γνωμες συνδεσης vox tonelab le και line6 dl4 σε peavey classic 50

Man LP

Νέο μέλος
Πόντοι
18
γεια χαρα σε ολους,ειμαι νεος στο forum.ωραια παρεα. 8)

εχω ενα peavey classic 50/212 και το dl4 delay της line6,σκεφτομαι να παρω την tonelab le και θα ηθελα τη γνωμη σας για το που να συνδεσω το dl4.

στο ef.loop του ενισχυτη η στο ef.loop της tonelab?

επισης αν το συνδεσω στη tonelab ξερεται σε πια σειρα θα το βαλει?

ευχαριστω

η TL δεν εχει effect loop (μουφα ειναι αυτο που εχει μια και ουσιαστικα ειναι ΜΠΡΟΣΤΑ απο ολη τη πεταλιερα).

μπορεις να βαλεις το dl4 μετα την TL (μπροστα παντα απο τον ενισχυτη),μπορεις επισης να το βαλεις στο effect loop του ενισχυτη αν και δεν βλεπω το λογο (εκτος και αν θες σε καποιες φασεις να χρησιμοποιεις το βρωμικο καναλι του ενισχυτη και μονο το dl4) 

καλησπερα!

γενικα ειναι υποκειμενικο το ολο θεμα και εχει να κανει με το τι σου αρεσει εσενα..

προσωπικα θα το εκανα (οπως και κανω στον δικο μου ενισχυτη)

Guitar -> input -(send)-> tonelab-> dl4-(return)-> τελικη ενισχυση..

βεβαια χορευω κλακετες οταν θελω να αλλαξω απο καθαρο/παραμορφωση και ταυτοχρονα να βγαλω εφε (πχ να βγαλω το delay)

η σειρα μπορει να αλλαξει αλλα παντα το delay τελευταιο!

Superfunk είπε:
μπορεις να βαλεις το dl4 μετα την TL (μπροστα παντα απο τον ενισχυτη),μπορεις επισης να το βαλεις στο effect loop του ενισχυτη αν και δεν βλεπω το λογο (εκτος και αν θες σε καποιες φασεις να χρησιμοποιεις το βρωμικο καναλι του ενισχυτη και μονο το dl4)  
+1

οκ παιδια,θα δοκιμασω και θα ακουσω διαφορα.παντος οσο λιγοτερα καλωδια τοσο το καλυτερο. ευχαριστω

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back