- Πόντοι
- 2,368
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ποιος ειναι αυτος?τον ξερει η ΜΑΝΑ του?δεν εχεις βγαλει signature model για τον deml
ακου τον ...ασχετο... :messalion είπε:ontopic
με προβληματιζει λιγακι ο διπλος μπροστα και θα ηθελα να την ακουσω σε αυτον τον συνδιασμο![]()
![]()
my point...Superfunk είπε:(εδω και....40 χρονια χιλιαδες κιθαριστες που παιζουν τελε βαζουν διπλους μπροστα δεν ειναι και τιποτα το καινουργιο)
δεν ειναι κακη η τιμη της (περιπου 600 ευρω) ,εχει αμερικανικο πισω μαγνητη,SD μπροστα,ειναι κουκλαρα (δεν ειναι μουσταρδι κλασσικο blonde ειναι) ,και το 70s logo τα σπαει,ασε που δεν υπαρχει vintage τελε Fender με rosewood fretboard (και αυτη εχει και jumbo ταστα αντι για αηδιες vintage... ;D),ασε που εχει και προσοχη στη λεπτομερεια (350αρια pots για να σκαει καλυτερα ο διπλος)kpeyos είπε:my point...
καλός ο Coxon συνθετικά και ηχητικά μπροστά αλλά ρε παιδί μου γιατί να αγοράσεις μια Fat Tele μουσταρδί με Tortoise pickguard;
ενταξει μικρα παιδια ειναι...θα μαθουν... ;Dεξαιρετικη! ωραιοτατη! ε και φυσικα αν καποιου του πρεπει signature model αυτος ειναι o graham coxon. ελπιζω να μη συγχιστω ομως με την εξελιξη του thread...
Κι εγώ. Η μπίχλα που μαζεύει (και φαίνεται) η ταστιέρα της τέλε μου δεν περιγράφεται. Μόνο και μόνο γι' αυτό προτιμώ rosewood.,οπως εγω,προτιμουν rosewood ταστιερες
ποιους θα κατακλεβαν τους IRON MAIDEN & τους JUDAS PRIEST? ;D ;DΜπορεί να κατάκλεψαν τον Weller και τους Jam
Σιγουρα ειναι,αλλα το "13" ειναι ενα απο τα 10 καλυτερα αλμπουμ των 90'sτο τι αλμπουμάρα είναι το Park Life.
εχει να κανει με την επιθυμια του ιδιου του καλλιτεχνη αν θελει δηλ.η κιθαρα του τα ειναι προσιτη σε πολυ κοσμο,με καποιες μικρες εκπτωσεις στις λεπτομερειες ή οχι.Γιατί κάποια signature μοντέλα είναι αμερικάνικα και κάποια μεξικάνικα;
Κάθε μέρα γίνεται αυτόSuperfunk είπε:ποιους θα κατακλεβαν τους IRON MAIDEN & τους JUDAS PRIEST? ;D ;D
η μανα του τον ξερει - η fender γιατι δεν εχει κανει καποια κινηση ακομα δεν ξερωSuperfunk είπε:ποιος ειναι αυτος?τον ξερει η ΜΑΝΑ του?
μηπως γιατι ΔΕΝ τον ξερουν παρα..καμμια 30αρια κιθαριστες? ;Dη fender γιατι δεν εχει κανει καποια κινηση ακομα δεν ξερω
στη ΜΟΥΣΙΚΗ (προσεξε στη μουσικη οχι στις...ακροβασιες και σε παιδιαστικες κοντρες του στυλ "εγω παιζω...καλυτερα απο εσενα") δεν εχει σημασια αν εισαι...ασχετος,σημασια εχει τι IMPACT (& "footprint") κανεις στην ιστορια της και...trust me αυτο του Coxon ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ μεγαλυτερο απο αυτουνου...πως τον ειπαμε ειπες?και ναι - μπροστα στον deml ο coxon ειναι ασχετος - γουστα ειναι αυτα βεβαια
messalion είπε:η μανα του τον ξερει - η fender γιατι δεν εχει κανει καποια κινηση ακομα δεν ξερω