Δεν μπορω παρα να συμφωνησω αλλη μια φορα μαζι σου, φιλε μου.kwstas79 είπε:Έμ αυτό το "σπάσιμο" είναι το μισό όργανο, απαγορεύεται να το παραλείψετε!
Το contour δεν είναι σήμα κατατεθέν, αλλά βολεύει.
Αυτά παθαίνεις με τα κινέζικα.... ;DBuddyL είπε:Σημερα contour, θα το εφτιαχνα στο CNC αλλα κατι επαθε και το πεταξα ;D,
Για δώσε λεπτομέρειες....τι χρώμα και φινίρισμα θέλει ο τυχερός? Ελπίζω να μην κάνετε νεκροκεφαλές ;D ;D ;Dκαι γραμμη για βαψιμο.
Ααααααα..... Που το πεταξες, πλάκα κανεις.BuddyL είπε:Δεν μπορω παρα να συμφωνησω αλλη μια φορα μαζι σου, φιλε μου.
Σημερα contour, θα το εφτιαχνα στο CNC αλλα κατι επαθε και το πεταξα ;D, οποτε παμε χειροκινητα.
Φυσικα και κανω πλακα, πιστεψε με ομως, δεν το χρειαζεσαι.HellFire είπε:Ααααααα..... Που το πεταξες, πλάκα κανεις.
Εννοειται...Θα σου στελνω pm ;D ;D ;DΑν είναι να τα πετάς τα εργαλεία σου να μας το λές πρώτα ;D
Γιατί ?BuddyL είπε:Φυσικα και κανω πλακα, πιστεψε με ομως, δεν το χρειαζεσαι.
Πιστευεις οτι σου χρειαζεται ενα CNC; Εκτος αν θελεις να κοψουμε καμμια δεκαρια χιλιαδες σωματα, οποτε μαζι σου!HellFire είπε:Γιατί ?
Ευχαριστω πολυ, το Firebird σαν project, δεν ειναι το αντικειμενο μου, το θεωρησα σαν ενα διαλειμμα(τελικα ειχε και πλακα και ενδιαφερον), γι' αυτο πηρα το θαρρος και το ποσταρα. Τωρα θα γυρισω στη σπηλια μου και αν παρουσιαστει παλι κατι ενδιαφερον, μπορει να τα ξαναπουμε. Να'στε καλα ολοι.Ωραία κατασκευή κρίμα που τελείωσε , είχα πολλά χρόνια να δω κάποιον να κόβει με αυτόν τον τροπο το belly cut, αυτό δείχνει εξοικείωση με τα εργαλεία και γνώση, ευχαριστώ που ανεβασες την κατασκευή στο forum.
Για σώματα δεν νομίζω ότι αξίζει να αγοράσεις ένα τόσο ακριβό εργαλείο, για άλλες κατασκευές όμως σίγουρα θα αποσβεσει γρήγορα τα λεφτά του. ;DBuddyL είπε:Πιστευεις οτι σου χρειαζεται ενα CNC; Εκτος αν θελεις να κοψουμε καμμια δεκαρια χιλιαδες σωματα, οποτε μαζι σου!![]()
Ευχαριστώ, καλή Ανάσταση σε όλους.BuddyL είπε:Κυριοι, σας ευχαριστω πολυ. Hellfire, οσον αφορα το χρωμα, αν googlαρεις firebirg guitar blue, θα σου βγαλει πολλες τετοιες αποχρωσεις του μπλε μεταλικου, κατι τετοιο εγινε και ταιριαχτηκε το χρωμα. Παντως Lake placid blue, δεν ειναι, ειναι πιο ανοικτο.