ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ LACE SENSOR

aggelos_blues

Νέο μέλος
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΣ DELUXE ΜΑΓΝΗΤΕΣ. ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ LACE SENSOR. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ "ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ". RED, GOLD ΚΤΛ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αν και υπάρχουν πολύ πιο κατάλληλοι να μιλήσουν για μονούς μαγνήτες, επειδή τους έχω ακούσει (τους κόκκινους, τους μπλε και τους χρυσούς), ξεκινώντας είναι noiseless μαγνήτες, υπέρ του δέοντος hi-fi ηχητικά. Οι κόκκινοι έχουν έξοδο γκαζωμένου διπλού, οι μπλέ είναι περιπου σαν κλασικός διπλός ενώ οι ασημί είναι πιο χαμηλής εξόδου και οι χρυσοί έχουν τη χαμηλότερη έξοδο όλων.

Μπορεί να σου αρέσουν αν γενικότερα σ' αρέσουν οι 80's ήχοι. Τα συγκεκριμένα σετ συμπαθούν περισσότερο τα rigs μοντέρνου προσανατολισμού. Aν ο υπόλοιπος εξοπλισμός σου (ενισχυτής-εφέ) είναι πιο vintage, μπορεί να σου φανεί ότι "ξυνουν" ιδιαίτερα στα "βρώμικα".

Οι κόκκινοι συνίστανται μόνο για bridge, ενώ οι χρυσοί μάλλον κάνουν μόνο για 80's funk...

εγω τους gold εχω ακουσει,vintage χροια χωρις ομως να φτανουν ενα κανονικο single coil μαγνητη σε σκασιμο και με καθαρα γλυκα αλλα αρκετα hi-fi οπως προειπε και ο φιλος kpeyos.Γενικα δεν ενθουσιαστηκα και πολυ με το συγκεκριμενο σετ αλλα μου φανηκε αρκετα ευελικτο και φανταζομαι οτι αν σου αρεσου οι noisless παιζει να σου αρεσουν αρκετα και αυτοι.

wacko είπε:
εγω τους gold εχω ακουσει,vintage χροια χωρις ομως να φτανουν ενα κανονικο single coil μαγνητη σε σκασιμο και με καθαρα γλυκα αλλα αρκετα hi-fi οπως προειπε και ο φιλος kpeyos.Γενικα δεν ενθουσιαστηκα και πολυ με το συγκεκριμενο σετ αλλα μου φανηκε αρκετα ευελικτο και φανταζομαι οτι αν σου αρεσου οι noisless παιζει να σου αρεσουν αρκετα και αυτοι.
παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. εγω σκεφτομουν τους american deluxe γιατι μου αρεσε πολυ η χροια τους. θελω κατι all around. και καλο. οχι οπως οι standar. θα τους προτεινατε απο τους deluxe?

Δυστυχως δεν εχω ακουσει τους deluxe απο τους απλους noisless παντως μου αρεσαν περισοττερο

wacko είπε:
Δυστυχως δεν εχω ακουσει τους deluxe απο τους απλους noisless παντως μου αρεσαν περισοττερο
ποιοι ειναι οι απλοι noisless? μπορεις να στειλεις ενα link απο youtube?

Τους φοραγε η παλια μου  american deluxe plus natural που ειχα απο το '89.Δεκα χρονια + τους εφαγα στη μαπα.

Εαν σε ενδιαφερει η ''ησυχια'' ειναι οι καλυτεροι.Κατα τα αλλα ειναι πολυ ''πλαστικος'' και ουδετερος ηχος και κατα τη γνωμη μου τελικα  χωρις προσωπικοτητα.

Αλλα  ο καθενας μην ξεχναμε ακουει και αλλα πραγματα.Για παραδειγμα αυτος που την αγορασε ειπε οτι ειχε ...σκασιμο ::)

Και να φανταστει κανεις οτι η κιθαρα φοραγε μπλε-χρυσο-κοκκινο σενσορες...

Αν μπορεις ακουσε τους για να βγαλεις συμπερασμα

Για τους american deluxe δεν έχω γνώμη καθώς δεν τους έχω πολυακούσει. Για τους Lace Sensor Gold έχω να σου πώ ότι είναι μια χαρά μαγνήτες καθότι τους φοράει η Eric Clapton Strat μου. Δεν ξέρω τι ήχος σου αρέσει ακριβώς, αλλά νομίζω ότι μπορούν να σε καλύψουν σε πολλά επίπεδα, αξιοπρεπώς. 

θελω κατι all around
Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις/ουμε  ποτέ να βρούμε ένα μαγνήτη που κάνει για όλα. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν θα το ήθελα κιόλας!  ;)

Παρακάτω μερικά links για να ακούσεις του Lace Gold:

http://www.youtube.com/watch?v=kDAQm2qWnYw

Sonic X είπε:
Για τους american deluxe δεν έχω γνώμη καθώς δεν τους έχω πολυακούσει. Για τους Lace Sensor Gold έχω να σου πώ ότι είναι μια χαρά μαγνήτες καθότι τους φοράει η Eric Clapton Strat μου. Δεν ξέρω τι ήχος σου αρέσει ακριβώς, αλλά νομίζω ότι μπορούν να σε καλύψουν σε πολλά επίπεδα, αξιοπρεπώς. 

Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις/ουμε  ποτέ να βρούμε ένα μαγνήτη που κάνει για όλα. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν θα το ήθελα κιόλας!  ;)
ευχαριστω φιλε μου. αλλα δεν ξερω αν αυτοι οι μαγνητες θα μου εδιναν την γλυκα και τον ογκο που ακουσα στους deluxe. αν ξερει καποιος να με βοηθησει σε αυτο

δεν ξερω αν αυτοι οι μαγνητες θα μου εδιναν την γλυκα και τον ογκο που ακουσα στους deluxe
Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να τους ακούσεις live. Όσον αφορά τον "όγκο" της Clapton Strat, με ανοιχτό το boost γίνεται "Χαλασμός Κυρίου". Εξαρτάται βέβαια και με τι ενισχυτή θα την βάλεις να παίξει (κάτι που ισχύει για όλες έτσι κι αλλιώς).

Sonic X είπε:
Νομίζω πως ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να τους ακούσεις live. Όσον αφορά τον "όγκο" της Clapton Strat, με ανοιχτό το boost γίνεται "Χαλασμός Κυρίου". Εξαρτάται βέβαια και με τι ενισχυτή θα την βάλεις να παίξει (κάτι που ισχύει για όλες έτσι κι αλλιώς).
που θα τους βρω ομως να τους ακουσω? θεσσαλονικη εχεις ιδεα που θα τους εχει?

που θα τους βρω ομως να τους ακουσω? θεσσαλονικη εχεις ιδεα που θα τους εχει?
Δυστυχώς δεν γνωρίζω που θα μπορούσες να τους ακούσεις στη Θεσσαλονίκη. Ίσως κάποιος συνforumίτης να γνωρίζει. Αν σε φέρει πάντως ο δρόμος στην Αθήνα μπορείς να ακούσεις τη δική μου. ;)

Sonic X είπε:
Δυστυχώς δεν γνωρίζω που θα μπορούσες να τους ακούσεις στη Θεσσαλονίκη. Ίσως κάποιος συνforumίτης να γνωρίζει. Αν σε φέρει πάντως ο δρόμος στην Αθήνα μπορείς να ακούσεις τη δική μου. ;)
να σαι καλα φιλε μου. ευχαριστω πολυ

Kαι απο Βόλο σε μένα.

Για μένα είναι οι πιό Hi Fi μαγνήτες, είναι noiseless έχουν μια ταση για κουδούνισμα....

Αν παίζεις Funk είναι η καλύτερη επιλογή, μακραν της δεύτερης....

Εγώ έχω τους Copper 25 anniv (σαν τους Gold) και ένα σετάκι 2 gold Κι ένας red (Bridge)

και τα δυό είναι πολύ καλά απλά θέλει λίγο ψάξιμο στο να είναι πολύ καλά σεταρισμένη η κιθάρα και στο ύψος των μαγνητών.

studio54GR είπε:
Για μένα είναι οι πιό Hi Fi μαγνήτες, είναι noiseless έχουν μια ταση για κουδούνισμα....

Αν παίζεις Funk είναι η καλύτερη επιλογή, μακραν της δεύτερης....

Εγώ έχω τους Copper 25 anniv (σαν τους Gold) και ένα σετάκι 2 gold Κι ένας red (Bridge)

και τα δυό είναι πολύ καλά απλά θέλει λίγο ψάξιμο στο να είναι πολύ καλά σεταρισμένη η κιθάρα και στο ύψος των μαγνητών.
επισης ενημερωστε με λιγο σε κατι. ειδα οτι υπαρχουν 8 ειδη lace sensor. και ο καθενας ειναι κατασκευασμενος για αλλη θεση. δηλαδη θελει καθε ενας ακουσμα σε διαφορετικες θεσεις για να καταληξω καπου? ωχ ποιο ευκολο μου φαινεται να ξανακαταληξω στους deluxe.

πριν που ρωτησες ποιους εννοω ως απλους εννοω αυτο το σετ http://www.thomann.de/gr/fender_noisless_set_strat.htm δενξερω ποιους εννοεις deluxe αν εννοεις αυτους που φοραει η american deluxe νομιζω φοραει τους samarium cobalt τους οποιους δεν εχω ακουσει και δεν εχω γνωμη.

wacko είπε:
πριν που ρωτησες ποιους εννοω ως απλους εννοω αυτο το σετ http://www.thomann.de/gr/fender_noisless_set_strat.htm δενξερω ποιους εννοεις deluxe αν εννοεις αυτους που φοραει η american deluxe νομιζω φοραει τους samarium cobalt τους οποιους δεν εχω ακουσει και δεν εχω γνωμη.
ναι τους scn εννοω. σε αυτους ειχα καταληξει πριν μαθω για τους lace sensor

Trending...

Νέα θέματα

Back