Η Κερκόπορτα.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Όχι δεν είναι τίτλος νέου τραγουδιού στο οποίο συμμετέχω. Απλά ήθελα να καταδείξω ότι κάθε κάστρο έχει κι' από μία.

IMG_1585.jpg

Οι σειρήνες πολλές!
 Σ' έφαγαν οι ινφλουένσερς λαίμαι...

Τα έλεγε ο Στράτος αλλά...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν είναι η vintage hot rod (το υποθέτω από τους μαγνήτες) χαλάλι ή προδοσία. Αν και πάλι μας πληγώνεις

Σ' έφαγαν οι ινφλουένσερς λαίμαι...

Τα έλεγε ο Στράτος αλλά...
Ότι τα έλεγε τα έλεγε. Αλλά ο φίλος μου ο @Superfunk μου έθεσε ΤΟ επιχείρημα. Δεν μπορείς να σου αρέσει ο Keith και να παίζεις Stones και να μην έχεις Tele. 

Αν είναι η vintage hot rod (το υποθέτω από τους μαγνήτες) χαλάλι ή προδοσία. Αν και πάλι μας πληγώνεις
Αυτή είναι. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με γεια το εργαλείο!

Άμα έριχνες κι ένα ηχητικό ή/και βιντεάκι δε θα μας χάλαγε πιστεύω, να σε ακούσουμε με την εν λόγω κυρία.

P.S.: Το Lazy το παίζει αυτή;

Με γεια το εργαλείο!

Άμα έριχνες κι ένα ηχητικό ή/και βιντεάκι δε θα μας χάλαγε πιστεύω, να σε ακούσουμε με την εν λόγω κυρία.

P.S.: Το Lazy το παίζει αυτή;
Θα κάνω. Θέλω πρώτα να τη φέρω στα χέρια μου. 

Υ.Γ.  Το lazy μόνο η Cort. Άσε που το ξέχασα. 

Αντε κ σε γκρετς τωρα οπως επιβαλλει το ιφλουεσινγκ το καλο.
Πες τα φίλος... Και όπως έλεγα νωρίτερα στον sir (μόλις μου το ανακοίνωσε), "μισό λεπτό να βρω σύννεφο να πέσω" ?

Ήταν πασιφανές (και είχε σχολιαστεί άλλωστε) ότι ο sir είχε υποκύψει εδώ και κάποιο καιρό στις "σειρήνες" των ινφλούενσερς.

Οπότε η λογική εξέλιξη είναι ότι σύντομα θα τον δούμε και με κάτι τέτοιο...

gretsch-guitar.jpg

Υ.Γ.  Το lazy μόνο η Cort. Άσε που το ξέχασα. 
Λογικο. Μονο Στοουνς απο εδω κ εμπρος. Στα αλλα ...μαυρη πετρα..

Επρεπε να το ειχαμε καταλαβει οταν ανεστησες το θρεντ για το μις γιου, πως παμε για προδοσια...

Πες τα φίλος... Και όπως έλεγα νωρίτερα στον sir (μόλις μου το ανακοίνωσε), "μισό λεπτό να βρω σύννεφο να πέσω" ?

Ήταν πασιφανές (και είχε σχολιαστεί άλλωστε) ότι ο sir είχε υποκύψει εδώ και κάποιο καιρό στις "σειρήνες" των ινφλούενσερς.

Οπότε η λογική εξέλιξη είναι ότι σύντομα θα τον δούμε και με κάτι τέτοιο...

Προβολή συνημμένου 38908
Βλεπω μια εν δυναμει κουκλα κιθαρα, που τα χαλανε ολα οι μαγνητες κ το ανοιχτηρι κονσερβας που εχει για τρεμολο... Τουλαστιχον ειναι καλη για να την κοιτας (κ να παιζεις με 335)

Επρεπε να το ειχαμε καταλαβει οταν ανεστησες το θρεντ για το μις γιου, πως παμε για προδοσια...
Σατανικό... Τέτοια αλλοτρίωση από τους ινφλουένσερς;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back