μιλαμε για πολυ φτηνο...οτι να ναι απο ειδος synth.εχει κανεις τιποτα που θελει να ξεφορτωθει?κοιταω σε αγγελιες καιρο τωρα αλλα δεν εχω πετυχει τιποτα...
Sorry φίλε Κώστα αλλά με 100 ευρώ δεν παίρνεις ούτε αρμόνιο, όχι synth!
Το ελάχιστο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι τα 200 για κάποιο rack 10ετίας.
Εκτός αν βρεις από ebay κανένα παμπάλαιο Roland Sound Canvas (εδώ χτυπήσαμε 15ετία) που λογικά θα κάνει λίγο πάνω από καμιά 100αριά αλλά εκεί θα έχεις τα μεταφορικά οπότε δεν θα γλυτώσεις και πολλά.
Καλύτερα λοιπόν να κάνεις λίγο υπομονή και να μαζέψεις 100 ευρώ παραπάνω παρά να πάρεις καμιά αρχαιολογία! :wink:
Το έψαξα το Casio που αναφέρεις φίλε WrTsXxx και φαίνεται πολύ τρελούλι! :lol:
Για παιδικό παιχνίδι όμως, όχι για synth! Είναι δυνατόν να πάρεις synth (και sampler, εντάξει) που έχει 8 (!!!!) ήχους, χάνει τη μνήμη του όταν κλείσει και δεν έχει MIDI; Επίσης, κάπου είδα ότι έχει και διακόπτη για να το... ΚΟΥΡΔΙΖΕΙΣ!!!!
Δε λέω, μπορεί να είναι γαμάτο για φάσεις επίτηδες-χάλια-ήχος αλλά πόσες φορές θα το χρειαστείς αυτό;
Τέσπα, επειδή η τιμή του είναι όντως ξεφτίλα, μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο φίλε Κώστα και να πειραματιστείς σε circuit bending καταστάσεις. Μόνος εννοείται, αν είναι να δώσεις κι άλλα λεφτά για τα mods, άστο καλύτερα... 8)
Εχω ένα jen sx1000 το οποίο είναι μονοφωνικό. Το είχα πάρει από την
Αγγλία πριν από κανά χρόνο και το αναφέρω παρόλο που δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να το πουλήσω. Το είχα πάρει για να περνάω μονοφωνικά πράγματα και λευκό και ροζ θόρυβο μέσα από τα πετάλια μου και το looper μου... Απλα τους τελευταίους μήνες μαζέυει σκόνη.Αν σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά στο ιντερνετ να δεις τι παίζει.
Ρε παιδιά, στο παρελθόν έλεγα να πουλήσω το 05R/W (to X5 της KORG σε rack) και ούτε με 150 ευρώ δε μου το έπαιρναν!!! Τελικά το κράτησα (ευτυχώς γιατί θα το μετάνιωνα)! Πόσο όμως λέτε να πιάνει στην αγορά; Και με σειριακό καλώδιο!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.