Το δα ΟΛΟΚΛΗΡΟ....twice.Costas Siachamis είπε:..με κούρασε στο 2λεπτο....
Πολυθεϊστικά συστήματα μας έχουνε φάει προ πολλού...LK είπε:Το δα ΟΛΟΚΛΗΡΟ....twice.
Πολύ θεατράλε! Θεός!!!! ;D ;D ;D ;D
Βρε γενικά συμφωνΆω, είναι boring τα covers ενός οργάνου, αλλά αυτός με κέρδισε! ;D ;D ;D ;DCostas Siachamis είπε:Πολυθεϊστικά συστήματα μας έχουνε φάει προ πολλού...
Ο τύπος έχει παίξει τα ρυθμικά σε κάθε νότα της μελωδίας...κάτσε να ψάξω μπας και βρω κιθαρίστα που παίζει τα τύμπανα στο εν λόγω τραγούδι..
υ.γ. 2 φορές ρε θηρίο...στις 11 μ.μ.....σε βρίσκω πολύ άνετο. Τι καιρό έχει κει πάνω και πόσο καθαρή ατμόσφαιρα έχει, σίγουρα 100πλάσια από εδώ ''χάμω'' ;D
Ας ελπίσουμε , για το καλό του, ότι γενικα θα ναι πειθαρχημένος, και ας υποθέσομεν πως απλά αυτό ήταν μια άσκηση - ακροβατικό....μόνο. ;D ;D ;D ;D ;Dpericles είπε:Ο τυπος ''καβαλαει'' ενα ακριβουτσικο σετακι το οποιο το εχει σκισει στην μελετη-προπονηση.Αυτα που παιζει δεν ειναι και ευκολα + τα θεατρικα του κολπα.Ενταξει ,μια χαρα .Αλλα αν τον βαλεις να παιξει με ορχηστρα (οχι γκρουπ ,ορχηστρα ) δεν ξερω αν τα καταφερει να μεινει πανω στο το σετ πανω απο 2-3 λεπτα (θα τον φανε ζωντανο ;D ;D ;D)
Είναι μάστορης!samy paraga είπε:Τον είχα εντοπίσει καιρό πριν και μάλιστα είχα πουστάρ το παρακάτω οβίνδεο, όταν σκευόμουνα να κάνω διασκευή το εν λόγω άσθμα.
Ψάξε να δεις τι δουλειά κάνει 8)
μην ανησυχείς Λάκη μου... δεν μπορεί να κάνει ακροβατικά (και μάλιστα με ρυθμική αγωγή) άνθρωπος που δεν είναι (αν μη τι άλλο) "πειθαρχημένος"... ;D ;D ;DLK είπε:Ας ελπίσουμε , για το καλό του, ότι γενικα θα ναι πειθαρχημένος, και ας υποθέσομεν πως απλά αυτό ήταν μια άσκηση - ακροβατικό....μόνο. ;D ;D ;D ;D ;D
"Πειθαρχημένος" στο παίξιμο εννοούσα.npap είπε:μην ανησυχείς Λάκη μου... δεν μπορεί να κάνει ακροβατικά (και μάλιστα με ρυθμική αγωγή) άνθρωπος που δεν είναι (αν μη τι άλλο) "πειθαρχημένος"... ;D ;D ;D
Διδω και εγώ show....όταν αι συνθήκαι το επιτρέπουνnpap είπε:ναι βρε... εννοώ ότι εδώ "δεν συμμαζεύεται" επί τούτου... αλλά επειδή το συγκεκριμένο ... όπως και συ δεν παρασύρεσαι σε αίθουσες δικαστηρίου (εκτός αν μου έχεις αποκρύψει γεγονότα)...![]()
;D ;D ;D