- Πόντοι
- 148
Χθες, η "πρωτη" μου ειχε ...γενεθλια! 
Συμπληρωσε 17 χρονια στην κατοχη μου (την καημενη!)
Τοτε, ηταν μια American Standard του 1990. Δυστυχως δεν εχω φωτογραφιες απο την εντελως αρχικη της μορφη (τοτε δεν ειχε ...photobucket)
Εχω ομως μεταγενεστερες, αφοτου εχω περασει το σετ των Texas Specials, αλλα παλι οχι με ολοκληρη την κιθαρα...
Τα χρονια περασαν... και ηρθε το alder σωμα του Warmoth (εξ'ου και alderbody...)
Refret, vintage tuners / string trees, bone nut και να:
Μετα, ξανασυναρμολογηθηκε στο παλιο σωμα (poplar) αλλα με vintage bridge (Fender+Callaham), Warmoth pickguard, Seymour Duncan SSL-1 και RS ηλεκτρικα. Εβγαλα το satin απο το μανικι και μπηκε Nitro και spaghetti decals...
Εβγαλα κι ενα κιλο μπογια απο το bathtub route και η κιθαρα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ!!!
Θυμαμαι, εσπαζα κομματια Poly με παχος οσο δυο πενες heavy μαζι ! ! !

Α ρε μαζικη παραγωγη!....
Και εν τελει εγινε ετσι:
Σε καποια φαση, της περασα δοκιμαστικα το μανικι της Warmoth με το brazilian fretboard...
Τι εχει τραβηξει η κακομοιρα στα χερια μου, δε λεγεται... (απο απειρα setup και μετατροπες)
Αλλα τωρα, 17 χρονια μετα, ειναι στην καλυτερη της παικτικη (και αισθητικη κατ'εμε) φαση!
Οπως και να το κανουμε, ο χρονος αφηνει "κατι" στα οργανα...
Aν δεν ειχε κι αυτο το λεπτο και 9.5" radius μανικι...

Συμπληρωσε 17 χρονια στην κατοχη μου (την καημενη!)
Τοτε, ηταν μια American Standard του 1990. Δυστυχως δεν εχω φωτογραφιες απο την εντελως αρχικη της μορφη (τοτε δεν ειχε ...photobucket)
Εχω ομως μεταγενεστερες, αφοτου εχω περασει το σετ των Texas Specials, αλλα παλι οχι με ολοκληρη την κιθαρα...

Τα χρονια περασαν... και ηρθε το alder σωμα του Warmoth (εξ'ου και alderbody...)
Refret, vintage tuners / string trees, bone nut και να:

Μετα, ξανασυναρμολογηθηκε στο παλιο σωμα (poplar) αλλα με vintage bridge (Fender+Callaham), Warmoth pickguard, Seymour Duncan SSL-1 και RS ηλεκτρικα. Εβγαλα το satin απο το μανικι και μπηκε Nitro και spaghetti decals...
Εβγαλα κι ενα κιλο μπογια απο το bathtub route και η κιθαρα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ!!!
Θυμαμαι, εσπαζα κομματια Poly με παχος οσο δυο πενες heavy μαζι ! ! !

Α ρε μαζικη παραγωγη!....
Και εν τελει εγινε ετσι:

Σε καποια φαση, της περασα δοκιμαστικα το μανικι της Warmoth με το brazilian fretboard...

Τι εχει τραβηξει η κακομοιρα στα χερια μου, δε λεγεται... (απο απειρα setup και μετατροπες)
Αλλα τωρα, 17 χρονια μετα, ειναι στην καλυτερη της παικτικη (και αισθητικη κατ'εμε) φαση!
Οπως και να το κανουμε, ο χρονος αφηνει "κατι" στα οργανα...

Aν δεν ειχε κι αυτο το λεπτο και 9.5" radius μανικι...