- Πόντοι
- 198
Λοιπόν...
Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω στην Αμερική για δουλειά και καλύτερη εποχή για έναν εκδότη κλασσικής μουσικής δεν υπάρχει από την εποχή που γίνεται το MTNA (Music Teacher National Association) conference.
Έτσι λοιπόν στο φατσοβιβλίο άνοιξα ένα θέμα, ρωτώντας κάποια πράγματα σχετικά με αυτό το συνέδριο και αν αξίζει να έρθω, κλπ.
Μία κοπελίτσα λοιπόν, μου έγραψε το παρακάτω:
Και βέβαια υπάρχουν διάφορες "μέθοδοι" στα Αγγλικά για να διδάξουν σύνθεση σε παιδάκια, κλπ...
Ή είμαι υπερβολικός;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω στην Αμερική για δουλειά και καλύτερη εποχή για έναν εκδότη κλασσικής μουσικής δεν υπάρχει από την εποχή που γίνεται το MTNA (Music Teacher National Association) conference.
Έτσι λοιπόν στο φατσοβιβλίο άνοιξα ένα θέμα, ρωτώντας κάποια πράγματα σχετικά με αυτό το συνέδριο και αν αξίζει να έρθω, κλπ.
Μία κοπελίτσα λοιπόν, μου έγραψε το παρακάτω:
και η μετάφραση γι' αυτούς που δε θέλουν τα Αγγλικά:Actually Wednesday sessions are good too, learned how to teach composing last time, despite the fact that I can't compose myself
Ρε γαμώτο. Μου φαίνεται απίστευτο ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να διδάσκει σύνθεση σε ένα παιδάκι (ότι ηλικίας και να είναι), μου φαίνεται απίστευτο ότι κάποιος διδάσκει μία μέθοδο τέτοια και μου φαίνεται ακόμη πιο απίστευτο ότι αυτή ο κοπέλα ΔΕΝ καταλαβαίνε το πρόβλημα!Βασικά οι συναντήσεις της Τετάρτης είναι επίσης καλές, έμαθα πώς να διδάσκω σύνθεση την τελευταία φορά, παρόλο που δε συνθέτω η ίδια.
Και βέβαια υπάρχουν διάφορες "μέθοδοι" στα Αγγλικά για να διδάξουν σύνθεση σε παιδάκια, κλπ...
Ή είμαι υπερβολικός;