Free vst κιθάρας γιά ήχους πλήκτρων, υπάρχει?

cigaret13

Καπνιστής
Πόντοι
1,018
Θέλω να συνδέω την κιθάρα μου (μέσω κάρτας) στο Daw και με ένα vst (ή δύο ή τρία) να έχω ήχους αρμόνιου, synth, ή άλλων πλήκτρων. Έχω φάει το νετ απ΄τό πρωί αλλά τίποτα.Δοκίμασα το Guitar ring και μερικά modulations αλλά δεν μου άρεσαν. Κατέβασα το FretKeys και δεν έβγαλα άκρη. Αν ξέρετε κάποιo free vst που να κάνει αυτήν την δουλειά, name it ::) :)  Υ.Γ. Εννοείτε ότι δεν έχω τρελές απαιτήσεις πιστότητας ήχου......

Marathon την είδα την  Jam Origin, αλλά 100$ δεν τα δίνω γι΄αυτόν τον σκοπό ;D ;D ;D ;D, είπα μήπως υπάρχουν τίποτα free και μου διέφυγαν απ΄το ψάξιμο, γι'αυτό ρώτησα,αλλά γιά να λες

δεν πρόκειται να βρεις free γιατί δεν υπάρχουν
πάμε γι΄άλλα :-X ;D

Ψάχνεις μια ιδιαίτερη τεχνολογία...που δεν μπορεί να είναι δωρεάν. Επίσης είναι δύσκολο να γίνει χωρίς hardware...

Είπα μήπως προχώρησε η τεχνολογία, αλλά μάλλον όχι......Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Προχώρησε (λίγο) με το 3play της Fishmann...αλλά και αυτό έχει 400 ευρω

marathon είπε:
Ψάχνεις μια ιδιαίτερη τεχνολογία...που δεν μπορεί να είναι δωρεάν. Επίσης είναι δύσκολο να γίνει χωρίς hardware...
'Οχι. Όπως έχει αναλυθεί αρκετές φορές, δεν είναι απαραίτητο το midi. Yπάρχoυν και από πλευράς hardware guitar synth πετάλια όπως πχ. το Electroharmonix Microsynth (σχεδιασμένο μάλιστα από τον David Cockerell, τον ίδιο εφευρέτη κλασσικών συνθεσάιζερ όπως τα EMS) ή από πλευράς software σε επίπεδο plugin περνώντας το από φίλτρα και envelopes όπως πχ. αυτά του Reason, μερικά bass synth presets από το Ampeg SVX κλπ.

bloody_sunday είπε:
'Οχι. Όπως έχει αναλυθεί αρκετές φορές, δεν είναι απαραίτητο το midi. Yπάρχoυν και από πλευράς hardware guitar synth πετάλια όπως πχ. το Electroharmonix Microsynth (σχεδιασμένο μάλιστα από τον David Cockerell, τον ίδιο εφευρέτη κλασσικών συνθεσάιζερ όπως τα EMS) ή από πλευράς software σε επίπεδο plugin περνώντας το από φίλτρα και envelopes όπως πχ. αυτά του Reason, μερικά bass synth presets από το Ampeg SVX κλπ.
Ωραία...βγάλε ήχο πιάνου ή Rhodes.... ;)

Kαι ποιος είπε συγκεκριμένα για "ήχο πιάνου ή Rhodes"?

...έτσι είναι όταν αρχίζουν τα δυσκολα ;D

Με τα λεφτά που κάνουν τα πετάλια που προτείνεις, το παλικάρι αγοράζει ένα Gr55 από Ebay, και καθαρισε ;)

Δεν υπαρχει τιποτε σε free οταν μιλαμε για midi guitar.Free vst διαφορων οργανων με το κιλο...αλλα για να τα "βλεπει" η κιθαρα σου θες...μηχανησμα ;D conveρτορα καποιας μορφης τελος παντων.Υπαρχει και το Sonuus G2M που ειναι φθηνο αλλα μονοφωνικό(οχι ακκορντα μονο σολο ;D).Εγω εχω για παρομοια δουλεια το πλαστικο YRG κιθαρονι με τις..πλαστικες χορδες αλλα και αυτο οταν το ειχα παρει εκανε 190 ευρω απο θωμα.

Με λιγα λογια αναρωτησου τι θες να κανεις....αν ειναι κατι που θα το χρησιμοποιεις πολυ συχνα και θα ειναι βασικο μερος της...παικτικης σου ρουτινας και θες να κανει τα παντα νομιζω το 3play της Fishmann θα ηταν οτι καλυτερο.Αν δεν σε χαλαει το γεγονος οτι θα παιζεις μια νοτα τη φορα και ποτε δυο η περισσοτερες ταυτοχρονα το Sonuus θα το βρεις κατω απο 100αρικο καινουργιο.Free παντως ξεχνα το.

Το 3play είναι αδόκιμαστο ακόμα για να το προτείνουμε με σιγουριά. Ο μόνος που ξέρω να το έχει στο setup του είναι ο John McLauglin. Kαι για μένα, τα Gr, είναι πιο χρήσιμα γιατί έχουν 3 πετάλια ενώ το 3play κανένα.

Ωραία, μεθαύριο που παίζει στη Στέγη θα πάρουμε μια ιδέα για το τι κάνει με δαύτο. :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back