GospelChops.com Presents: "Behind the Scenes"

Gospel. Χριστιανικη μουσικη που σκοπο εχει να εκφρασει την αγαπη και τη πιστη στο θεο. Βλεποντας τη σημερινη μορφη του gospel drumming, ομολογω οτι μου κανει εντυπωση το ποσο το εχουν τραβηξει στην Αμερικη.. Just saying...

εγω πιστευω οτι οι οροι gospelchops-gospeldrumming ειναι καθαρα μαρκετινγκιστικες εφευρεσεις για να πουλησουν καποιοι παραπανω dvd

mr_davidoff είπε:
εγω πιστευω οτι οι οροι gospelchops-gospeldrumming ειναι καθαρα μαρκετινγκιστικες εφευρεσεις για να πουλησουν καποιοι παραπανω dvd
+10...Με βρίσκεις σύμφωνο.

Ισως σ' αυτη την περιπτωση εννοουν gospel ως ευαγγελιο και οχι απαραιτητα με την εννοια της χριστιανικης μουσικης. Δηλαδη μουσικη τοσο καλη που θεωρειται (γι αυτους) ευαγγελιο.

Εν τω μεταξυ στο site τους δεν ειδα κατι που να αφορα χριστιανικη gospel μουσικη.

marmelaki είπε:
Ισως σ' αυτη την περιπτωση εννοουν gospel ως ευαγγελιο και οχι απαραιτητα με την εννοια της χριστιανικης μουσικης. Δηλαδη μουσικη τοσο καλη που θεωρειται (γι αυτους) ευαγγελιο.

Εν τω μεταξυ στο site τους δεν ειδα κατι που να αφορα χριστιανικη gospel μουσικη.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει χριστιανικη gospel και μη χριστιανικη. Οτι εχει σχεση με gospel ειναι συνδεδεμενη με τη θρησκεια κτλ. Η εξηγηση με το ευαγγελιο εχει μια λογικη, αλλα προσωπικα πιστευω απλως πατησανε πανω στο gospel drumming των 70's που γκρουβαρε αλλα χωρις πολλες πολλες ποζεριες ομως, και το τραβηξαν απ τα μαλλια.

Απαντήσεις

Trending...

Back