συμφωνώ για την ανωτερότητα του leslie 122άρι ( ή rotary clone όπως έιναι τα motion sound ή το speakeasy roadbox που έτυχε να καρφώσω το C1 σε ένα gig στην γερμανία). Πιστεύω όμως αν το αγαπ΄άς το όργανο και έχεις feeling μπορείς να κάνεις πολλά ότι και νά χεις. Αυτό έχει σημασία να δίνουμε στα ρημάδια ζωή (και τούμπαλιν).
Θυμηθείτε τον ντόκτορα lonnie smith στο half note τι έκανε με ενα electro 61 χωρις leslie. ( με lou donaldson νομιζω ) . Καλά είναι τα του ήχου αλλά χρειάζεται πολύ μελέτη <και πρώτος απόλους εγώ> γιατι οι χαρές που προσφέρει το hammond <απο progressive rock μέχρι penetcostal shout music> είναι πολλές

. Αρκεί να σαλεύει το δακτυλάκι
Όσον αφορά το ΒΧ3 είναι πολύ φυσικό να είδες τεράστια διαφορά με τον ΜS , αφού το leslie emulation του είναι λίγο περίεργο. Η nord πιστέυω ανέκαθεν ήταν το Νο1 σ'αυτό.
( έχουν περάσει πολλά clonewheel aπό τα χέρια μου , ξεκινόντας με 1st generation Bx-3 με g4 leslie ...και μας φαινόταν και τέλειο κάποτε χαχαχα )
To C1 γράφει ανετότατα σε ηχογράφηση κατευθείαν στην κονσόλα. ¶λλα όπως και να το κάνουμε το leslie tο σωστό κάνει τη διααφορά.
Συμφωνώ 100% με γιάννη για τα δεδομένα της ελλάδας και γι'αυτό πήρα το c1 είναι plug n play ( στα συν του on board reverb , όμορφο overdrive και ΕQ που σε βοηθάει να πιάσεις ήχο σε μεγάλη γκάμα κ$#@ηχείων

). To electro ήθελε και τη συνοδεία του ( βαθάκη , λυχνιοπροενίσχυση κτλ )...
Οσον αφορά το μπάρμαν. Θέλω να μου πεις για την έκφρασή του μετά το live.....
Να δεις τι έχω ακούσει εγώ για τη farfisa μου όταν ξηγιέμαι κατσαβιδάκι να τη στερεώσω .... χαχαχαχα