Φωτορομάντζο - My DIY rehearsal studio

Kώστας Εβδομηνταεννιάς

kwstas79

Μέλος
Πόντοι
98
Καιρός ήταν να βγάλω μερικές φωτό από το καφροστούντιο. Υπόψιν είμαι φωτοχάλιας. Ξεκινάμε λοιπόν...

1a.jpg

Κυριλέ η καρεκλίτσα...

2a.jpg

Ο μπάντζετ ενυσχυτάκος μου! Μιά χαρά ακούγεται και δε μασάει την τρίχα του.

3a.jpg

Κάτι από πλήκτρακια και ολίγον από μικροφωνική...

4a.jpg

Χωρίς αρκουδίσιον γίνεται; Αμ δε γίνεται! Ο χώρος κλιματίζεται και προσφέρεται για γάμους-βαφτίσεις-λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις...

5a.jpg

Και συναγερμό διαθέτουμε. Αμέ!

6a.jpg

Εδώ ψιλοφαίνεται το πάχος της μόνωσης καθώς και η κατασκευή-σάντουιτς (ή σάντουετς για τους βόρειους...).

7a.jpg

Λεπτομέρεια από το βιντάζ χερούλι της πόρτας.

8a.jpg

Μιλάμε για πολύ αυγοθήκη. Πάρε κόσμε!

Έχει απλά η φωτό που τους έβγαλα ήταν υπεράθλια! Το ίδιο ισχύει και για την ψαροκασέλα (100w + 4x12") του κιθαριάρη!

Καλή φάση.Όταν μπορέσεις ξαναβγάλτα για να δούμε και μεις οι οραματιζούμενοι.Δε μου λες(...και δε μου είπες.... 8O :D :D ),τι διάστασης είναι ο χώρος και τι υλικά χρησιμοποίησες για τη μόνωση;

¶τσα, αυγουλιέρος ντε πέντε φελιζόλ αποκασέλα πετροβαμβακιέρος.

Πε πε πε κουπεπε.....Πες μας τώρα τι είσαι;Εισαι το αυγουλάκι σου;

Υλικάκια;Πάτωμα-Ταβανιέρος;Πόρτα απο τι και με τι;Φύρω-Γύρω όλοι τι;

Τα σπάνε οι αυγοθήκες! Για ρομαντικούς τύπους μονο! Εχω δει σε αντίστοιχο χώρο να έχει βάλει διαφορετικό χρώμα αυγοθήκες (πρασινες και γκρι) και το είχε κάνει σαν σκακιέρα! Πολύ cult! Εσύ έχεις όμως αρκουδίσιον και υποθέτω και πρίζες, οπότε μαλλον νικάς!

Λοιπόν ο χώρος είναι λίγο strimocol, δηλαδή 3χ5 μέτρα! Είναι ψηλοτάβανο όμως.

Κάτω έχω χαλάκι μιραράκη ροζέ...

Υλικά: γυψοσανίδα και πετροβάμβακας 100άρης. Τα υλικά πήγαν 300 ευρώ περίπου.

Η πόρτα ήταν μια απλή ξύλινη, η οποία ντύθηκε με πετροβάμβακα όπως και οι τοίχοι.

Vrass από πρίζες άλλο τίποτα! Έχω 3-4 πολύπριζα να σέρνονται στο πάτωμα................ Όταν πήγα να βρώ αυγοθήκες σε ένα φίλο που έχει κοτοπουλάδικο είχε μόνο τις γκρι, οι πράσινες του είχαν τελειώσει, καλύτερα όμως γιατί είμαι βιντάζ και γαύρος!

αυτά είναι και για μόνωση ή φτιάχνουν μόνο την ακουστική του χώρου?

Λοιπόν ο χώρος είναι λίγο strimocol' date=' δηλαδή 3χ5 μέτρα! Είναι ψηλοτάβανο όμως. Κάτω έχω χαλάκι μιραράκη ροζέ...

Υλικά: γυψοσανίδα και πετροβάμβακας 100άρης. Τα υλικά πήγαν 300 ευρώ περίπου.

Η πόρτα ήταν μια απλή ξύλινη, η οποία ντύθηκε με πετροβάμβακα όπως και οι τοίχοι.

Vrass από πρίζες άλλο τίποτα! Έχω 3-4 πολύπριζα να σέρνονται στο πάτωμα................ Όταν πήγα να βρώ αυγοθήκες σε ένα φίλο που έχει κοτοπουλάδικο είχε μόνο τις γκρι, οι πράσινες του είχαν τελειώσει, καλύτερα όμως γιατί είμαι βιντάζ και γαύρος![/quote']

Αν επιτρέπεται από που πήρες τα υλικά (γυψοσανίδες και πετροβάμβακες) γιατί σκέφτομαι να κάνω κι εγώ κάποια πράγματα στο χώρο μου.

Ουζο ειναι. Ουζόψυκτο το αργαλείο! Το έχει σε μπουκάλι νερού για να μην καρφώνεται και γιατί χωράει περισσότερο.

@ pkole: Από ένα μαγαζί με οικοδομικά υλικά τα πήρα, αν και δεν ξέρω αν θα τα βρεις σε αντίστοιχες τιμές, επειδή ο συγκεκριμένος γενικά έχει πολύ καλές τιμές.

@ harilatron, Vrass: Νερό είναι, όχι ούζο, μιάς και κορακιάζω εκεί μέσα μετά από μερικές δόσεις καφρίλας. Νομίζω με έχετε παρεξηγήσει...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back