Freddie Mercury. Πέθανε σαν σήμερα πριν 23 χρόνια.

26hint

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Το να μιλήσω εγώ για τους Queen ή τον Freddie θα ήταν σα να "βλογάω τα γένια μου".

μάλλον περιττό,  μιας και μια εμμονή την έχω όσο να πεις.

Οπότε δικές σας σκέψεις θα ήταν πιο ενδιαφέρουσες.

Παραθέτω και το σημερινό αφιέρωμα της LIFO που περιέχει μερικά όχι και τόσο γνωστά στοιχεία.

http://www.lifo.gr/team/sansimera/53224

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
26hint είπε:
Το να μιλήσω εγώ για τους Queen ή τον Freddie θα ήταν σα να "βλογάω τα γένια μου".
Γιατί;  ???

Έπαιζες με τους Queen ;

26hint είπε:
Σύμφωνα με το Βικιλεξικό:

ο παπάς ευλογάει πρώτα τα γένια του : ο καθένας φροντίζει πρώτα για τον εαυτό του

Εκτός και αν είσαι ο Brian May και δεν θέλεις να φανείς.

lol,  έχετε δίκιο. Λάθος έκφραση αυτό με τα γένια.

Ήθελα απλώς να τονίσω οτι το να ανοίγει κάποιος θέμα για την υπερ-αγαπημένη του μπάντα/frontman και να το τερματίζει στους ύμνους είναι ίσως λίγο περιττό.

(εκτός κι αν είμαι ο χαμένος εδώ και χρόνια από τη δημοσιότητα, μπασίστας τους, John Deacon :P  )

Nestoras είπε:
Εκτός και αν είσαι ο Brian May και δεν θέλεις να φανείς.
Τελικα, μετα τον Elvis, και ο Freddie ζει!
shame.gif

Waterfall-K είπε:
Τελικα, μετα τον Elvis, και ο Freddie ζει!
shame.gif
Πέθανε κι ο Elvis ?

Πότε;

Γιατί δεν είπατε κάτι;.... ???

26hint είπε:
Πέθανε κι ο Elvis ?
Οχι λεμε. "Ο Elvis ζει", το λενε πολλοι Αμερικανοι, στο εγραψα κι εγω παραπανω.
banana_elvis.gif

Μία μικρή παρένθεση:

(Κλεμμένο το άρθρο από εδώ (ή μπορεί να το σηκώσαν κι αυτοί από κάπου):

http://www.clashmusic.com/feature/10-things-you-never-knew-about-freddie-mercury

Βεβαίως η κυρία δεν υποδεικνύει τις πηγές της, χαρακτηριστικό του επιπέδο του ιντερνετικού περιοδικού και των αναγνωστών του.)

Κλείνει η παρένθεση...

zestair είπε:
Μία μικρή παρένθεση:

(Κλεμμένο το άρθρο από εδώ (ή μπορεί να το σηκώσαν κι αυτοί από κάπου):

http://www.clashmusic.com/feature/10-things-you-never-knew-about-freddie-mercury

Βεβαίως η κυρία δεν υποδεικνύει τις πηγές της, χαρακτηριστικό του επιπέδο του ιντερνετικού περιοδικού και των αναγνωστών του.)

Κλείνει η παρένθεση...
Οχι ακριβώς.Κάτω απο το πρώτο βίντεο( live aid) και πριν αρχίσει την απαρίθμηση( που ειναι ουσιατικά και αυτό που πήρε απο το αλλο περιοδικο) , γράφει :

Παρακάτω θα βρείτε 10 πράγματα που δημοσίευσε το περιοδικό Clash και πιθανότατα δεν γνωρίζατε για τον Freddie Mercury.

Ενω μου αρεσουν καποια τραγουδια τους ποτε δεν ειχα κατι δικο τους ή μπηκα στην αναγκη να τους ψαξω περισσοτερο,χωρις αυτο βεβαια να ανερει το γεγονος οτι σιγουρα ηταν ενα μεγαλο συγκροτημα με εναν χαρισματικο περφορφερ μπροστα.Αλλα μεχρι εκει το πηγα και οχι μονο με τους Queen.Eνω ας πουμε με τους Police δεν το πηγα πουθενα και πηγαν ολοι να με φανε.Αμαν ρε παιδια.Τεσπα μην αλαζουμε θεμα.

Εγω παντως σε επιασα για το σχολιο με τα γενια.Ουτως ή αλλως απο το αβαταρ το καταλαβαινει κανεις.Παντως πιστευω οτι αυτη η μπαντα εχει περα απο ολους εμας που ακουμε δυο τρια τραγουδια και φανατικους οπαδους ψαγμενους και αναλυμενους σε ολα τους.Μαλον εισαι ενας απο αυτους.Καλα κανεις.

Grey είπε:
Perforfer-Το προτιμώ από το Performer.

Eπίσης:

Frontfan-Το προτιμώ από το Frontman.

;D
Φροντφαν είναι καλός γιατί σου κάνει και αέρα.

Ρε μαγκες τι βρισκεται με αυτες τις μαλακιτσες που γραφεται τελικα.Κατι για το θεμα τπτ ,μονο σχολιο στο λαθος που εκανε στο πληκτρολογιο ο Τζονι ή ο χι ψι.Δεν ειναι αστειο ξεκολατε.Οχι οτι επαθα τπτ ,στα τετοια μου,αλλα σε αλλο θρεντ που ανεβασα ,παλι σχολιαζαν σαν μπατσακια το ενα και το αλλο και με κυνηγουσαν απο το να πουν κατι ουσιαστικο για το θεμα.

Johnny.T είπε:
  Ρε μαγκες τι βρισκεται με αυτες τις μαλακιτσες που γραφεται τελικα.Κατι για το θεμα τπτ ,μονο σχολιο στο λαθος που εκανε στο πληκτρολογιο ο Τζονι ή ο χι ψι.Δεν ειναι αστειο ξεκολατε.Οχι οτι επαθα τπτ ,στα τετοια μου,αλλα σε αλλο θρεντ που ανεβασα ,παλι σχολιαζαν σαν μπατσακια το ενα και το αλλο και με κυνηγουσαν απο το να πουν κατι ουσιαστικο για το θεμα.
Μικρός είσαι ακόμα θα μάθεις(και δεν ειρωνεύομαι) welcome to noiz forum my friend!!!

Johnny.T είπε:
Κατι για το θεμα τπτ...
Ποιο ειναι το θεμα ακριβως? Οτι πεθανε ο Mercury πριν 23 χρονια? Και τι ακριβως θελεις να γραψουμε, που δεν εχει γραφτει αυτα τα 23 χρονια? Και γιατι ειναι θεμα τα 23 χρονια απο τον θανατο του? Γιατι οχι τα 20 ή τα 25 χρονια?

Απο τους λιγους που με εχουν κανει να δακρυσω ακουγοντας τον σαν περφορμερ.

Περαν απο τα κομματια των queen που τυχγανω φανατικος.

Παντως δικιο εχει ο waterfall.

Tι να γραψεις γι αυτον που δεν εχει γραφτει (με την καλή εννοια)

@cigaret 13 lol

Πιάσατε τον ΟP από τα γένια, πιαστήκατε με τον Johnny από μερικά ωρθωγραφηκά-βυασήνις λάθη του......be cool παίδες!    Ό Waterfall-K εξαιρείται..... :o

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back