* συμφωνώ απόλυτα με τον feather
2x12 , 4x10 δε λέει για σπίτι.Ή θα επισκέπτεσαι συχνά τον ωρυλά ή το κρατητήριο...ή και τα δύο 
* επίσης συμφωνώ με την απόρριψη του Marshall γιατί μέχρι τα 1200€
δεν πιστεύω ότι αξίζει κάποιο μοντέλο.Αν θες κάτι καλό από Marshall ανεβαίνει πολύ η τιμή(εκτός αν βρεις μεταχειρισμένο).
* Όσο για τον Fender που λες νομίζω ότι δεν είναι ο τέλειος συνδυασμός
με μία Les Paul(προσωπική μου άποψη) μόνο αν γουστάρεις πολύ SRV φάση πράγμα που μου φαίνεται απίθανο με την κιθάρα που έχεις.
* Vox AC-30 αποκλείεται να βρεις με 1200 € ίσως μόνο τον AC-15 μεταχειρισμένο αλλά δύσκολα. Αν βρεις πάντως και είναι σε καλή κατάσταση μη νομίζεις ότι επειδή λέει 15 W δεν μπορεί να παίξει δυνατά (μιλάμε για λαμπάτο τάξης Α)
* Λοιπόν θα σου προτείνω τους καλύτερους κατά τη γνώμη μου σε αυτά ή και λιγότερα χρήματα για τη χρήση που λες πάντα...
1. Peavey Classic
Μη σε παρασύρει το όνομα ότι θα ακούγεται σαν μπρίκι.Για τα χρήματά τους
είναι υπέροχοι...Καθαρά και βρώμικα μοιάζουν λίγο με Vox
Classic 30 =550€
Classic 50 =750-800€
(οι τιμές είναι στο περίπου)
medium gain βρώμικα (δε θα παίξεις metal με αυτό εδώ εκτός αν βάλεις κανένα μεταλοπέταλο στην είσοδο)
ικανοποιητικό reverb
2. Traynor Custom Valve 40 W=800-850€
Λίγοι το ξέρουν αυτό το μυστικό από τον Καναδά
Υπέροχα Καθαρά Fender Βρώμικα Vintage Marshall
medium gain
πάρα πολύ καλό reverb
*Αγοράζεις έναν από τους δύο για χρήση στο σπίτι (προτείνω Traynor) και με τα χρήματα που σου μένουν παίρνεις και μία καμπινούλα 2x12 αν πας για live σε μεγάλο μαγαζί
3. ENGL Thunder 50W ή Screamer 50W (δες thomann τους έχει πάνφθηνα γιατί στην Ελλάδα 950€ ο φτηνότερος)
Ο Screamer είναι πιο ευέλικτος=ακριβότερος (ξεχωριστό EQ για κάθε κανάλι)
Ωραία καθαρά (μοιάζουν με Fender αλλά έχουν τη δική τους ταυτότητα)
Βρώμικα 2 κανάλια medium-high gain ,με δική τους ταυτότητα αλλά προς το Marshall-Boogie ίσως)
*Κάνει τα πάντα και σπίτι(θα φωνάζουν οι γείτονες όμως) και live χωρίς ανάγκη για καμπίνα
εκτός από αυτούς κοίτα στο Vibrato στην Τοσίτσα για μεταχειρισμένους (όχι παιδιά δε δουλεύω εκεί ούτε τον έχω φίλο :!: )
Ουφ... αυτά ελπίζω να βοήθησα πάω να ξεκουραστώ τώρα...