Hi-stories - Darling.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Κατ' αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Λόρδο Γκούμη :) που τ' ανακάλυψε.

Το 1989 (αν θυμάμαι καλά) ο Θοδωρής Μποτίνης μου είχε πει πως η FM Records ήθελε να κάνει re-issue κάποια κομμάτια που εκείνη την εποχή ακουγόντουσαν (για κάποιο λόγο) στο ραδιόφωνο, αλλά οι δίσκοι δεν ήταν και τόσο εύκολα διαθέσιμοι. Μπήκαμε λοιπόν στο στούντιο και τα γράψαμε μια κι' έξω. Τη παραγωγή έκανε ο Σταύρος Μουφλουζέλης και βγήκαν σε Maxi singles. Λυπάμαι αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματα των λοιπών μουσικών.

Nestoras είπε:
Κατ' αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Λόρδο Γκούμη :) που τ' ανακάλυψε.

Το 1989 (αν θυμάμαι καλά) ο Θοδωρής Μποτίνης μου είχε πει πως η FM Records ήθελε να κάνει re-issue κάποια κομμάτια που εκείνη την εποχή ακουγόντουσαν (για κάποιο λόγο) στο ραδιόφωνο, αλλά οι δίσκοι δεν ήταν και τόσο εύκολα διαθέσιμοι. Μπήκαμε λοιπόν στο στούντιο και τα γράψαμε μια κι' έξω. Τη παραγωγή έκανε ο Σταύρος Μουφλουζέλης και βγήκαν σε Maxi singles. Λυπάμαι αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματα των λοιπών μουσικών.

Ποιοι μπήκατε; Σε παραγωγή του Μουφλού; Τι περίεργα είναι αυτά μεσημεριάτικα;  ;D

Μόνο τον Θοδωρή και τον Σταύρο θυμάμαι. Γεράματα. :o

Nestoras είπε:
Το 1989 (αν θυμάμαι καλά) ο Θοδωρής Μποτίνης μου είχε πει πως η FM Records ήθελε να κάνει re-issue κάποια κομμάτια που εκείνη την εποχή ακουγόντουσαν (για κάποιο λόγο) στο ραδιόφωνο, αλλά οι δίσκοι δεν ήταν και τόσο εύκολα διαθέσιμοι.
Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις ποιά άλλα κομμάτια ηχογραφήσατε για το συγκεκριμένο project..

To συγκεκριμένο τραγούδι πάντως είναι πολύ ωραίο. Σε σχέση με την αυθεντική εκτέλεση, δεν μου άρεσε πολύ ο τραγουδιστής, παρότι κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια. Τα υπόλοιπα όργανα στέκονται πολύ καλά (αν και πιστεύω ότι oι φράσεις με ακουστική κιθάρα είναι ''trademark'' του κομματιού).

Lord_Goumis είπε:
δεν μου άρεσε πολύ ο τραγουδιστής, παρότι κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια.
Το αυτό!

Τα υπόλοιπα είναι πολύ ωραία και πιο πολύ μου αρέσει η παραγωγή που για τα τότε δεδομένα ακούγεται άψογη!

Νέστορα έχεις κρυφό βιογραφικό. Όλο κάτι μας βγάζεις στη φόρα από δω κι από κει. Γράψε καμιά πληροφορία να καταλάβουμε τι γίνεται.

Το κομμάτι και η εκτέλεση είναι ωραία. Η προφορά του (καλού) τραγουδιστή, ενοχλητική αλλά υποθέτω ότι για την εποχή του περνούσε.

Να συμφωνησω με ολους τους ανωτερω κυριους οτι αν τα φωνητικα ηταν λιγο καλυτερα θα ηταν ακομα πιο ωραιο.

Κι ετσι ομως μια χαρα ακουγεται.

Jazzjoker είπε:
Νέστορα έχεις κρυφό βιογραφικό. Όλο κάτι μας βγάζεις στη φόρα από δω κι από κει.
Πραγματι.

Lord_Goumis είπε:
Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις ποιά άλλα κομμάτια ηχογραφήσατε για το συγκεκριμένο project..
Θυμάμαι μια διασκευή στο Pappa του Paul Anka που είχα παίξει ακουστική και μαντολίνο (της μητέρας μου από την ακαδημια).

Στο συγκεκριμένο (darling) που είναι πιο αργό από το κανονικό, όταν πήγα το rhythm section είχε γίνει, οπότε δεν μπορούσα να επέμβω στη ταχύτητα. Θυμάμαι ότι έπαιξα με τη Tele του συμφοιτητή μου του Κώστα Joker Κακανιάρη, γιατί τη δικιά μου του την είχα δώσει για επιδιορθώσεις. Αυτά, καθότι short memory. ::)

LK είπε:
Πολύ με αρέζουν αυτές οι ιστορίες από το παρελθόν.
Aν θες, έχω κι' άλλες. ;)

Απο πικαπ το ανεβασες? :D

Κατι χρατς χρουτς ακουω με υποψια πικαρισματος..

Πολυ καλη εκτελεση.

Ο τραγουδιστης οντως υστερει αλλα καταβαλλει φιλοτιμη προσπαθεια.

Επεσε ομως και σε κομματι που τραγουδαει ενας απο τους πιο αισθαντικους τραγουδιστες των 70's..(ο Στορης) ;D.

Η παραγωγη ειναι καλη αλλα κατι μου λειπει στην ενορχηστρωση και δεν ξερω τι... :-\

Οπως και να χει...η μπομπινα κανει αισθητη τη διαφορα της.Ιδρωσα απ τη ζεστη... :D

Τελικα οντως εχεις προσωπικη ιστορια που μας αποκαλυπτεις με το βασανιστηριο της σταγονας.. :o

Θα σε δουμε σε κανα ''Σαν σημερα'' στο τελος μου φαινεται.. :D

Nestoras είπε:
Aν θες, έχω κι' άλλες. ;)
Μουσικες ή πικαντικες?

Ωραια τα δωδεκανησα.... ;D

freerock1974 είπε:
1) Απο πικαπ το ανεβασες? :D

Κατι χρατς χρουτς ακουω με υποψια πικαρισματος..

2) Μουσικες ή πικαντικες?
1) Δεν το ανέβασα εγώ (ούτ' ήξερα την διαδικτυακή ύπαρξή του, άσε που μου έχουν φάει το φινάλε :D ), ο Lord Goumis το ανακάλυψε. Απ' ότι ξέρω μόνο σε maxi είχε βγει.

2) Both. ;)

Επεσε ομως και σε κομματι που τραγουδαει ενας απο τους πιο αισθαντικους τραγουδιστες των 70's..(ο Στορης) ;D.
Σπουδαίος τραγουδιστής ο Ι. Lloyd, αλλά πιστεύω το μεγάλο όνομα της μπάντας ήταν ο οργανίστας τους, των Left Banke, Michael Brown.

THE LEFT BANKE- " PRETTY BALLERINA" (W/ LYRICS)

καλο ειναι ...αλλα εγω γιατι εχω ενσταση με τα συγχορδιες(πληκτρα) στο ριφακι του 1.07 μεχρι το 1.16!!!!! μου ακουγονται εντελως λαθος.Μπορει ομως και να ειμαι λαθος εγω.... ::)

ignantios είπε:
καλο ειναι ...αλλα εγω γιατι εχω ενσταση με τα συγχορδιες(πληκτρα) στο ριφακι του 1.07 μεχρι το 1.16!!!!! μου ακουγονται εντελως λαθος.Μπορει ομως και να ειμαι λαθος εγω.... ::)
Δεν ακούω λάθος, ξέρω όμως ότι είχα παίξει και κιθάρα και την έσβησε ο παραγωγός. :D

Και μάλιστα σ' ένα σημείο δεν την έβγαλε σωστά και ακούγεται το γκουπ. >:(

Ιδού και το original

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back