Guitar idol 2010

kotsadoros

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ιδου λοιπον το κομματι που μολις ανεβασα για τον εν λογω διαγωνισμο. Το βιντεο δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα πιστευω οτι το performance ειναι καλο και γιαυτο το κρατησα. Ελπιζω να σας αρεσει και please αφηστε comments αν θελετε στο site του guitar idol και καντε vote !!!! Γενικως SPREAD THE WORD  που λενε κιεδω οι αγγλοι.

Ευχαριστω  ;)

Βοηθα λιγο γιατι εχει 40 σελιδες !!! Εκανα search με το Dark Crystals αλλα δεν βγαζει κατι  ???

notlrac είπε:
Βοηθα λιγο γιατι εχει 40 σελιδες !!! Εκανα search με το Dark Crystals αλλα δεν βγαζει κατι  ???
+1

Eπισης βαλε το link και στα details του video στο youtube.

notlrac είπε:
Βοηθα λιγο γιατι εχει 40 σελιδες !!! Εκανα search με το Dark Crystals αλλα δεν βγαζει κατι  ???
Μια από τα ίδια.... ??? Έκανα register to vote αλλά το κομμάτι είναι άφαντο... Κοτσαδόρε do something.

PS: Που είναι η Suhr; 

Nestoras είπε:
Ξεχάστε τις Suhr. :D
14747_1282496300091_1160583075_30885505_5027543_n.jpg

:P :P :P

Μολις τσεκαρα και το βιντεο δεν εχει ανεβει ακομα στο site :( n

Θελει μεχρι και 48 ωρες απο την ωρα που το ανεβαζεις. Θα ενημερωσω με το που ανεβει.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον. :)

Μια παρατήρηση θα ήθελα να κάνω, πέραν του κομματιού το οποίο είναι υπέροχο. Όλο για Fender, Gibson και τίς λοιπές παραδοσιακές δυνάμεις, αναφερόμαστε οι περισσότεροι εξ ημών, αλλά με Ibanez το << χτύπησε >> το κομματάκι (λέμε τώρα)  !!!  :) ;) :D ;D

όταν γίνεις διάσημος ελπίζω να μας θυμάσαι.  ;D πολύ καλή δουλειά!! ;)

hyperpanos είπε:
Μια παρατήρηση θα ήθελα να κάνω, πέραν του κομματιού το οποίο είναι υπέροχο. Όλο για Fender, Gibson και τίς λοιπές παραδοσιακές δυνάμεις, αναφερόμαστε οι περισσότεροι εξ ημών, αλλά με Ibanez το << χτύπησε >> το κομματάκι (λέμε τώρα)  !!!  :) ;) :D ;D
Η ibanez μου ειναι η no1 κιθαρα μου, οσα χρονια και αν περασουν σε αυτην καταληγω.

Σε ευχαριστω για το support. ;)

BlackIce είπε:
όταν γίνεις διάσημος ελπίζω να μας θυμάσαι.  ;D πολύ καλή δουλειά!! ;)
Σε ευχαριστω, ειναι πιο σημαντικο να κανω φιλους μεσω της δουλειας μου παρα να γινω διασημος , η μουσικη μας φερνει ολους πιο κοντα και μας ξυπναει .

Ευχαριστω και παλι  ;)

kotsadoros είπε:
μουσικη μας φερνει ολους πιο κοντα και μας ξυπναει .
κωστα αυτο που με ξυπναει πιο πολυ εμενα ειναι οταν ακουω μια ηχογραφηση φιλιππα...

τεσπα πολυ ωραιος οπως παντα...

You have my vote too :)

(Ψιτ, θέλουμε τεστάκι - κλιπάκι του ατενιουέτορ. Και ΜΗΝ τολμήσεις να μην το διαθέτεις στην Ελλάδα σε λίγο χαμηλότερη τιμή απ' όξω, ντάξει;  ;D )

Εριξα και εγω!

Παντως νομιζω οτι θα τα πας πολυ καλα εχει αυτο που ειχαν αυτα που νικησαν τις προηγουμενες φορες!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back