καλα οι δικες σου ιμπανεζ δεν ειναι και δειγμα προς παραδειγμα... εχουν 2500 € η καθε μια... ;DDIMIS75 είπε:Παρε βρε αδερφε ibanez να τελειωνεις.....μια ζωη με ibanez παιζω απο signature μεχρι prestige και δεν τις αλλαζω με τιποτα....ΜΟΝΟ japan ομως.....οτι επαιξα εκτος japan ηταν πολυ κατωτερες σε ΟΛΑ ΤΟΥΣ :-\....οποτε μιλαω για τα ψιλοακριβα μοντελα μονο.
Αλλα πανω απ'ολα δοκιμασε και βγαλε προσωπικο συμπερασμα και μην ακους μονο τι λεμε εμεις γιατι παντα οι αποψεις θα ειναι διαφορετικες και θα χανεις την μπαλα.
H ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι τον χαρακτηρα και τον ξεχωριστο ηχο στον προσφερει ο ενισχυτης.Προσωπικα ξερω ατομο που παιζει τεχνικο death metal με fender stratocaster και ο ηχος γαζωνει.και αν δεν δεις ο ιδιος οτι ο τυπος παιζει με strat και βγαζει τοση καφριλα και ογκο δεν θα το πιστεψεις. Αν εχεις διπλα σου 2 λαμπατες κεφαλες 100watt και την πιο φθηνη squier να βαλεις θα σπερνει.VinnieT είπε:Μετα απο 4 χρονια χρησης ibanez και εγω πιστευω οτι ειναι κιθαρες χωρις προσωπικοτητα, δεν εχουν μια χαρακτηριστικη χροια που θα ακουσεις καπου και θα πεις ειναι ibanez!! οπως συμβαινει με fender και gibson. Ωστοσο οταν δινεις ενα χιλιαρικο πιστευω πιανει τοπο σε οποιαδηποτε μαρκα. Αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο, απλα πεταμενα λεφτα δεν τα λες. Στη συγκεκριμενη κιθαρα το μπρατσο οντως ειναι παρα πολυ βολικο (προσωπικη αποψη) οι μαγνητες δεν λενε τπτ ωστοσο και μεσα στο forum μπορεις να βρεις ο,τι μαγνητη θελεις σε χαμηλοτατη τιμη και αυτοματως να αλλαξει τελειως η κιθαρα σου! Τελος αυτη η κιθαρα εχει το edge zero τρεμολο που τα σπαει!!!!! 8)
Υ.Γ Αν εχεις κατασταλαξει στη συγκεκριμενη κιθαρα περιμενε να τη βρεις μεσω των αγγελιων στο forum, γιατι θα ειναι στα 3/5 της τιμης της και με το αλλο ενα 1/5 βαζεις και μαγνητες![]()
Kαλα φανταζεσαι τον Angus Young με ibanez rg ή τον steve vai με gibson les paul?IBRG550 είπε:λίγο offtopic και ξέρω οτι πολλοί θα πέσουν να με φάνε με αυτό, αλλα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος να νομίζει οτι υπάρχουν συγκεκριμένες κιθάρες για συγκεκριμένα παιξίματα.. :(ιδίως αν μιλάμε για solid body electric)
Eγώ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ τον Chuck Berry με Warlock ;Djesu είπε:Kαλα φανταζεσαι τον Angus Young με ibanez rg ή τον steve vai με gibson les paul?![]()
;D , (όχι οτι δεν θα μπορούσαν να παίξουν βέβαια..)jesu είπε:Kαλα φανταζεσαι τον Angus Young με ibanez rg ή τον steve vai με gibson les paul?![]()
Μην είσαι απόλυτος σε αυτό που λες! Ένας ήχος στρατ η τελε..δεν μπορεί να αντιγράφει από καμιά Ibanez κατά την ταπεινή μου γνώμη!IBRG550 είπε:;D , (όχι οτι δεν θα μπορούσαν να παίξουν βέβαια..)
αυτό που θέλω να πώ είναι οτι μπορείς να παίξεις οτιδήποτε είτε έχεις ibanez είτε strat κτλ..
αρκεί να είσαι σε θέση να παίξεις..
το θέμα του image βέβαια είναι άλλο κεφάλαιο..bihlas87 είπε:Eγώ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΙ τον Chuck Berry με Warlock ;D
αυτο ακριβώς θέλω να πώ.. δε με απασχολέι τι κιθάρα κρατάει ο παίχτης, αλλα τι παίζει!yohan είπε:Δυστυχώς βλέπω για άλλη μια φορά κάτι το οποίο με εκνευρίζει απίστευτα!!! Δεν πάει να είναι jackson rr3 είτε bc rich warlock είτε fender tele....ΕΙΝΑΙ ΚΙΘΑΡΕΣ!!!!!! ξέκολλήστε με το image ποιός παίζει με τι σε κάθε είδος μουσικής......ο παίχτης κάνει το όργανο ΟΧΙ το όργανο τον παίχτη!!!!
φιλε μου οι μουσικοι αυτου του βεληνεκους εχουν καμια 20αρια τετοιες σπιτι τους.....το ονομα fender για τους ροκ κιθαριστες ειναι θρυλος...ετσι για μουσικους αυτου του ειδους τις περισσοτερες φορες γινεται για το image.υπαρχουν εκατονταδες μοντελα πολυ καταληλοτερα για αυτο το ειδος συγκεκριμενα μουσικης.aris 17561 είπε:παντως εγω πιστυω οτι οταν θες μια fender δεν ειναι απαραιτητο να θες και τον ηχο τους...μπορει να θες ολα τα αλλα εκτος απο τον ηχο τους... π.χ. εκτος απο τα χιλιαδες παραδειγματα ερασιτεχνων που εχουν προβει σε αλλαγες μαγνητων και εχουν κανει τις φεντερ αλλιως , βλεπουμε και επαγγελματιες... ο jim root εχει φεντερ αλλα μονο ηχο φεντερ δεν βγαζει , επισης ο αντρεας κισερ... κι αυτος με φεντερ παιζει αλλα ο ηχος του ... καμια σχεση !!!