Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ποσταρε καμια να δω!!!αλλα να ειναι και αξιοπιστη ομως ε?mpikoz είπε:Για το θέμα των εργοστασιακά γερασμένων κιθάρων είναι θέμα γούστου. Το γιατί είναι πιο ακριβές πιστεύω είναι κατανοητό.
Τώρα στην περίπτωση που αρέσει σε κάποιον και δεν έχει ούτε τα γκαφρά για την κανονική γκίμπσον και την θέλει μόνο για εμφάνιση υπάρχει ακριβές αντίγραφο σε μία από τις γνωστές εταιρίες αντιγράφπωλ ;D
Es brechnet sie (τα σπάει; αφτο είναι? ;D)bihlas87 είπε:Es existiert nicht αναφώνησε ο υπάλληλος όταν άνοιξε την θήκη για να φωτογραφήσει
την κιθάρα![]()
δυσκολα την βρισκεις αυτη ομως........mpikoz είπε:
γιατι δεν βρισκω τετοιες?????studio54GR είπε:Κοίτα πλάκα.... έχω ίδια με την Burny κατάμαυρη και με τις δύο μπεζ σε ARIA Pro II (φοράει οriginal PAF)
εννοειται!!!!!!!!!!!Superfunk είπε:6000 euros για ενα αντιγραφο των...χειροτερων LP στην ιστορια?
δεν θα παρω.....
Το google translate άλλα λέει, κάτι σε gebrochen kopf ;Dskantzos είπε:Es brechnet sie (τα σπάει; αφτο είναι? ;D)
Ναι αλλα εχει μια τριχα ενσωματωμενη απο το νεκρο σωμα του roads! θα μπορεις να παιζεις τα πανδυσκολα solos αυτου του πανμεγιστου shredder! χαχαααSuperfunk είπε:6000 euros για ενα αντιγραφο των...χειροτερων LP στην ιστορια?
δεν θα παρω.....
Το ίδιο ακριβώς μου ήρθε κι εμένα! Είναι σαν το ανέκδοτο με τον γκαντέμη που καθαρίζει μια μπανάνα και είναι άδεια! ;Dbloody_sunday είπε:Λοιπόν, αν θέλετε να καταλάβετε επιτέλους τι εννοεί η νεολαία με τη φράση "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ", κάντε κλικ στο ανωτέρω λινκ του Θωμά, και μετά κλικ επάνω στην φωτογραφία της κιθάρας (βγάζει "χεράκι" που υποδηλώνει ότι είναι clickable). Λογικά περιμένετε ότι θα την δείτε σε σούπερ ζουμ για τις λεπτομέρειες, ε? Αμ δε...
(Είναι τόσο σούπερ γουάου που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αφτο ινε)