bazooka_tooth είπε:
ολες οι caparison λενε! τσεκαρε παιξε και δες μονος σου. οι τιμες κσεκινανε απο 1000ε νομιζω. ;D
οταν επαιξα πρωτη φορα στη ζωη μου με ενα
Gibson SG χεστικα πανο μου!
το οργανο απλα εσκιζε!!!!!
μονο το να συνγρινεις το πως δονουντε τα ξυλα του sg με την σιγκεκριμενη ibanez ειναι κριμα και αδικο. ( και το sg ειναι παρεπιπτοντος στα 1000 ευροπουλα).
Εγω δεν εκραξα ολες τις Ibanez! Ουτε αυτη την εβγαλα εντελως αχριστη!
Και φυσικα τα binding και τα inlays ειναι για να ικανοποιουν το ματι και μονο!
Υπαρχουν κιθαρες που κανουν 200ε και εχουν και διπλο binding. :-*
Απλα πολυ κοσμος δεν ξερει τι προσανατολισμο θελει να εχει η κιθαρα του!
παντως εχεις ολοκληρωμενη αποψη και τεκμηριωνεις αυτα που λες πληρως .
οι caparison ειναι πανακριβες,χωρις καν να εχουν maple καπακια , υπολογιζε 1800 ευρω οι φτηνοτερες.Και ηθελα να ξερα ποια φιρμα πληρωνεις εκει.
με οποιαδηποτε κιθαρα μπορεις να παιξεις τα παντα ! δηλαδη οι μεταλλοκιθαρες σε αφηνουν να παιξεις μονο power chords και οταν πας να παιξεις slash ακορντα σε χτυπαει το ρευμα ?
εδω ο τυπος παιζει με p90's μεταλ !
http://www.youtube.com/watch?v=579UZXOpeUw
εδω ο gambale παιζει fusion με μια ibanez ! αυτη την ibanez που δεν κανει για τιποτα και θελει κατα αλλους 2 emg πανω για να παιζει μονο extreme high gain .
@aris17561
Η ελληνικη γλωσσα εχει τοσα πολλα σημεια στιξης .
Τα αποσιωπητικα τα χρησιμοποιουμε MONO οταν :
Τα αποσιωπητικά σημειώνονται όταν δεν τελειώνουμε τη φράση. Επίσης όταν σε παράθεμα από συγγραφέα παραλείπομε ένα τμήμα φράσης ή και φράσεις ολόκληρες· στις περιπτώσεις αυτές τα αποσιωπητικά τοποθετούνται μέσα σε αγκύλες: Για την απάντηση στο ερώτημα των εξετάσεων, δείτε στη σελίδα 41 του βιβλίου την παράγραφο: «Από τη σοβαρότητα [...] είναι επανάσταση των ιδεών.».
Με τα αποσιωπητικά δηλώνεται επίσης θαυμασμός, ειρωνεία, συγκίνηση, φόβος, δισταγμός, ντροπή, περιφρόνηση, απειλή κτλ., για όσα θα σημειωθούν αμέσων κατόπιν, π.χ.: «Μην ξανάρθεις αδιάβαστος, γιατί...» «Κι έπειτα... έπειτα όλα τέλειωσαν.»
Aποσιωπητικά σημειώνομε, σ' ορισμένες περιπτώσεις, και μετά από θαυμαστικό ή ερωτηματικό, στις περιπτώσεις αυτές δείχνουν ένα σταμάτημα στην ομιλία, π.χ.: «Και τι δε θα 'κανα! ... Φτάνει να μ' άφηνες.» «Πώς μας θωρείς ακίνητος; ...»
Αποσιωπητικά χρησιμοποιούμε και στην περίπτωση δισταχτικής ομιλίας, χωρίς ν' αποσιωπούμε τίποτα, προκειμένου να τονιστούν εκείνα που θ' ακολουθήσουν