Όχι Harilatron....Πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις στο προφίλ σου γιατί δεν παίρνουν αυτόματα την αλλαγή της ώρας...
Πχ τι ώρα βλέπεις ότι έκανες ΕΣΥ post? Μήπως 8:41??? :lol:?
Έχω αλλάξει την χρονοζώνη αλλά και πάλι η ώρα δεν είναι σωστή!Εφόσον είστε βέβαιος ότι ρυθμίσατε σωστά την χρονοζώνη και παρ' όλα αυτά δεν έχετε το σωστό αποτέλεσμα' date=' η απάντηση βρίσκεται στην Εαρινή Ισημερία. Το σύστημα δεν είναι σχεδιασμένο να χειρίζεται τις αλλαγές από χειμερινή σε θερινή ώρα. Έτσι τους καλοκαιρινούς μήνες η ώρα ίσως να είναι διαφορετική από την τοπική σας ώρα.[/quote']
Ποιός ξέρει ΠΟΣΕΣ φορές έχω μπερδευτεί μέχρι τώρα από τότε που άλλαξε η ώρα... :lol: :lol: :lol: :lol:
Thanx Ηλία.
......Ότι δε μπορείς να το αποφύγεις το απολαμβάνεις' date='βγείτε καμιά βόλτα λοιπόν και αφήστε τις κλάψες. :lol:[/quote']
+137. Αν δεν το έλεγε η τηλεόραση (ξανά και ξανά) θα μας φαινόταν ότι κάνει τόσο ζέστη?
Ναι. Δυστυχώς είναι από τις λίγες φορές που η τηλεόραση λέει την αλήθεια.+137. Αν δεν το έλεγε η τηλεόραση (ξανά και ξανά) θα μας φαινόταν ότι κάνει τόσο ζέστη?
+10000665Να πεθανουν τα μ@#$πανα που βαζουν τις φωτιες στα δαση μας.Να πεθανουν μεσα σε ενα κελι 1x1.Δεν τους αξιζει τιποτα αλλο.
Χε... εδώ που είμαι εγώ και χαλάζι έριξε, και καλοριφέρ ανάψαμε... όσοι θέλουν, το πιστεύουν...Και οκ καλοκαίρι είναι ρε παιδιά τι περιμένετε να ρίχνει χαλάζι;
....πέρσι πιάσαμε στο χωριό μου τέσσερα άτομα που πηγαίνανε να βάλουν φωτιά στο βουνό (για να χτίσουνε σπίτια μετά' date=' κατάλαβες?)αλλά ήτανε τόσο μ@λ@κες που περάσανε από το δασάκι που αράζουμε και πίνουμε μπύρες
p.s. ----> ε ρε γλέντια :twisted: :twisted:[/quote']
Αυτά ειναι. Ελπίζω να τιμωρηθήκαν με τις δέουσες τιμές... :twisted: :twisted:
Ό' date='τι δε μπορείς να το αποφύγεις το απολαμβάνεις,βγείτε καμιά βόλτα λοιπόν και αφήστε τις κλάψες. :lol:[/quote']:twisted: Ok, μόλις τελειώσω με τα καμμένα UPS και τα χαλασμένα ανεμιστηράκια, στο θεόκλειστο 2x2 δωμάτιο με τα routers και τα switch...θα πάω :twisted: :twisted:
(αναθεματισμένο καλοκαίρι!)