Χερετώ τους αδελφούς κριθαρίστες
.
Είμαι στα πρόθυρα απόκτησης νέου εξοπλiσμού από το Net φυσικά και θα ήθελα γνώμες, απόψεις για το νέο μου line-up.
Τα ηχοχρώματα που θέλω να βγαλω από το όλο θέμα είναι: καθαρό distortion δηλ να μην βρομίζει πολύ κάτι σαν τον κρύσταλλο ήχο του Vai και τα τρελά εφέ του Fripp. Δεν περιμένω να βγάλω τον ίδιο ήχο γιατί τότε θα έπρεπε να πάρω τις rackιέρες των 2 άνω, αλλά και δεν θέλω να αντιγράψω τον ήχο τους, απλά δίνω παραδείγματα για να καταλάβετε τι περίπου ψάχνω.
Γιάννης....................

Είμαι στα πρόθυρα απόκτησης νέου εξοπλiσμού από το Net φυσικά και θα ήθελα γνώμες, απόψεις για το νέο μου line-up.
- Κιθάρα : Ibanez RG 2620
Έπαιξα με μία πορόμοια την 2570 και μου άρεσε αρκετά. Προτίμησα τη 2620 λόγο μικρής διαφοράς τιμής 60Ε και ξύλων. Η 2620 έχει μαόνια
- Πολυεφέ: Λέω για την Vox. Πριν την Vox έλεγα για την GNX3 αλλά άκουσα εδώ αρκετά καλά για την Vox την άκουσα λίγο βέβαια και θέλω να την ξαναακούσω αλλά νομίζω μάλλον ότι η Vox είναι καλύτερη.
- Amp: Εδώ έχω πρόβλημα. Στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω, περίπου 400+- είδα τον line6 spider II 212, Hugnes&kettner vortex 212, την αγάπη του feather Behringer vtone 212, Peavey Bandit 112. Καμιά ιδέα κανένας;;;;;
Τα ηχοχρώματα που θέλω να βγαλω από το όλο θέμα είναι: καθαρό distortion δηλ να μην βρομίζει πολύ κάτι σαν τον κρύσταλλο ήχο του Vai και τα τρελά εφέ του Fripp. Δεν περιμένω να βγάλω τον ίδιο ήχο γιατί τότε θα έπρεπε να πάρω τις rackιέρες των 2 άνω, αλλά και δεν θέλω να αντιγράψω τον ήχο τους, απλά δίνω παραδείγματα για να καταλάβετε τι περίπου ψάχνω.
- Το άνω μαλλί μέχρι στιγμής πάει 1500 Ε
- Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας....
Γιάννης....................