Focusrite scarlett 2i2. Tα παιξε το line output?

Giannis2429

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα. Εχω την focusrite scarlett 2i2 2rd gen περίπου 5 χρόνια, έχω κουμπωμενα πανω τα lsr305, ξαφνικά στα line outputs το R που στέλνω το δεξι ηχειο δεν ακουγεται το twitter.Ετσι το αντιλαμβανομαι τουλάχιστον σαν να ακουγεται μονο το woofer.  Στην αρχη σκεφτηκα οτι φταιει το ηχειο η το καλώδιο αλλα οταν τα δοκιμάζω στο L ακούγεται μια χαρά.

Τι μπορεί να συμβαίνει? Κάτι με την κάρτα λογικά ε?

Δοκίμασες να συνδέσεις το αριστερό καλώδιο και ηχειο, στην δεξιά πλευρά που δε δουλεύει σωστα?

Μανώλη, εγώ δε λέω το R ηχείο στη L έξοδο. Λέω να βάλει το L ηχείο (και καλώδιο) στην προβληματική R έξοδο. 

Ποτέ δεν ξέρεις....

Μπορεί και όχι. Είναι σημαντικό, διότι δοκιμάζει νέο καλωδιο και νέο ηχείο. Οι πιθανότητες θα ήταν πολλές να δουλεύει σωστά. Τέτοια "κουλά" συμβαίνουν καθημερινά 

Έτσι όπως τα λέει ο OP μάλλον φταίει το R θηλυκό βύσμα της κάρτας, κάτι δεν κάνει καλή επαφή μέσα του, προβληματική επαφή... Εκτός βέβαια εάν μέρος της πλακέτας της παρέδωσε το πνεύμα της (δύσκολο..).

Έτσι όπως τα λέει ο OP μάλλον φταίει το R θηλυκό βύσμα της κάρτας, κάτι δεν κάνει καλή επαφή μέσα του, προβληματική επαφή... Εκτός βέβαια εάν μέρος της πλακέτας της παρέδωσε το πνεύμα της (δύσκολο..).
Αν δεν έκανε καλή επαφή θα έκοβε όλο το σήμα.
Διάβασε προσεκτικά τι λέει στο αρχικό του post:

ξαφνικά στα line outputs το R που στέλνω το δεξι ηχειο δεν ακουγεται το twitter.Ετσι το αντιλαμβανομαι τουλάχιστον σαν να ακουγεται μονο το woofer.

Μήπως έχει κόψει κατά λάθος πρίμα μέσα από το software της focusrite στην δεξιά πλευρά?

Παιδια, και τα 2 ηχεια οταν τα βαζω στο L ακούγονται κανονικα. Και τα 2 ηχεια οταν τα βαζω στο R ακουγονται σε πολύ χαμηλη ενταση, ουσιαστικα μονο το woofer νιωθω.Το tweeter δεν ειναι τελειως κομμενο αλλα πρεπει να ανεβασω πολυ την ενταση στην scarlett για να ακουστει. Ειναι λες και πεφτει η ενταση των ηχειων οταν τα βαζω στο R

Οχι οι ρυθμισεις ειναι οκ δεν εχω πειραξει τιποτα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back