- Πόντοι
- 48
Μια προσέγγιση του κλασσικού slash ήχου που στην αρχή μου φαινόταν εύκολη επειδή το amplitube έχει τον ήχο του (επίσημα) αλλά όταν σύνδεσα τη φτωχή μου κιθαρούλα και έπαιξα, δεν άκουγα αυτό που ήθελα οπότε έκανα 2-3 πραγματάκια.
α) Έψαξα (και βρήκα νομίζω) μια καλύτερη καμπίνα (Engl) βάζοντας το ίδιο Vintage 30 (70W) που υπήρχε στη Marshall.
β) "Έκοψα" το δεύτερο mic και άφησα μόνο το 57 καθώς έτσι γράφτηκε το άλμπουμ
γ) Έδωσα παραπάνω master στην κεφαλή και αμέσως βγήκε στην επιφάνεια περισσότερο το Slash "γρύλισμα"
Στις φώτο φαίνονται οι λεπτομέρειες οπότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα και να το πετύχετε εξίσου αν σας αρέσει!
Το μπάσο που είναι εξίσου σημαντικό στον ήχο των GNR, ήταν δυνατά παιγμένο με Amplitube πάλι όπως φαίνεται και στις αντίστοιχες φώτο
Ελπίζω να σας αρέσει κάτι από αυτά και να είναι χρήσιμο!
α) Έψαξα (και βρήκα νομίζω) μια καλύτερη καμπίνα (Engl) βάζοντας το ίδιο Vintage 30 (70W) που υπήρχε στη Marshall.
β) "Έκοψα" το δεύτερο mic και άφησα μόνο το 57 καθώς έτσι γράφτηκε το άλμπουμ
γ) Έδωσα παραπάνω master στην κεφαλή και αμέσως βγήκε στην επιφάνεια περισσότερο το Slash "γρύλισμα"
Στις φώτο φαίνονται οι λεπτομέρειες οπότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα και να το πετύχετε εξίσου αν σας αρέσει!
Το μπάσο που είναι εξίσου σημαντικό στον ήχο των GNR, ήταν δυνατά παιγμένο με Amplitube πάλι όπως φαίνεται και στις αντίστοιχες φώτο
Ελπίζω να σας αρέσει κάτι από αυτά και να είναι χρήσιμο!