Παιδιά thanx για τα σχόλια, μετά από ένα δύσκολο 8ωρο χαρηκά πολύ που τα διάβασα.
Το κομμάτι βγήκε σαν μια προσωπική άσκηση πειθαρχίας: να πάρω μία ιδέα, να την αναπτύξω και να επιμείνω μέχρι να φτάσει κάπου, αρκετά ολοκληρωμένα. Κάτι που τελικά ήταν αρκετά πιο δύσκολο απ' ότι φανταζόμουν. Το πιο δύσκολο ήταν να το κρατήσω απλό (και βέβαια να το ολοκληρώσω και να μην το αφήσω σαν μια ακόμη "ιδέα" στον σκληρό).
Και χάρηκα που το ολοκλήρωσα και λίγο απογοητεύτηκα που ήταν κάτω των αρχικών μου προσδοκιών (άλλο η φαντασία άλλο η πραγματικότητα -δεν θα ενηλικιωθώ ποτέ το ξέρω...) αλλά οι γνώσεις μου δεν επέτρεπαν κάτι διαφορετικό.
Το κομμάτι ξεκίνησε επηρεασμένο από The Field (electronica, Σουηδία), αλλά σύντομα άρχισε να μεταλλάσεται και να έρχεται στην τελική του μορφή (παραήταν κάρφωμα η αντιγραφή ;D).
Eye σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια και την ενθάρρυνση.
Longshadow σωστές οι παρατηρήσεις σου. Πέραν των άλλων, μόνο του ίσως ν' ακούγεται λίγο ξεκάρφωτο, ελπίζω όταν ταιριάξει και με άλλο υλικό να βγάλει λίγο νόημα και να δείξει διαφορετικά.
Για τα κρουστά υπεύθυνο ήταν το FL 7, χρησιμοποιώντας το Waves Morphoder, πνευστά/έγχορδα το Garitan Personal Orchestra, η μίξη στο Cubase SX 3.