Η κοιλιά μου κόβει τα πρίμα μου- βίδεο κλιπάκι

για το παιξιμο τι να πω..απαιχτος!

Η παρατηρηση μου ειναι αλλη.. Πως κουνιεσαι ετσι βρε παιδι μου?

Μη κανεις πολυ πισω θα πεσεις απο τον καναπε! ;D 8)

Νοτ bad  ;)

Πρεπει ομως να βελτιωσεις τον συγχρονισμο σου με τον ρυθμο του backing track.

Α, και μ' αρεσε το feedback!

Για πες με τι ενισχυτη, πεταλια (αν εβαλες) κτλ.

Μερακλωσα ρε φιλε! μπραβο σου! πολυ ωραιο παιξιμο.Τετοιο feedback ρε πουστη μ πως το πιανεις?  :P Ηταν το κερασακι στο σολο μου αρεσε παρα πολυ. ειδικα το δευτερο..

Guys, δεν υπάρχει ενισχυτής. Με software παίζω. Πριν την κάρτα ήχου όμως, παίρνω το drive από ένα badcat 2tone (λαμπάτο overdrive / distortion)

Όσο για το feedback,  το software σου δίνει ΚΑΙ feedback, αν το ψάξεις λίγο :)

@moutzahedin: Τι σε κάνει να νομίζεις ότι ΔΕΝ έχω πέσει; :P

@marmelaki: Δίκιο έχεις. Είχα πολύ δυνατά την κιθάρα και δεν άκουγα και καλά (όχι ότι δικαιολογούμαι βέβαια)

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια!

@Evilnye: Τα καλύτερα. Είναι fender custom shop  :P

@X-minor: Αμ για να το πετύχω, ξεκουφάθηκα με κάτι ηχεία στερεοφωνικού που έβαζα να βαράνε κάργα μέσα στο σαλόνι. Και για να ακούω την κιθάρα, την ανέβασα πάαααρα πολύ στα ακουστικά και κάπου έγινε ο χαμός και έχανα το μέτρημα. Αλλά τέλος πάντων  8)

pascal είπε:
@X-minor: Αμ για να το πετύχω, ξεκουφάθηκα με κάτι ηχεία στερεοφωνικού που έβαζα να βαράνε κάργα μέσα στο σαλόνι. Και για να ακούω την κιθάρα, την ανέβασα πάαααρα πολύ στα ακουστικά και κάπου έγινε ο χαμός και έχανα το μέτρημα. Αλλά τέλος πάντων  8)
Αι νόου... Το προσπάθησα κι εγώ με πεταλιέρα καρφί στην κάρτα και τα ηχεία...  ;D

ΩΡΑΙΟ παίξιμο  ;D . (Αυτή τη μπλούζα την έχω και εγώ  8) )

Βασίστηκες καθόλου στις ρυθμίσεις που σου είπα για τον ήχο;  :)

Ωραίο κλιπ ,George!!  8)

Αυτή η strat δεν παίζεται!!  8)

Εκείνα τα ωραία σουβλάκια που φτιάχνουν στη γειτονιά σου φταίνε μάλλον για τα χαμένα πρίμα!  :D

ωραίο παίξιμο, ωραίος ήχος!

για το πρόβλημα με τα πρίμα, πες στο σουβλατζή να καρφώνει τα καλαμάκια σε ξυλάκια με ισια νερά, απο έβενο

@thiscrookedvulture: Χε, sprider stores rule! Όχι, δεν βασίστηκα. Ο ενισχυτής στο amplitube είναι ένας 57 tweed.

@longshadow: Καλά, την επόμενη φορά που θα ρθεις θα φάμε...πίτσα  ;D

@Iraklis Zs: Ο σουβλατζής δεν έχει πρόβλημα. Αλλά μου είπε ότι ο έβενος δεν πάει με το χοιρινό... "ξύνει" λίγο στα 3000 hz

@ffmakis: Δίκιο έχεις

Πολύ ωραίο παίξιμο, πολύ ωραίος ήχος!

ΜΠΡΑΒΟ!!!

marmelaki είπε:
Α, και μ' αρεσε το feedback!
Κι εμένα μου άρεσε πολύ!

Μου έφτιαξες τη μέρα (και με έκανες να ξαναπιάσω τη strat μου που την έχω παρατημένη τον τελευταίο καιρό...)

Σ' ευχαριστώ Ηλία! Κι' εγώ είχα καιρό να την πιάσω την strat με την...ξεμυαλίστρα την τέλε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αν χαλαρώσει η κοιλιά θα λειτουργεί σαν αντηχείο και θα βγαίνουν πιο γλυκα καντίνια ;D

σαν της gibson ;D ;D

πολύ ωραίος ήχος και παίξημο,μπράβο κι απο 'μένα

....1:01....kai..... 2:58...... για αυτα τα δυο σημεια μενεις  στην  ιστορια.......!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back