Η αποθεωση του Μπιγαλη

solega

Μέλος
Πόντοι
98
Ξυπνω το πρωι....ανοιγω το fb και πεφτω σε αυτο.... μιλαμε τετοια αποθεωση δε την ειχε ΠΟΤΕ....

Φωναρα ο Κωστακης....Εχω ριξει γκομενες εγω με τα τραγουδια του πιτσιρικας που το μονο σεξουαλικο που ειχαμε ηταν το......"Σωπα ρε μαλακα.....της επιασες το χερι?"  ;D ;D ;D

Επ' ευκαιριας ηθελα να πω οτι μαλλον δεν ειναι σωστο να κρινουμε την μουσικη "αξια" καποιου απο τα χιτακια του.

Χθες συγκεκριμενα ηχογραφουσα σε ενα στουντιο και στο τελος μου βαζει ο ηχοληπτης 3 τραγουδια ηχογραφημενα απο καποιον που τραγουδαει και παιζει ακουστκη κιθαρα (live take σαν demo)

Επαθα την πλακα μου.

Αγγλικος στιχος, συνθεση "αντε γεια", φωνη χροια και κουρδισμα παλι "αντε γεια".

Ρωτα ποιος ειναι?

Σαββιδακης μου λεει.

Ντοοιιινννν

Ναι Σπύρο, αλλά δυστυχώς τα χιτάκια τους φτάνουν στα αυτιά μας...

Haris είπε:
Ναι Σπύρο, αλλά δυστυχώς τα χιτάκια τους φτάνουν στα αυτιά μας...
Και που ειναι το κακο ? Παιξε και εσυ του Αιγαιου τα blues να βρεις την υγεια σου  :D :D :D

Επ' ευκαιριας ηθελα να πω οτι μαλλον δεν ειναι σωστο να κρινουμε την μουσικη "αξια" καποιου απο τα χιτακια του.

Χθες συγκεκριμενα ηχογραφουσα σε ενα στουντιο και στο τελος μου βαζει ο ηχοληπτης 3 τραγουδια ηχογραφημενα απο καποιον που τραγουδαει και παιζει ακουστκη κιθαρα (live take σαν demo)

Επαθα την πλακα μου.

Αγγλικος στιχος, συνθεση "αντε γεια", φωνη χροια και κουρδισμα παλι "αντε γεια".

Ρωτα ποιος ειναι?

Σαββιδακης μου λεει.

Ντοοιιινννν
Την εχω παθει και εγω ετσι με Ενδελεχεια και Μητσοτακη...... ;)

??? ??? ??? ??? Όχι μόνο τον θυμούνται αλλά τον αποθέωνουν κιόλας;

delta66 είπε:
Διαφωνώ αγαπητέ Σπύρο. Ο καθένας κρίνεται σύμφωνα με αυτό που αποφασίζει να παρουσιάσει δημοσίως. Αλλιώς δε θα έπρεπε να κρίνουμε κανέναν ποτέ (ούτε αρνητικά, ούτε θετικά) βάσει του ενδεχομένου στις ιδιωτικές του στιγμές να είναι "αλλιώς".

Jazzjoker είπε:
Διαφωνώ αγαπητέ Σπύρο. Ο καθένας κρίνεται σύμφωνα με αυτό που αποφασίζει να παρουσιάσει δημοσίως. Αλλιώς δε θα έπρεπε να κρίνουμε κανέναν ποτέ (ούτε αρνητικά, ούτε θετικά) βάσει του ενδεχομένου στις ιδιωτικές του στιγμές να είναι "αλλιώς".
Για αυτο και ειπα να του πει, να τα δωσει σε κανα αμερικανο τα κομματια να γινουν χιτ (εκει που πρεπει - αφου εδω θα τα ακουγε μονος του) και μετα να βγει δω να τα παιζει ως "ο συνθετης των μεγαλων επιτυχιων του ταδε αμερικανου", να τα 'κονομαει, να τον σεβονται και να τον παραδεχονται κι ολοι και να ξεχασουν και "το κοριτσι μου κοιμαται".  ;)

Εμένα πάντως μου αρέσει ο Κωστής ο Μπίγαλης...

Ειδικά η "Μελισσούλα" είναι λατρεμένο κομμάτι.

Ωραία χιτ αλλά και ωραίοι δίσκοι, τους οποίους άκουγα ολόκληρους μιας και μέσα τους έβρισκα ΠΟΛΛΑ ενδιαφέροντα πράγματα από τον μέγα κιθαριστή Άκη Τουρκογιώργη.

Jet72 είπε:
Ωραία χιτ αλλά και ωραίοι δίσκοι, τους οποίους άκουγα ολόκληρους μιας και μέσα τους έβρισκα ΠΟΛΛΑ ενδιαφέροντα πράγματα από τον μέγα κιθαριστή Άκη Τουρκογιώργη.

φανταστικός κιθαρίστας...

mentalvortex είπε:
φανταστικός κιθαρίστας...
O Τουρκογιωργης παιζει στου Αιγαιου τα Blues την σολαρα αυτη??

Ναι, όπως και άλλες κιθάρεις που σε διάφορα σημεία δίνουν ενδιάφερον στα τραγούδια του big alice!  ;D

Απορω ρε παιδια....Πως βγαζετε καποιο συμπερασμα για εναν καλλιτεχνη απο τα "χιτακια" του ? Επειδη θελησε να γινει πιο εμπορικος (που η πεινα τα κανει αυτα) παει να πει πως δεν ειναι αξιος καλλιτεχνης ? Αμα ο Μπιγαλης δεν ηταν αξιος μουσικος/καλλιτεχνης δεν θα επαιζε με τον Τουρκογιωργη οπως και ο Ρακιτζης δεν θα επαιζε με τον Τερρυ  ;D ;D ;D

messalion είπε:
Απορω ρε παιδια....Πως βγαζετε καποιο συμπερασμα για εναν καλλιτεχνη απο τα "χιτακια" του ? Επειδη θελησε να γινει πιο εμπορικος (που η πεινα τα κανει αυτα) παει να πει πως δεν ειναι αξιος καλλιτεχνης ? 
Ναι γιατί παλιά τράβαγε γούστα με την progressive jazz αλλά δεν είχε να πάρει καλό κρασί να του ρθει η έμπνευση και το γύρισε στα χιτάκια.

Ο Κώστας ο Big Alice είναι μια χαρά παιδί, κάνει τη πλάκα του, βγάζει και τα χιτάκια του (που μερικά κατεμέ είναι συμπαθέστατα) μαζί και το ψωμάκι του, δεν είναι χυδαίος, δεν είναι ενοχλητικός (έπαιξε και με τον Hopkins) και εν τέλει δεν μπορούν να αρέσουν όλοι πάντα σε όλους.

Ήταν Ιουνιος του 2000, οταν είχα ήδη ξεχάσει τον εν λόγω καλλιτέχνη.

Βρισκόμουν σε αθλητικες εγκαταστάσεις, δοκιμαζόμενος με άλλους φερέλπιδες καλαθοσφαιριστές, από διάφορες ομάδες. Σαν ένα παζάρι ταλέντων ας πουμε.

Περνώντας έξω απο κάποια αποδυτήρια, ακουσα απο μεσα γνωστό μυστακοφόρο πρωην ομοσπονδιακό προπονητη, να ασκει κριτική στην 5αδα που ανελαβε, φωνάζοντας σε έναν απο αυτους:

"Πως παίζεις έτσι γ@@@ το μ@@@ του Μπιγαλη?"

Κατουρήθηκα τοσο πολύ απο τα γελια, που απο τότε δυστυχως δε μπορώ να ξανακουσω σοβαρα αυτο το όνομα :(

(Η ιστορια ειναι αληθινη, και δεν αποτελεί σχολιο για την αξία του κυριου Μπιγαλη, ως καλλιτέχνη ή ως ανθρωπα ;D )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back