- Πόντοι
- 148
με νοηματα φανταζομαι, γιατι με τον Super six στο 7 δεν θα ακουγεστε και πολυ... ;Dtakissam είπε:Επιτέλους ένας άνθρωπος που μπορούμε να συνεννοηθούμε!!!![]()
με νοηματα φανταζομαι, γιατι με τον Super six στο 7 δεν θα ακουγεστε και πολυ... ;Dtakissam είπε:Επιτέλους ένας άνθρωπος που μπορούμε να συνεννοηθούμε!!!![]()
;Dalderbody είπε:με νοηματα φανταζομαι, γιατι με τον Super six στο 7 δεν θα ακουγεστε και πολυ... ;D
Σε ρώτησα γιατί το υποψιάστηκα πως ήταν ίσως η πρώτη φορά που έβαζες φωνητικά και πλήκτρα επάνω του (αν και με πολλά "κιλά" και χρόνια εμπειρίας περισσότερα από μένα). Το μικρό σοκ είναι η συνηθισμένη αντίδραση όσων κάνουν κάτι παρόμοιo σε έναν high wattage Fender... είναι τόσο ωραίο το αποτέλεσμα που απορώ γιατί δεν είναι default και σήμερα πχ. για τα πλήκτρα ενώ συνδέονται κατευθείαν στην κονσόλα.studio54GR είπε:Μπα πρώτη φορά.... μάλιστα μόνο κιθάρα και αυτή στα καθαρά της στο κανάλι με το βάθος.
Την Κυριακή κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο, μάλιστα ο μπασίστας ζήλεψε, χα χα χα....
Η φωνή ρε παιδιά, να είμαι καραβράχνας (από ίωση) και να βγαίνει σκέτο Βελούδου.... φυσικά είναι και το μικρόφωνο καλό (AKG D330 BT) αλλά και τα πλήκτρα... όπως τα ακούγαμε παλιά, άλλο πράγμα λέμε. Η κιθάρα που κούμπωσα είναι η Electra (paspartou) τίμια κιθάρα με καλό ήχο αλλά όχι από τις καλύτερές μου.
Έχω πάθει ΠΛΑΚΑ μιλάμε, είμαι καταενθουσιασμένος.... Α μην νομίζετε ότι παίζαμε χαμηλα.....
Στο 7 το Vol στα κανάλια και στο 7 το Master....
Είναι μέχρι να βρεθεί ένας Studio54GR και ακούσουν επιτέλους τα πλήκτρα τους να έχουν φωνή! ;Dbloody_sunday είπε:... είναι τόσο ωραίο το αποτέλεσμα που απορώ γιατί δεν είναι default και σήμερα πχ. για τα πλήκτρα ενώ συνδέονται κατευθείαν στην κονσόλα.
OK thanks!studio54GR είπε:Μαμά τον έχω όπως ήταν, με τα 6 Χ 10¨
Υπάρχει σκέψη για Overhaulin αλλά
1) Έχω την φιλοσοφία ότι παίζει καλά μην το πειράζεις
2) Δεν έχω πάγκο πλέον
3) Έχω ένα κεφάλι Deluxe Reverb για project επισκευής - βελτίωσης και πρέπει να του δώσω προτεραιότητα.
Ο δικός μου είναι του '72 (έχει και σφραγίδα μέσα με ημερομηνία και το όνομα του τεχνικού). Το push pull στους Super Six το πρόσθεσαν στα τελευταία μοντέλα της παραγωγής. Στην πρώτη δοκιμή που του έκανα θυμάμαι ότι δεν είχε. Μόλις πάω στο προβάδικο θα ξανα-τσεκάρω για να είμαι 100% σίγουρος.studio54GR είπε:Το master είναι Push pull ?
Για τσεκάρισέ το....![]()