- Πόντοι
- 1
εχω ενα σχετικα μικρο μπατζετ και θα ηθελα να ξερω απο τις προσωπικες σας εμπειριες αν ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα μεταξυ μιας fender και μιας fender squier.
ευχαριστω
ευχαριστω
Καταλαβαίνω ότι είσαι καινούριος στο forum και ότι θες να ρωτήσεις για να μάθεις αλλά καλό είναι πριν ρωτάμε να ψάχνουμε!c.k.cyprus είπε:εχω ενα σχετικα μικρο μπατζετ και θα ηθελα να ξερω απο τις προσωπικες σας εμπειριες αν ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα μεταξυ μιας fender και μιας fender squier.
ευχαριστω
θελω τοοοοσο πολυ να σου απαντησω αλλα θα το αφησω στο φλου ο καθενας εχει την αποψη του βεβαια.....treloagori είπε:θα σου πω πολυ απλα οτι οι squier classic vibe ειναι τρομερα οργανα...ενα καλο σεταρισμα και εισαι πολυ οκ...αν ξερεις να παιζεις και εχεις και εναν καλο ενισχυτη μην φοβασαι τιποτα...βαλτες διπλα διπλα με αμερικανες μην φοβηθεις...
Για ρώτα, υπάρχει κανείς που να έχει περισσότερες από μια Fender Strat?gpiad είπε:οταν θα παρεις fender θα εχεις παρει την fender δεν θα πας για παραπανω
??? ??? ??? ??? έχει διαφορά ?? : : : ;DLK είπε:Είναι όπως λέμε Giorgio Armani και Emporio Armani ;D
Τεράστια αλήθεια .... πραγματικά δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί ;DΓια ρώτα, υπάρχει κανείς που να έχει περισσότερες από μια Fender Strat?
πολοι οχι αλλα ο κυριος απο κατω για παραδειγμα εχειkostas80 είπε:Τεράστια αλήθεια .... πραγματικά δε νομίζω να υπάρχουν και πολλοί ;D
Εγώ και κάτι χιλιάδες άλλοι.gdevelek είπε:Για ρώτα, υπάρχει κανείς που να έχει περισσότερες από μια Fender Strat?
ναι αλλά εσύ δεν αγόρασες ΤΡΕΙΣ στρατ μέσα στην ΙΔΙΑ χρονιά! (2009 ήταν?)ignantios είπε:Kαι εγω........ ;D
Oχι ...αφησα μια χρονια ..για το ξεκαρφωμα.....και για να αισθανομαι καλυτερα ψυχολογικα οτι δεν πεταω λεφτα εδω και εκει(μιας και οι αλλοι στην ηλικια μου εχουνε 2 παιδια κλπ..κλπ τα γνωστα).Απλα σε αυτο το μεσοδιαστημα αγορασα μια charvel για να μην αισθανομαι αυτο το κενο και παθω καμια μανιοκαταθλιψη στα ΑΞΑΦΝΑ.gdevelek είπε:ναι αλλά εσύ δεν αγόρασες ΤΡΕΙΣ στρατ μέσα στην ΙΔΙΑ χρονιά! (2009 ήταν?)
ή μήπως αγόρασες τέσσερις; ;D
μαλλον δεν καταλαβες δεν λεω για ποσοτητα αλλα για ποιοτητα..δλδ δεν πας για αλλη μαρκα..gdevelek είπε:Για ρώτα, υπάρχει κανείς που να έχει περισσότερες από μια Fender Strat?