Η γέννηση ενός κανέι

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
2
Πόντοι
1,003
giannis είπε:
Θα σε ταξιδέψω ΄φώναξαν..Η φωνές με ζάλιζαν,το σώμα κανέι το ταξίδι του.Μελαγχολικές συγχορίες μου παίζουν μα δεν καταλαβαίνω τον σκοπό..Τι θέλουν να μας πουν..Ξέρει κανείς εδω πέρα;ξέρει κανείς σε αυτο τον κόσμο;
Το κανέϊ, απάτησε την ακέφαλη σύζυγό του με τις συγχορίες - φευ - δεν βρήκε την ολοκλήρωση που αποζητούσε. Τότε, μία από τις συγχορίες του λέει : "Γιατί κλαίς κανέϊ; Μη τάχα δεν βλέπεις ότι σύντομα όλος ο κόσμος θα μιλάει για 'σένα;". Τότε εκείνο απάντησε "Η σκούρα πράσινη ουσία μου τσούζει τα μάτια".

συμπαθέστατε λοχαγέ eye,μου πρόσφερες αρκετό ξεκαρδιστώ γέλιο...

μα καλά τόσο τελειομανής είσαι ρε άνθρωπε?  ;D ;D ;D

thnxx

Προσπαθώ τώρα να ζωγραφίσω το κανέϊ...

Αλήθεια, πως θα το περιέγραφες;

Εγώ το φαντάζομαι να έχει το κεφάλι του Ραν-Ταν-Πλαν και τα πόδια του Γκοντζίλα...

σε πάω και είσαι απίστευτος ότι και να πεις...

θα το χαρακτήριζα ως η μη τέλεια παρουσία σε τούτο το φτωχό κόσμο..

bye  soulis kont...πως με βροίσκυς?

πάντως ρε eye έτσι για να πώ κάτι και γω στον καμβά σου....έχω προσέξει οτι:

το δίκιο,η και δίκαιο...το γράφεις δίκηο..γιατί??

όπως και το δυστυχώς πολλοί το γράφουν δυστηχώς...

giannis είπε:
συμπαθέστατε λοχαγέ eye,μου πρόσφερες αρκετό ξεκαρδιστώ γέλιο...
Ώπα!....γι'αυτό τον ήξερε τον Μάκη Ρέγγα!!

Συμμαθητές στην ευελπίδων??..... ;D

giannis είπε:
το δίκιο,η και δίκαιο...το γράφεις δίκηο..γιατί??
Υπερβολική συναναστροφή με μέλη του ΠΑΜΕ (νόμος είναι το δίκηο του εργάτη κλπ)...

:) :) :) :) :)

ο φίλος εδώ σε στιγμή συναισθηματικής "αδυναμίας" ενώπιον όλων προέβη σε μία κάπως ποιητική εκφραστική προσπάθεια, χωρίς να ενοχλεί κανέναν και χωρίς να παραβιάζει τίποτα.

ας μου απαντήσει κάποιος :αυτά που λέει ο eye  είναι χλευασμός ή το κάνει για πλάκα;;;;

εάν έχει την καλοσύνη κάποιος ας απαντήσει.

Χλευασμός είναι. Μάλιστα μου έστειλε και π.μ. ρωτώντας με αν ξέρω που πουλάνε πίσσα και πούπουλα.

aback είπε:
εάν έχει την καλοσύνη κάποιος ας απαντήσει.
Ήσυχο, ήσυχο το κανέϊ

καθότανε στη ποταμιά να κλαίει

και ήρθε η καρδούλα του η χρυσή

να πάρει τις συγχορίες στην ακτή.

δεν υπάρχει περίπτωση να πάω κόντρα στον φίλτατο εγωκεντρικό eye..είτε είναι χλευασμός είτε ειρωνεία το δέχομαι καλοπροαίρετα,,σε διαφορετική περίπτωση όταν στα χρονικά μας βρεθούμε/συναντηθούμε από κοντά...μπορεί και να του σπάσω κάνα αντίχειρα έτσι για να σκέφτεται περισσότερο// :D :D :D :D :D

giannis είπε:
δεν υπάρχει περίπτωση να πάω κόντρα στον φίλτατο εγωκεντρικό eye..είτε είναι χλευασμός είτε ειρωνεία το δέχομαι καλοπροαίρετα,,σε διαφορετική περίπτωση όταν στα χρονικά μας βρεθούμε/συναντηθούμε από κοντά...μπορεί και να του σπάσω κάνα αντίχειρα έτσι για να σκέφτεται περισσότερο// :D :D :D :D :D
Μα... με τον αντίχειρα (στο στόμα) σκέπτομαι.

Άμα τον σπάσεις...

έχουμε συμφωνήσει άτυπα (νομίζω) πως όποιος "λέει τα δικά του" χωρίς να προσβάλλει τίποτα και κανέναν το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε (για να υπάρχει πολιτισμός στο φόρουμ) είναι να τον αγνοούμε ενδεχομένως αυτόν και τα γραφόμενά του για να μη δίνουμε συνέχεια σε κάτι που κατά τη γνώμη μας είναι πνευματικά αντιπαραγωγικό. δεν έχουμε πει όμως τίποτα για χλευασμό. και το χειρότερο ποιό είναι;;; δεν βγήκε να τον χλευάσει "κάποιος", αλλά  μοντουλάτορες. εσείς που ζητάτε πολιτισμό και ευγένεια από όλους εμάς.

και δεν έχει ένας τα κότσια ρε συ eye να σου ρίξει το κάρμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τουλάχιστον ρίχ' το μόνος σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ περιμένω αντίδραση από Ιαμέθειο.

Το κανέϊ που τόλμησε

-------------------------

Είχα παλιά ένα κανέϊ

που έτρωε σποράκια

είχε αφτράτο τρίχωμα

κι ολόμαυρα ματάκια

Μια μέρα που εξύπνησα

πήγα να το ταϊσω

να του χαϊδέψω την κοιλιά

την πλάτη να του ξύσω

Μα το κανέϊ δεν ήθελε

πλέον να φάει σπόρια

ήθελε σκάφη, κότερα

καράβια και βαπόρια.

Ηθελε νά' βρει συντροφιά

στης θάλασσας το κύμα

και όλα αυτά χωρίς δουλειά

(ήθελε να΄ναι χύμα).

Να βλέπει τ' αλμπουρο ψηλό

το άγριο μετερίζι

εφτά σε παίρνει αριστερά

πάρτο, μην το ζορίζεις.

Wow! είπε:
Μα... με τον αντίχειρα (στο στόμα) σκέπτομαι.

Άμα τον σπάσεις...
έλα ρε eye,αφου σου είπα..το πρωί θα σε χαιρετίσω φρεσκοξυρισμένος...

aback μην δίνεις σημασία,έτσι είναι δεν τον αλλάζουμε....

aback είπε:
έχουμε συμφωνήσει άτυπα (νομίζω) πως όποιος "λέει τα δικά του" χωρίς να προσβάλλει τίποτα και κανέναν το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε (για να υπάρχει πολιτισμός στο φόρουμ) είναι να τον αγνοούμε ενδεχομένως αυτόν και τα γραφόμενά του

.....
1. aback, ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι το μόνο προσβλητικό σχόλιο για τον giannis είναι το δικό σου.

Η πλάκα γίνεται για ένα υποθετικό ον: Το κανέϊ. Όχι για το κείμενο του giannis. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για άσπρα κοράκια και μαύρα κοράκια. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και ο giannis (ορθώς) δεν φαίνεται να έχει καθόλου τη μύγα. 

Trending...

Νέα θέματα

Back