Reply to thread

Αν πρόσεξες( που σίγουρα πρόσεξες ;)) το avatar μου είναι ένα από τα σημαντικότερα (για μένα) αυτοκίνητα ever, 100% Αμερικάνικο και μπορώ να επιχειρηματολογώ για ώρες για αυτό. Επίσης λατρεύω τις στρατ αλλά και όλη την κουλτούρα (και όχι μόνον μουσικά) των δεκαετιών που εκπροσωπεί. Οπότε δεν θεωρώ καθόλου σωστό τον αφορισμό κάθε τι Αμερικάνικου, αντικειμένου, ιδέας ή τάσης ούτε το έχω για κακό. Μιλώντας όμως για την συγκεκριμένη σειρά fender, νομίζω ότι ούτε vintage μπορεί να θεωρηθεί αλλά ούτε και πρωτότυπη αφού στην ουσία είναι μια fender βελτιωμένη στα σημεία που την "βελτιώνουν" εδώ και χρόνια διάφοροι aftermarket "παπατζήδες", από την στιγμή που σε κάποια φόρουμ ανακάλυψαν ότι κάποιοι ενδιαφέρονται περισσότερο για τα ξύλα παρά για το μοντάρισμα-σετάρισμα μιας τέτοιας κιθάρας. :)

Σχετικά με την τέλε σου, σκέφτηκες μήπως τον Gill Yaron στο Ισραήλ? Είναι απόλυτα κολλημένος στην απόλυτη λεπτομέρεια, τυλίγει μόνος του τους μαγνήτες του και σίγουρα βλέπει καλύτερα από την Αμπι λόγω ηλικίας ;D

Back