Hay Fever

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Τα σοφα λογια του συμφορουμιτη και αξιου πατερα Terry με εκαναν να γραψω ενα ασμα για το αγαπημενο φαγητο των Ελληνων και τις επιπτωσεις του στην υγεια.. ;D

hay1.png

ελπιζω ο καλλιτεχνης (εγω δηλαδη  ;D) να εχει καταφερει να εκφρασει μεσα απο την πολυπλοκοτητα και το πολυσχιδες της συνθεσης την αγωνια του για το ποσο υψηλο πυρετο θα ανεβασουμε ακομα  ;D

enjoy.....& καλη μας χωνεψη(ς)  ;D

Superfunk είπε:
ελπιζω ο καλλιτεχνης (εγω δηλαδη  ;D)
;D ;D

Αυτό που έγραψες μου θύμισε ατάκα του Καίσαρα από το Αστερίξ.

Κλασικό laid back σουπερφάνκιο άσμα, που προκαλεί το απαραίτητο-διακριτικό- λίκνισμα  8)

Και ως συνήθως θα σου πω πόσο μου αρέσει ο ήχος από τα μπασοτύμπανα (μελλοντικέ) συμπέθερε  ;D

Και ως συνήθως θα σου πω πόσο μου αρέσει ο ήχος από τα μπασοτύμπανα
ευχαριστω τα μαλλα (coming from you it is an honor)

(μελλοντικέ) συμπέθερε
μεσα!  ;D

επισυναπτω φωτο του γαμπρου την ωρα που γραφει τα τυμπανα που τοσο σου αρεσουν  ;D

2015-11-01_13.23.28.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αψογέισον.

Και το ρεφραιν ειναι πολύ δυνατο, ο ηχος και το παιξιμο που μου βγαζει μια νοσταλγική επικούρα, ετσι το διαισθάνομαι οταν ακουω τετοιο progression σε αναλογα κομμάτια και εσυ το εβγαλες χαρακτηριστικά πως να το πω, επαγγελματικά ρε παιδι μου, πως το λένε.

Απο τα καλύτερα του μαέστρου.

Αξιοσημειωτη και η ηχητικη αποδοση του EP.

Superfunk είπε:
επισυναπτω φωτο του γαμπρου την ωρα που γραφει τα τυμπανα που τοσο σου αρεσουν  ;D
Καθώς θα κάνω την Ισμήνη, Tal, θα έχουμε ένα φοβερό rhythm section (συμπέθερε)  ;D 8)

Edit: Εγκρίνει και η μαμά  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εγκρίνει και η μαμά  ;D
Μόλις ο γαμπρός κουβαλήσει τα drums στο σπίτι....θα τα πούμε!!!!! ;D

Superfunk είπε:
ΕΡ  ???

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ?

EMERGENCY PURIFICATION?

EXTRA PUBLICITY?
Εlectric Piano.

Το λεμε EP εμεις οι Ευρωπαίοι, ιδιαιτερα οι........... Korgaκηδες. χαχαχαχαχαχα

Smooth και cool.

Μπασοτύμπανα κορυφαία.

Κάνε κανα φροντιστήριο ρε μάστορα στα ηχητικά. Τι χρησιμοποίησες και πώς.

Να μαθαίνουμε και τίποτα.

Αρχηγε μου το gear μου θα το βρεις εδω

https://superfunk12.wordpress.com/my-gear/

δεν εχω και τιποτα συγκλονιστικο , ολη η παραγωγη γινεται με μια soundcard M AUDIO 410 αρχαιολογικης αξιας  (ποσο να κανει κανα 30αρι ευρω πλεον?  ;D),ενα  pc 5ετιας με W7 & το SONAR X3 (χρησιμοποιω σχεδον μονο τα native plug ins του) 

στο συγκεκριμενο ασθμα παιζω με τη Mustang παντως.

Ωραία. Πες μας και το πώς τώρα.  ;)

RayDTutto είπε:
Ωραία. Πες μας και το πώς τώρα.  ;)
κλασσικα πραγματα...  ;D

πρωτα γραφω τα ντραμς,μετα το μπασο μετα τις ρυθμικες κιθαρες και μετα τα πληκτρα και τις lead κιθαρες.

μετα μιξαρω..

τωρα αν ρωτας το ΠΩΣ μιξαρω τι να σου πω...το κανω καμμια 30αρια χρονια και κανω καποια πραγματα με συγκεκριμενο τροπο αυτοματα και χωρις πολυ σκεψη...το βασικοτερο ειναι οτι χρησιμοποιω παντα glue comp & eq στο 2 bus & πολυ compression στα τυμπανα και το μπασο....(και στις κιθαρες και στα πληκτρα και στις φωνες και....παντου   ;D) και δεν χρησιμοποιω ποτε μου reverb.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back