Exarhos and Fleamail Sessions

fleamail

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
Αφού το προηγούμενο ποστ χάθηκε και μιας και έχουμε ολοκληρώσει και το δεύτερο κομμάτι τα ξαναβάζω μαζί εδώ:

Song 1

Song 2

Πρόκειτε για δύο συνθέσεις του Έξαρχου, εγώ απλά έχω προσθέσει μπάσο και έχω αναλάβει την παραγωγή και την ηχογράφιση.

Ο ενισχυτής κιθάρας που χρησημοποιήθηκε είναι ο Mesa Boogie Studio 22+

Στο πρώτο τραγούδι ο lead ήχος είναι με ένα και μόνο Boss BF-2 και μια Rockinger Stratocaster ενώ στο Δεύτερο έχει χρησημοποιηθεί το DS-1, ένα booster της tc electronics και διάφορες κιθάρες...

Το μπάσο στο πρώτο κομμάτι είναι ένα Musicman Stingray και στο δεύτερο ένα Status Jazz Bass και τις δύο φορές μέσω του Gallien Krueger 400RB.

Tα μικρόφωνα που χρησημοποιήθηκαν για τις κιθάρες είναι Rode K2, Shure sm57 και Sennheiser e609 και για μπάσο Akg 451 και ΑKG D112

σιγα τις συνθεσεις :lol:

δυο ακορντα!!

παντως στο δευτερο παιζω με μια πολυ πολυ φθηνη στρατο κιθαρα!

κι αυτες εχουν ψυχη!

παντως στο δευτερο παιζω με μια πολυ πολυ φθηνη στρατο κιθαρα!
Εχώ το άκουσα το Zinc tremolo block και το κάργα βουτηγμένο στην πολυουρεθάνη σώμα!!!

:lol: :lol:

Πέραν της πλάκας' date=' παιδιά [b']μπράβο[/b] και στους 2 για την παραγωγή και το παίξιμο ;);)

ΥΓ: Ρε μπας και το γράψατε με καμια TL??? :lol:

Κι εμένα μου άρεσαν πολύ και τα 2. Μπράβο ρε παιδιά. :wink:

Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά το πρώτο, ενώ το είχα ακούσει μόνο μία φορά πριν από κάμποσο καιρό, το θυμήθηκα αμέσως μόλις το ξανάκουσα σήμερα. :wink:

Τα drums απο ποιο προγραμμα?

Η πολυ φθηνη κιθαρα ποσο κοστιζε? Παντως δεν το καταλαβαινεις με τιποτα.

Πολυ ομορφα κομματια και τα 2! Μπραβο σας!

Πάρα πολύ όμορφα κομμάτια!

Θα τα χαρακτήριζα τραγούδια δρόμου, soundtrack ταινίας ταξιδιού με αυτοκίνητο.

Το πρώτο κομμάτι μου άρεσε περισσότερο. Ό ήχος του μπάσου στο πρώτο είναι πολύ πιο λεπτός, κάθεται πολύ πιο όμορφα στο αυτί κατά τη γνώμη μου. Και συνθετικά είναι πολύ πιο λιτό, εξυπηρετεί δηλαδή καλύτερα την επιθυμία του ακροατή να ταξιδέψει και να ονειρευτεί ακούγοντας τη μουσική, ενώ αυτά που παίζει η ακουστική σε δεύτερο πλάνο, την ώρα που το σόλο κλέβει την παράσταση, δίνουν ρέστα..

Το δεύτερο κομμάτι έιναι πάρα πολύ καλό έως το 3:40. Πατάει στα βήματα του πρώτου, έχει πιο επιτηδευμένα κιθαριστικά εφέ, γλιστρηματάκια, αρμονικούλες. Από το 3:40 συμβαίνουν τα παρακάτω, τα οποία σε συνδυασμό μεταξύ τους ζαλίζουν λίγο τον ακροατή.:

1)Το μπάσο ακούγεται πολύ βαρύγδουπα για το περπάτημα που κάνει.

2)Η κιθάρα που ριφάρει ίιιιιισως ήθελε λίιιιγο πιο πίσω...

3) Το πανάρισμα ανάμεσα στο σόλο και το ριφ μάλλον έπρεπε να είναι πιο διακριτό.

Όπως και να το κάνεις όμως πρόκειται για δουλειά αξιώσεων, που φανερώνει μουσικούς που ξέρουν τι κάνουν.

Πολύ ωραίες συνθέσεις, ατμοσφαιρκές και ώριμες. Επίσης μου άρεσε πολύ και ο ήχος της κιθάρας. Το μπάσο θα το προτιμούσα πιο μπάσο στον ήχο του. Μπράβο και στους δυό σας.

ευχαριστουμε!

θα συνφωνησω και γω στο οτι

1)Το μπάσο ακούγεται πολύ βαρύγδουπα για το περπάτημα που κάνει

(στα τελευταια μετρα)

2)Η κιθάρα που ριφάρει ίιιιιισως ήθελε λίιιιγο πιο πίσω...

και ισως επρεπε να τελειωσει με fade out σε παραπανω μετρα

(αλλα οχτω) :wink:

Η πολυ φθηνη κιθαρα ποσο κοστιζε? Παντως δεν το καταλαβαινεις με τιποτα.

Πολυ ομορφα κομματια και τα 2! Μπραβο σας!
ONLY 100e=34000 δραχμες

Στο δεύτερο κομμάτι μετά το 3.40 όταν είχε γραψει ο Έξαρχος τις κιθάρες το κομμάτι ήταν όπως και πριν (στα τύμπανα και στο feeling) απλά επειδή δεν μου καθόταν καλά και επειδή ήθελα να το δώσω μια διαφορετική αίσθηση από το πρώτο κομμάτι έβαλα τα τύμπανα στο διπλό τέμπο και άλλαξα την μπασογραμμή.

Απλά με έχει τρελάνει και Κώστας σε εκείνο το σημείο έχω 9 tracks κιθάρα :lol: :lol: γι αυτό άλλωστε τα πόσταρα για να πάρω απόψεις και συστάσεις και σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια!!

Α τα τύμπανα τα κάνω πάντα με το fruity loops αλλά τα samples είναι από διάφορες πηγές.

Παιδιά όσοι έχουν πάρει sx στο εξωτερικό τρΙβουν τα ... αυτιά τους, μπείτε εδώ και κλάψτε:

http://www.rondomusic.net/

@whitenoise: δέχεται παραγγελιές ο τύπος;

Πόσο παραπάνω τις δίνει από τις τιμές στο site;

Ωχ με βλέπω να παίρνω άλλη μια "φθηνιάρα"....

Edit: Το διόρθωσα κώστα :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
double post! :oops:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα