- Πόντοι
- 98
Να το κάνετε, να το κάνετε και ΓΡΗΓΟΡΑ μαλιστα!SpyrosCh είπε:κοιτάμε παραέξω..τουλάχιστον αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε!

Να το κάνετε, να το κάνετε και ΓΡΗΓΟΡΑ μαλιστα!SpyrosCh είπε:κοιτάμε παραέξω..τουλάχιστον αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε!
OlvaR είπε:---edit-
Εεεεε τι budget μου διαθέτεις? ;D ;D Βασικά ανάλογα πάνε αυτά! Όσα περισσότερα έχεις, τόσο καλύτερα πράματα αγοράζεις....δε νομίζω ότι μπορούμε να καταλήξουμε! Αν είχα πάαααρα πολλά λεφτά σίγουρα θα έπαιρνα πιο επαγγελματική κάρτα ήχου (RME ή καμμιά Portico), μονιτοράκια 10ιντσα, κανα Neumann, λαμπάτο ενισχυτή κλπ κλπ...Βασικά ό,τι έχω για τα λεφτά που έχω δώσει προσωρινά με καλύπτει και με το ίδιο μπάτζετ πάλι τα ίδια θα έπαιρνα...delta66 είπε:ΥΓ τι θα αλλαζες απο τον εξοπλισμο ηχογραφησης (καρτες κλπ) και με τι θα το αντικαθιστουσες, και τι δεν θα αλλαζες και σκεφτεσαι οτι αξιζει τα λεφτα του και ειναι αρκετο για τη δουλεια σου.
pastelius είπε:Προσπάθησε/στε να το κάνετε λίγο πιο μικρό σε διάρκεια γιατί είναι λίγο δύσκολο να το ακολουθήσω..Το "κακό" είναι οτι δεν μου άφησε
κάτι για να το θυμάμαι μετά απο 2 ακροάσεις..
Mike G είπε:πολυ καλο κομμάτι!!![]()
αμα έριχνες και κανα σολίδι κιθάρα στο τελευταίο λεπτό και απο πανω να τραγουδούσες το ρεφρεν θ ήταν υπέροχο!
Και λιγο την προφορά σου να βελτιώσεις και είσαι κομπλέ! ;D ;D ;D
Μπορείς να πας σε πιο ψηλές οκτάβες με τη φωνή σου?Για το πρώτο μιλάω...το άλλο δεν το άκουσα ακόμα. ::
![]()