάνω σε χνάρια που έχω χαράξει μεγάλοι

άνθρωποι

Μα τι λέω??? :lol:

Αν το έκανες για να ειρωνευτείς τους μπλουζοπατάτες ξενομανιακοξενέροτους, ήσουν πολύ καλός, διαφορετικά είσαι ένας απ αυτούς.

Ρε φιλαρακι ξυσε μας να πουμε!
Νομίζεις πως έχεις κάτι ναπείς έστω και αν σε ξύσουν?

ponokefalos μην ξύσεις γιατι κατι μου λεει οτι θα κολλήσεις ψώρα ... :lol:

Ponokefale σκέφτεσαι για διεθνή καριέρα ή για Ελλάδα?

Ponokefale... υπομονή φίλε, ο Μουνιόθ έφυγε, δε μπορεί να μην καλυτερέψουν τα πράγματα...

Πολύ καλό, αλλά απευθύνεται σε περιορισμένο ακρωατήριο.

Φίλε πονοκέφαλε, πάρε κανα ντεπόν γιατί θα συναντήσεις σοβαρό πρόβλημα αποδοχής στην καριέρα σου!

Το κομμάτι όπως ειπε και ο ponokefalos είναι Unmastered. άς περιμενουμε να το κανει μπρωτα mastering :lol: και μετα θάβουμε ελευθερα

Μάλλον χαβαλέ κάνεις φίλε πονοκέφαλε έτσι;

Αν κρίνω και από τον πρόλογο.

Εκεί με τις τεχνικές λεπτομέρειες το ψιλοσοβάρεψες λιγάκι και με μπέρδεψες.

Εντάξει καλό είναι που και που να ξεφεύγουμε από την βαρεμάρα μας.

Είχαμε πιεί και τίποτα ποτάκια εεε;! 8)

εγώ πάντως όταν είμαι με φίλους μου και βαριόμαστε βγάζουμε κάνα τέτοιο (με περισσότερο συναίσθημα και πιο

ολοκληρωμένο) και γελάμε με τα χάλια μας

Ponokefale... υπομονή φίλε' date=' ο Μουνιόθ έφυγε, δε μπορεί να μην καλυτερέψουν τα πράγματα...[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα'χουνε πεί κιαλλοι,βλέπε Lost Bodies - Σωλήνες

Hello! Ευχαριστώ για τα σχόλια :) Για πλάκα το ανέβασα, ούτε προσπάθησα να κάνω κάτι πρωτότυπο ούτε κουράστικα ιδαίτερα. Μου πήρε κανα 2ωρο να το κάνω (Τους στίχους τους έβγαλα μόλις πάτησα το record) Απλά μου φάνηκε αστείο και σκέφτηκα οτι ίσως με βοηθήσει στην πολυεθνική καριέρα του jazz κιθαρίστα που σκοπεύω να ακολουθήσω :P. Επίσης σημαντικό κομμάτι της έμπνευσης προέρχεται απευθείας απο τον διάβολο και τους δαίμονες του σκότους - που θα ήθελα να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ οτι μπορώ να πλησιάσω την τεχνική αρτιότητα των Lost Bodies. Αλλα υπόσχομαι να εργαστώ μέρα και νύχτα. Μέχρι να καταφέρω να φτιάξω κατι αστείο. Αν ενδιαφέρεστε μπορώ να ανεβάσω και μία άλλη υπερπαραγωγή εν'ονόματι "Ο Τρομονόμος", Αν και θα πρέπει να προσθέσω μερικά μπιπ. Επίσης άν έχετε και εσείς τίποτα αστείο γιατί δεν το ανεβάζετε? Εγώ δεν ντραπικα! :P

Παντα άπλυτος,

PONOKEFALOS

εγώ θα ανέβαζα καμιά 20αριά κομμάτια που έχω αλλά αυτό δεν θα ήταν ακρόαση αλλά ένα συνεχές κορνάρισμα με τόσα μπίπ

Trending...

Νέα θέματα