- Πόντοι
- 398
Γεια χαρά σε όλους. Μιας και μετακόμισα σε σπίτι όπου υπάρχει ένα εντελώς ήσυχο δωμάτιο, σκέφτομαι να φτιάξω ένα μικρό home studio, αποκλειστικά για ηχογράφηση ακουστικής & κλασσικης κιθάρας, χωρίς φωνητικά, και χωρίς να χρειάζομαι δυνατότητα ηχογράφησης πάνω από ενός οργάνου τη φορά. Μαλλον το computer θα είναι ένα MacBook pro και το προγράμμα κάποια εκδοση του logic. Οπότε χρειάζομαι δυο small diaphragm condenser μικρόφωνα για αρχή, και μια κάρτα ΑD με/και προενισχυσεις. Θαθελα να κρατησω το κοστος για μικρόφωνα/κάρτα γύρω στα 2000€. Οπότε ψάχνω για προτάσεις / ιδέες. Προς το παρόν μου προτείνουν ενα matched pair microtech gefell m300 (υπάρχουν πουθενά στην Ελλάδα και μια apogee duet κάρτα
Όσον αφορά τη βελτίωση της ακουστικής του χώρου αυτό θα πάρει σειρά αργότερα (όπως και η αγορά ενός καλού large diaphragm μικροφώνου). Τα μονιτορ που έχω είναι τα tascam με το γουφερ τους.
Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια και πρόταση.
Όσον αφορά τη βελτίωση της ακουστικής του χώρου αυτό θα πάρει σειρά αργότερα (όπως και η αγορά ενός καλού large diaphragm μικροφώνου). Τα μονιτορ που έχω είναι τα tascam με το γουφερ τους.
Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια και πρόταση.