Φθηνό μπάσο

COUPE

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γειά σας,

θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο μπάσο για αρχάριο σαν και μένα και σε χαμηλή τιμή δεν έχω γνώσεις πάνω στο αντικείμενο για αυτό και δεν ξέρω και τι να διαλέξω.... Μου έχουν πει σαω μάρκα την ΙΒΑΝΕΖ και την STAGG.Η τιμή του μπάσου να είναι γύρο στα 200-250 euro

Ευχαριστώ

Κοίτα και τα Cort. Τα φέρνει ο Λογοθέτης και οι τιμές τους είναι πολύ καλές. Και εγώ πήρα ένα πριν κανα μήνα και το ευχαριστιέμαι στο max..

Pepsi_Max_can.jpg

:D :D :D :wink:

Κοίτα και τα Cort. Τα φέρνει ο Λογοθέτης και οι τιμές τους είναι πολύ καλές. Και εγώ πήρα ένα πριν κανα μήνα και το ευχαριστιέμαι στο max..:D :D :D :wink:
Για πες τιμη, μοντελο και γενικα ο ηχος στο οποιο βρισκεται το μπασο(στυλ με λιγα λογια :lol: )

Το δικό μου ήταν λίγο πιο πάνω σε λεφτά (380¤) πεντάχορδο, με active equalizer.

http://www.cort.co.kr/english/products/common/view.asp?product_id=152

To active κύκλωμα του δίνει σχετικα μεγαλύτερη ευρύτητα ήχων από ένα απλό. Εγώ για hard rock και metal που το θέλω είναι οκ. Αν και πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπέστατα και σε άλλα είδη μουσικής.

Αυτό πάντως που έχω δει σε όλα τα cort, ανεξαρτήτως τιμής είναι η ποιότητα κατασκευής που είναι ένα κλικ πανω από τα αντίστοιχα των άλλων γνωστών εταιριών. Το ίδιο ισχύει και με το playability (κατα τα δικά μου γούστα αυτό). Για φτηνά όργανα μιλάμε πάντα, ε? ;)

egw pantws pira to B50 tis ESP kai eimai para poly euxaristimenos...

Isws kalytera tis IBANEZ to ftino...

Alla exeto yp opsi su

Me TIPOTA pantws SQUIER... exei enas filos mu kai einai toso xalia...

K idi exei provlima stn geiwsi otan paei na akumpisei to volume kanei ixus san na ginete autos i geiwsi.......

Me TIPOTA pantws SQUIER... exei enas filos mu kai einai toso xalia...K idi exei provlima stn geiwsi otan paei na akumpisei to volume kanei ixus san na ginete autos i geiwsi.......
Εγώ θα έλεγα ακριβώς το αντίθετο: τσέκαρε και τα squier.

Το πρόβλημα του φίλου σου βρίσκεται στο συγκεκριμένο μπάσο (κι όχι σε όλα τα squier).

και να παιζεις με "μουφα"???

Εγω θα ντρεπόμουν να ανεβώ στην σκηνή με squier :D

Καλύτερα ένα IBANEZ η ESP....

Ο καθένας έχει την άποψή του

και να παιζεις με "μουφα"???
Δηλαδή;

Εγω θα ντρεπόμουν να ανεβώ στην σκηνή με squier :D
Για να μην ντρέπεσαι' date=' θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω.

Καλύτερα ένα IBANEZ η ESP....
Metal is the law.

Ο καθένας έχει την άποψή του
Σωστά. :wink:

οχι με το ESP μου που έπαιξα ήμουν μια χαρά και κόστισε 210 euro....

H απορια: Οταν εχεις ibanez ή esp' date=' παιζεις σωνει και καλα μεταλ?[/quote']

Οχι. Αλλά όταν πάιζεις μεταλ ντρέπεσαι να παίξεις με κάτι άλλο από ibanez ή esp... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τι λέμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε?!?!?!?!?!?!?!

Ποιά η γνώμη σας για τα HARLEY BENTON είναι καλά;

Στην Αθήνα που τα βρίσκεις;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back