- Πόντοι
- 48
Καλησπέρα και συγγνωμη προκαταβολικά για το off topic αλλά δεν βρήκα κάποια αναλογη ενότητα στο Forum.
Θέλω να παρω φώτα για τα drum covers που κάνω καθώς ο φωτισμός του υπογείου δεν βοηθάει στα βιντεο μου μέχρι τώρα.
Η λύση είναι να πάω σε soft box τα οποία όμως κοστίζουν αρκετα λεφτά και επιπλέον καταλαμβάνουν αρκετο χώρο.
Οι πιο DiY λύσεις που έχω σκεφτεί είναι:
1_σκαφάκια Τ8 με ανταυγαστήρα για λαμπτήρες LED με CRI >80 με ριζόχαρτο από μπροστά για διαχυση
2_Έτοιμα LED Panels με slim προφίλ επίσης με CRI >80 και ενσωματωμένο διαχυτή.
Έχει κάποιος συμφορουμίτης εμπειρία ή έχει κάνει κάποια ανάλογη πατέντα ώστε να με βοηθήσει στο που θα πρέπει να τοποθετήσω τα φώτα?
Ο χώρος μου είναι μικρός <10m2, με 2.10m ύψος
Θέλω να παρω φώτα για τα drum covers που κάνω καθώς ο φωτισμός του υπογείου δεν βοηθάει στα βιντεο μου μέχρι τώρα.
Η λύση είναι να πάω σε soft box τα οποία όμως κοστίζουν αρκετα λεφτά και επιπλέον καταλαμβάνουν αρκετο χώρο.
Οι πιο DiY λύσεις που έχω σκεφτεί είναι:
1_σκαφάκια Τ8 με ανταυγαστήρα για λαμπτήρες LED με CRI >80 με ριζόχαρτο από μπροστά για διαχυση
2_Έτοιμα LED Panels με slim προφίλ επίσης με CRI >80 και ενσωματωμένο διαχυτή.
Έχει κάποιος συμφορουμίτης εμπειρία ή έχει κάνει κάποια ανάλογη πατέντα ώστε να με βοηθήσει στο που θα πρέπει να τοποθετήσω τα φώτα?
Ο χώρος μου είναι μικρός <10m2, με 2.10m ύψος
Τελευταία επεξεργασία από moderator: