Reply to thread

Ναι αυτό παίζει αλλά κυρίως στις explorer. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι μικρότερη η παραγωγή στις explorer. Επίσης σε κατάστημα της Γερμανίας είναι λίγο δύσκολο να πέσεις πάνω σε "προχειροδουλειά". Κατά 90% το όργανο θα είναι άψογο. Επίσης είναι καλή η επιλογή της λευκής (εβενο ταστιέρα). Εγώ αγόρασα την λευκή Flying V Gibson πριν από 1 μήνα. Εϊναι το καλύτερο όργανο που έχω παίξει ποτέ για Heavy Metal.Δεν έχω παίξει ποτέ με Flying V ESP ή αυτή την Edwards τέλος πάντων. Έχω παίξει όμως με άλλες ESP.

Φυσικά οι ESP είναι πολύ καλές κιθάρες. Δεν είναι τυχαίο που τις χρησιμοποιούν πολύ γνωστοί καλλιτέχνες.

Θα σου πω πως επέλεξα εγώ την δικιά μου λευκή Flying V και γιατί Gibson. Αυτή έβλεπα να κρατάνε στα χέρια τους οι θεοί του Heavy Metal όταν ήμουν πιτσιρικάς και την ζηλεψα. Παιδικό όνειρο που εκπληρώθηκε μετά από 20 χρονια. Φυσικά έχω και άλλες κιθάρες. Ibanez, fender strato klp. Nothing beats my flying V. \m/

Σημείωση: την πήρα από ελλάδα από το guitar store. Πήγαινα για λευκή explorer ή λευκή flying V. Λευκή explorer δυστυχώς δεν βρήκα, αλλά δοκίμασα δύο μαύρες. Μέρα με τη νύχτα οι δύο explorer. Δεν το πίστευα. Μόλις έπιασα στα χέρια μου την flying V μου "μίλησε". Πρώτη φορά στην ζωή μου αισθάνθηκα κιθάρα τόσο δικιά μου.

Η επόμενη είναι λευκή explorer.

Άσε τους θεους του Heavy Metal να σε καθοδηγήσουν! χεχε. είτε είναι gibson είτε είναι ESP αρκεί να είσαι ευχαριστημένος με την κιθάρα που θα διαλέξεις. Να γουστάρεις να παίζεις δηλαδή.

Rock on!

Back