Hands-on mixing on ProTools LE

menelaos

Μέλος
Πόντοι
36
Ρε παίδες, να σας ρωτήσω..... Τρέχω Pro Tools LE και θα ήθελα κάποιον μίκτη, βασικα δηλαδή ένα hands on recording interface ώστε να μπορώ να παίζω με κανονικά faders και όχι με το mouse, γιατί δε με βολεύει και πολύ.... Υπάρχει κάτι σε λογική τιμή (motorized faders......).

menelaos είπε:
Ρε παίδες, να σας ρωτήσω..... Τρέχω Pro Tools LE και θα ήθελα κάποιον μίκτη, βασικα δηλαδή ένα hands on recording interface ώστε να μπορώ να παίζω με κανονικά faders και όχι με το mouse, γιατί δε με βολεύει και πολύ.... Υπάρχει κάτι σε λογική τιμή (motorized faders......).

εξαρτάται το τι εννοείς λογική τιμή !

πρέπει το control surface που θα πάρεις να υποστηρίζει το hui protocol.

αν σε ενδιαφέρει να παίζει μόνο με τα protools θα σου πρότεινα το command8 της digidesign.

άλλη επιλογή είναι το mackie control που υποστηρίζει όλα τα daw. το bcf της behringer θα σου πρότεινα  να το αποφύγεις γιατι είναι μεν φτηνό αλλά του λείπουν πολλά...

ξεχασα να αναφέρω και το projectmix της maudio βεβαια...

πολύ καλό

ναι καλά επειδή τον ξέρω τον μενέλαο και ήδη έχει το mbox, δε νομίζω ότι θα σκάσει και 1000-1200€ για αυτό που θέλει

γι αυτό λέω "εξαρτάται τι θεωρείς λογική τιμη"

πάντως παίζουν και μεταχειρισμένα σε καλές τιμες,εγώ χτύπησα ένα στο ebay πριν κανα δίμηνο και βλεπω και στο noiz ένα mackie.

Ναι ρε γμτ, είναι πολύ το χιλιάρικο :'( :'( :'( :'( Αν είναι έτσι αξίζει περισσότερο να πάρω το 003.....

mbox.... το original! :) Δε μου λέτε ρε παίδες, μια και το 003 είναι πανάκριβο.... ένα μεταχειρισμένο 002 αξίζει; και πόσα $$ αξίζει;

Trending...

Νέα θέματα

Back