Help για αγορα ενισχυτη (τυπου) ENGL

satanikoskioftes

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Kαλησπερα noizades,

έχω μαζέψει καποια χρήματα και σκέφτομαι να πάρω κανένα κεφάλι ENGL αλλά το πρόβλημα είναι πως θα τον ανοίγω σπίτι.Οπότε υπάρχει κανένας πολύ μικρός λαμπάτος ενισχυτης που να εχει τόσα πολα γκαζια?Υπάρχει και καμια αλλή λύση να κάνω τον ENGL αρνακι  ;D ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
έχω την εντύπωση πως ό,τι και να πάρεις σε λαμπάτο, θα έχεις πάντα τη δυνατότητα να τον ανοίξεις τόσο ωστε να κουφαθείς.

με χαμηλά το μαστερ βολιουμ πιστεύω ένας screamer θα είναι ό,τι πρέπει, και αν θελήσεις, ένας attenuator θα κάνει πάνω του αποτελεσματικότερη δουλειά απο ό,τι σε σχέση με ένα κεφάλι 150 watt.

βρες σε κάποιο μαγαζί ένα να δοκιμάσεις πόσο χαμηλά παίζει, αλλιώς μάλλον πας για μικρό λαμπάτο+πετάλι

π....ε...τ.....α....λ....α.....κ.....ι  8)

παρε εναν μικρο λαμπατο το πολυ 15 watts παρε και ενα landmine και εισαι ο αρχοντας του σκοτους

για invader είσαι πουλάκι μου ε? ;D

τον έχει ένας φίλος μου και για μπλακ που παίζει κυρίως είναι απίστευτος

δυστυχώς μένει σε άλλη πόλη τωρα και δεν έχω πάει να τον δω απο κοντά ακόμα, αλλά απο ό,τι μου λένε είναι πάρα πολύ δυνατός

από ήχους όμως πρέπει να είναι φοβερός, άκουσα τις κιθάρες απο το ντέμο και μου άρεσαν πάρα πολύ

ΑΝ μιλάμε για τον ίδιο... ;D

πιστεύω οτι πρέπει να πας να τον δοκιμάσεις απο κοντά, η invader είναι πολύ ακριβό πράμα και πρόκειται για ενισχυτή με πάρα πολλά features πολλά απο τα οποία μπορεί να μην χρησιμοποιήσεις ποτέ.

χώρια που είναι και μεγάλος..

σκέψου τις ανάγκες σου, γιατί παίζει με πολύ λιγότερα λεφτά και την άπειρη ευκολία του combo να βολευτείς με έναν screamer.

άκου εδώ κάποιους ήχους

http://www.myspace.com/symphonyofnight

(όλα εκτός απο το "black salvation")

ακόμα και αν δε σε ενδιαφέρουν, αν δεις οτι πχ ο screamer σου κάνει μια χαρά, ενώ η invader έχει τόσα πολλά πράματα που ούτε που ξέρεις τι κάνουν, σε συνδυασμό με το βάρος, την ανάγκη για καμπίνα, τη δυσκολία μεταφοράς, πιο πολλές λάμπες.. τότε ίσως και ο παράγοντας λεφτά αρχίσει να έχει νόημα

η άποψή μου είναι οτι οποσδήποτε πρέπει να πας να ακούσεις την κεφαλή, και να κάνεις και τον κόπο να ακούσεις και το κομπο

Mα εγώ δεν είπα οτι δεν θα πάω.Απλός λέω τον αρχικό μου στόχο.Με το THD σαν τον τύπα στο video δεν γίνεται δουλειά?

και πάλι δε ξέρεις σε τι ένταση ακούγεται εκεί πέρα ;D

κάτι θα γίνεται αλλά μη περιμένεις εντάσεις ψιθυρου+καλό ήχο απλά με ενα thd

καλά ψαξίματα! ;)

αθήνα δε ξέρω ο φίλος μου στη θεσ/νικη τον είχε δοκιμάσει

η άποψη μου είναι ότι αν πάρεις engl κεφαλή δε θα μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις και πολύ στο σπίτι γιατί(διορθώστε με αν κάνω λάθος) αν την ανοίγεις σε πολύ χαμηλές εντάσεις δε θα έχεις τοσο καλή απόδοση και γενικά οι κεφαλές τύπου powerball θέλουν γείτονες κουφούς ή με γερά νεύρα!!!για το σπίτι μπορείς να πάρεις σε λαμπάτο και παρόμιας κατηγορίας τον peavy 6505 combo (τον οποίο μάλλον θα τον πάρω και γω τώρα)

αν σε ενδιαφερει ο κραντζι(!) ηχος κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν κανουν οι engl..

Αφου δεν σε ενδιαφερουν τα λεφτα παρε κατι σε mesa (combo) ειδικα ο 5/25 express ειναι οτι πρεπει για σπιτι .

(σορυ που ζητας κατι σε engl και εγω το παω αλλου )

Για να αξιοπποιησεις στο επακρο το βρωμικο του Engl πρεπει να τον ανοιξεις σε ενα σεβαστο επιπεδο εντασης.

Ακομα και ο 50αρης ειναι πολυ δυνατος για σπιτι. Αν σκοπευεις να τον χρησιμοποιεις κυριως στο σπιτι τοτε θα δωσεις τζαμπα τα χρηματα σου...

Και εγω σου προτεινω ενα λαμπατο το πολυ 15 watt και ψαξε για ενα καλο πεταλακι (πχ Radial Tonebone Hot British).

Y.Γ. Για να εχεις ηχο παραπλησιο με του τυπου στο κλιπ που παρεθεσες πρεπει να ξεκουρδισεις και την κιθαρα σου. Αποκτα επιπροσθετο ογκο ο ηχος σου με drop χαμηλωμενα κουρδισματα. ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back